Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Απο αυτο και μονο φιλε μ καταλαβαινουμε με τι εχουμε να κανουμε....
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πραγμτα και πληρησ ανευθυνοτητα.... Ντροπη τους και κριμα.... :?
:rant: :thx:

Προχτες εκαναν run-up στο SX-DIE,και δεν ειχαν κανενα οχημα να κλεισει το sevice road πισω απο το αεροπλανο οπως προβλεπεται. Η φαση ειναι οτι οι του ΑΙΑ (αλλοι απο κει) ουτε που πηραν χαμπαρι την παρατυπια.

747,υποθέτω οτι γνωρίζεις πως για να γίνει "επιτόπιο" run-up οφείλει η εταιρεία να ενημερώσει το αεροδρόμιο (τουλάχιστον για τα υψηλά στοιχεία).Αν ήταν τέτοια η περίπτωση (ΑΝ),τότε καταλαβαίνουμε.......Όσο για τις φήμες περί "καλών μισθών",προβλέπεται "λίγο πάνω απο το βασικό" για αυτούς που δεν έχουν ξαναργαστεί ως ιπτάμενοι και ερωτώνται οι υποψήφιοι αν θέλουν-μπορούν να διαμένουν 2-3 μήνες το χρόνο στο εξωτερικό..........

Ο MIMITHEM εχει δικο....! Ετσι ειναι! Στην τεχνικη "τραβουσαν τα μαλλια τους".
Η γνωμη μου? Δεν πιστευω οτι θα πεταξουν!

Δεν είναι περίεργη,μετά απο όλα αυτά,η πληροφορία οτι η συντήρηση έχει ανατεθεί στη KLM;

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΟΛΟΙ σας τρωγεστε βρε παιδια με την εταιρια αυτη
λογικο ειναι να αργουν οι ολες διαδικασιες η πρωτη πτηση τα interview ΟΛΑ γενικοτερα ετσι ειναι το ξεκινημα μιας εταιριας δυσκολο στην αρχη μεχρι να στρωσουν τα πραγματα
τι να πω αφηστε τους ανθρωπους να κανουν την δουλεια τους κ απλα να τους παρατηρουμε οχι να τους θαβουμε με ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα.

φιλικα ακης!

Και εγώ απορώ για το τι σε έκανε να γράψεις "ΟΛΟΙ".Το σίγουρο είναι οτι οι εκτιμήσεις κάποιων βασίζονται σε γνώση και εμπειρίες.Εξάλλου,μερικά πράγματα δείχνουν καταστάσεις.Αν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες θα βρείς μηνύματα με ευχές για καλή εξέλιξη της εταιρείας.Επίσης,δεν υπάρχουν αντίστοιχα σχόλια για άλλες εταιρείες γιατί απλά δε συμβαίνουν τα ίδια πράγματα.Σε κάθε περίπτωση,οτι έχει αναφερθεί είναι (έστω και ως πληροφορία) πολύ σοβαρό για να μείνει ασχολίαστο.Κάποιοι έχουν ενδιαφερθεί για να δουλέψουν σε αυτή την εταιρεία.

kalhspera kai apo mena......eimai kai egw kainourio melos edw......kai ontws kai egw sas parakolouthw poly kairo...gia to thema ths HIA!!!!!
eimai kainourios ypopsifios frontisths kai exw na dwsw mia apanthsh se kapoion pou eipe pws perase interview kai eide diafora kai oti tou eipan pws tha ton kalesoun kai tou steilan......EPISTOLH!!!!!!!!!!!!!!!!
sygnwmh file mou ......egw hmoun apo ta atoma pou perasan interview thn prwth mera........"""TO TI EIDAN TA MATIA MOU EKEI MESA!!!!!!!!!!!!!!'''''
APARADEKTOI OLOI!!!!
egw eida kati antres kataproseggish........ epishs kati gynaikes gia ta mpaza....kai diafora alla......
as exoume ligaki kai to nou mas ston kathrefth re paidia... pou pate??
ksekinaw ekpaideysh sthn etairia se liges meres........opote emena den mou steilan epistolh....oute omws kai gyrnaga ekei mesa san na phga gia kafe se kapoia theia mou......ayta einai kakies
kleiste loipon sta stomata sas kapoioi kai sevastite.......
kai kati allo....otan theleis na kaneis poly aythn thn douleia ... prepei na gnwrizeis oti ayta peri arithmo pappoutsiwn kai rouxwn kai tetoia ta zhtane SE OLOUS!!!! aneksarthta apo to apotelesma tou interview....ee kai ti na kanoume glyke mou isws meta apo sena perasan pio aksiologa atoma
:P :P :P
kai oti kai na lete gia thn sygekrimenh etairia.....OTI lete kala kanete kai ta lete....
etsi ki'alliws kseroume pws liges etairies ana ton kosmo pleon einai kales kai aksiopistes.....as valoume stoxo loipon aytes kai as ksekiname apo amfivoles etairies
sas eyxaristw poly kala na pernate guys!!!!

Προσωπικα αυτο το θεμα με αφηνει τελειως αδιαφορο,και γιαυτο δεν εχω γραψει τιποτα σε αυτο το τοπικ.Το μονο που θελω να εκφρασω ειναι την απορια μου κυριως προς τα νεα μελη του φορουμ,και πραγματικα θα ηθελα να ρωτησω για πιο λογο υπαρχει αυτος ο γιγαντισμος σε αυτο το το τοπικ.Ποια ειναι η αιτια που γραφετε τοσα πολλα για αυτο το θεμα;Υπαρχουν πολυ σπουδαιοτερα νεα γενικοτερα στην πολιτικη αεροπορια απο το να ασχολειστε με μια κατα τη δικη μου γνωμη αδιαφορη εταιρια.

Φίλε thesalos,
συγχαρητήρια για τη νέα σου θέση και καλές πτήσεις.
Το ότι αφηγήθηκα την εμπειρία μου δε σου δίνει το δικαίωμα να με κρίνεις και πόσο μάλλον με τον τρόπο που εκφράζεσαι.Δηλαδή περνιέσαι για τόσο αστέρι??? :lol:
Καλά....ξεκαβάλα λίγο από το καλαμάκι σου ''πανέμορφε και αξιόλογε'' φροντιστή και ετοιμάσου να το νίώσεις κάπου αλλού,μ'αυτούς που έμπλεξες. :twisted:
Κάτι μου λέει ότι ουδεμία σχέση είχες με την αεροπορία εώς τώρα,σωστά????