Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι!Οι επιστροφές είναι γεμάτες...

"Το τέλος είναι ότι η ΗΙΑ έκοψε τα δρομολόγια προς και από Λονδίνο. Για αυτούς που έχουν κάνει κράτηση από 21/7 και μετά τους το ακυρώνει και απλά τους επιστρέφει τα χρήματα τους για να γλυτώσει τις συνέπειες για αποζημιώσεις κλπ... για αυτούς που έχουν εισιτήρια μέχρι και 21/7 προσπαθεί να τους βάλει σε πτήσεις την aegean (κατά τα λεγόμενα της ΗΙΑ πάντα..)"

Αυτό το παραπάνω φίλε Vaggelis, ειδικά ότι επιστρέφει τα χρήματα για τις κρατήσεις για Gatwick μετά τις 21/7, πού το έμαθες? Υπάρχει ανακοίνωση? Μ' ενδιαφέρει άμεσα, μια που είμαι απο τους "τυχερούς" (ή αδαείς - όπως θέλεις πάρτο) που έχω κάνει κράτηση (για 4, όχι 1!!!! - όλη την οικογένεια...) με επιστροφή τον Αύγουστο.

XXX":zppi6acq said:
Ρε παιδιά απο πληρότητες πως πάνε για Αμερική?Θα κρατήσουν η θα σταματήσουν μέσα στον μήνα?Όσο για την ακύρωση δρομολογίων προς το Λονδίνο ένα έχω να πω ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!μα καλά ΥΠΑ δεν υπάρχει?Πως είναι δυνατόν να τους αφήνουν να πετάνε ακόμα????Ξεφτυλίζουν την ήδη δυσφημισμένη Ελλάδα και ξανα αυτογελοιοποιούν το όνομά της HELLENIC IMPERIAL.Λίγο τσίπα δεν υπάρχει σε αυτή την εταιρεία λίγος εγωϊσμός ρε παιδί μου.Κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους χλεύαζουν.Τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει!!!!!!!! :thx: :thx: :thx:

Για ποια τσίπα μιλάς φίλε ΧΧΧ ? οι "άνθρωποι" όχι δεν ξέρουν τι είναι αυτό που λες αλλά σε λίγο θα μας πουν ότι μας έκαναν και χάρη που οι επιβάτες πετάνε με την aegean και δεν πρέπει να μιλάνε... εδώ τόλμησαν να πουν ότι είναι ευθύνη της aegean που αργούν να μας ενημερώσουν!!! όπως την Κυριακή 4/7 που τόλμησαν να πουν ".. ε, όχι και ταλαιπωρία.. σας πήγαμε στο sofitel..."

όσο για την ΥΠΑ... προσωπική εκτίμηση είναι και αυτή στα ίδια και χειρότερα χάλια που είναι όλες οι υπηρεσίες σε αυτή την χώρα :(

@fotis αυτό το είπαν και από το γραφείο της Αθήνας και από το Λονδίνο. αν πάρεις τηλέφωνο λογικά θα στο πουν και σένα αν και από ότι είπαν θα ενημερώσουν αυτοί ... αλλά από προσωπική εμπειρία σου λέω πάρε εσύ γιατί το βλέπω να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο να σε πάρουν να σου πουν τι θα γίνει με την πτήση του Αυγούστου... ;)

sotisdiv":3hrb05ry said:
Το slot στο Gatwick να το καταπιώ. Του JFK πού το βρήκανε; Πόσο αγοράστηκε; Σε τι χρονικό ορίζοντα θα κάνουν απόσβεση;
Kiwi Jumbo":3hrb05ry said:
Τα slots για Νέα Υόρκη πρέπει να τα αγοράσανε απο το Ελληνικό δημόσιο

Δεν θυμάμαι ακριβώς, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά το slot της Ν. Υόρκης δεν το είχε πάρει η Delta; Ακόμα πιο αμυδρά θυμάμαι ότι μπορεί να το έχει εξαγοράσει η Olympic Air και το νοικιάζει στη Delta. Πάνε και 2 χρόνια σχεδόν...
Πάντως, δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δυσεύρετα τα slot στο JFK για άφιξη στις 21:30 και αναχώρηση στις 23:30.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος τι έγινε με τις χρονοθυρίδες νομίζω κάτι είχα διαβάσει ή κάτι κάποιος μου είχε πει.

Κι αφού κράτησαν μόνο το JFK (προς το παρόν), τα extra αεροσκάφη τι θα τα κάνουν?

It has been reported that the airline has a payments issue with regards to the ex Gulf Air Airbus A340, A9C-LG, that the airline has acquired. The Networker is inclined to believe that this, if true, could be a payment issue with the paintshop as the aircraft was already flown out of Bahrain for repainting a few weeks ago.
Από το blog του flighglobal πιθανολογείται ότι ο λόγος που δεν έρχεται το έτοιμα βαμμένο αεροσκάφος είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην πληρωμή του βαφείου.

http://www.flightglobal.com/blogs/the-n ... o-usa.html

Κι εγώ που περίμενα τα A340 γιατί νόμιζα πως με την παραλαβή τους ίσως η εταιρεία να οργανωνόταν λίγο καλύτερα... Ίσως ο "νέος" στόλος να τους έδινε κίνητρο. Αλλά απ'ότι φαίνεται οι άνθρωποι που την διοικούν δεν είναι αποφασισμένοι να έρθουν αντιμέτωποι με τις δυσκολίες του κλάδου.

Τελικά καλά λέει η Delta, πρέπει να προσπαθείς να κάνεις μία αεροπορική καλύτερη και όχι μεγαλύτερη! Αυτό πάει για το δρομολόγιο στο Kuwait το οποίο θα μπορούσαν να ανοίξουν αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη του κόσμου... Αλλά όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα.

caralho":32kuuywx said:
Κι αφού κράτησαν μόνο το JFK (προς το παρόν), τα extra αεροσκάφη τι θα τα κάνουν?

Οτι ξέρουν καλύτερα να κάνουν....να λιάζονται στην πίστα.... :roll: