Hellas Jet news !

Και το SX-BEV της Euroair επισης ;)
 
Και το SX-BEU της πέταξε και το 9A-CDE της Dubrovnik ;)
 
H Air Dubrovnik πεταξε και απο το Βολο για το Αμστερνταμ οπου μετεφερε την ομαδα της Λαρισας για τον αγωνα με την Αλκμααρ. Επιστροφη απο Αμστερνταμ την παρασκευη στις 5 το απογευμα ωρα Ολλανδιας. Εσπασε η μονοτονια λιγο στη Ν.αγχιαλο.
 
Μηπως τα περι Dubrovnik ειναι λιγο off topic? Απ'οτι βλεπω και στο real time του ΑΙΑ πεταει με δικο της callsign...
 
Γνωριζει καποιος λεπτομερειες για το 320 της ΗJ που κατα την διαρκεια της τροχοδρομησης στο Βενιζελο, βγηκε στα χωραφια διπλα στον τροχοδρομο???
 
Το SX-BEV της Euroair, απο σήμερα φέρει στην άτρακτο μπροστά και με μεγάλα γράμματα το "HELLAS JET" ενώ έχουν παραμείνει κανονικά τα μπλε/πορτοκαλί χρώματα τις Εuroair στην ουρά. Φώτο έχω αλλά δεν είναι καλή καθώς είναι απο μακρυά τραβηγμένη, οπότε αν κάποιος εκ των έσω έχει καλύτερη.. Ας το δούμε και αυτό.. :p
 
GEM":12mt19wa said:

Αυτό ακριβώς :)
Και πως και βάφτηκε Hellas Jet? Πρόκειται να της το νοικιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, πέρα από τις σκόρπιες πτήσεις που έκανε για την Hellas Jet που και που..;
 
Ταξιδεύω τον Ιανουάριο με ΟΑ για Βερολίνο και είναι Α320 της HJ υπάρχει περίπτωση να μου εμφανιστεί κανα ΜD ή κανένα νοικιασμένο από άλλη εταιρία???
 
manos_p":36vysxny said:
Ταξιδεύω τον Ιανουάριο με ΟΑ για Βερολίνο και είναι Α320 της HJ υπάρχει περίπτωση να μου εμφανιστεί κανα ΜD ή κανένα νοικιασμένο από άλλη εταιρία???

Πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα αλλά δεν μπορείς να το ξέρεις από τώρα..
 
Top