ksaderfos
Low-Cost-Class-Member
Τίνα... τώρα που δε μας ακούει κανένας... (ψιθυριστά) Μην ακούς κανέναν... πλερώνεσαι?... έχεις συμφωνία?... μάθε όσα πιο πολλά μπορείς... κάνε κείθε και κανά Hajj... για την εμπειρία του zam-zam... τα παιδιά και τα κορίτσια εδώ καλοπροαίρετα μιλάνε. Και από ότι έχω καταλάβει συνήθως τα λένε με αποδείξεις.
Και επειδή σε συμπάθησα άκουσε και μια ιστορία:
Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένα αποδημητικό πουλάκι.
Μες το κρύο του χειμώνα στο χιονιά αποφάσισε να πετάξει για πιο ζεστά μέρη.
Στο δρόμο (flight-level-what-ever) κουράστηκε και θέλησε να ξαποστάσει.
Μα μες το χιονιά που να ξεκουραζόταν;
Από ψηλά διέκρινε μια αγέλη βόδια να σκάβουν στο χιόνι για λίγο χόρτο.
Η καλύτερη του.
Descent και προσγείωση στα βόδια. Τα χνώτα τους, ο όγκος τους το ζέσταινε… μες το περονιαστό κρύο και τιβ τιβ.. και τιβ… τιβ και τιβ ΠΛΑΦΦΦΦ… ξαφνικά ένα φιλικό κατά τα άλλα βόδι το οποίο περιδιάβαινε αργά… αφόδευσε αμολητά ένα ζεστό σκ...τό το οποίο και έλουσε… κάλυψε στην κυριολεξία το μικρό πουλάκι. Μα το κόπρ…νο ήταν ζεστό και το πουλάκι μες τη θαλπωρή άρχισε να τραγουδά χαρούμενο και ευτυχισμένο για το καλό πού του έκανε το αγαθό βοοειδές,
και τιβ τιβ τσιου και τιβ τιβ τρρριιιιιιβ.
Ένας πεινασμένος γάτος άκουσε την μελωδία της ευτυχίας του πουλιού, ζύγωσε και ΧΡααααααπ με μιας το πιάνει το τινάζει και το κάνει μια χαψιά.
ΔΙΔΑΓΜΑ
Όποιος σε ρίχνει στα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
Όποιος σε τραβάει από τα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
Και
Αν πέσεις ποτέ στα σκ…τά κράτησε το για τον εαυτό σου.
Δεν μπορώ να ξέρω αν απάντησα αλλά δε ξέρεις πόσο μου αρέσει αυτή η ιστορία.
Και επειδή σε συμπάθησα άκουσε και μια ιστορία:
Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένα αποδημητικό πουλάκι.
Μες το κρύο του χειμώνα στο χιονιά αποφάσισε να πετάξει για πιο ζεστά μέρη.
Στο δρόμο (flight-level-what-ever) κουράστηκε και θέλησε να ξαποστάσει.
Μα μες το χιονιά που να ξεκουραζόταν;
Από ψηλά διέκρινε μια αγέλη βόδια να σκάβουν στο χιόνι για λίγο χόρτο.
Η καλύτερη του.
Descent και προσγείωση στα βόδια. Τα χνώτα τους, ο όγκος τους το ζέσταινε… μες το περονιαστό κρύο και τιβ τιβ.. και τιβ… τιβ και τιβ ΠΛΑΦΦΦΦ… ξαφνικά ένα φιλικό κατά τα άλλα βόδι το οποίο περιδιάβαινε αργά… αφόδευσε αμολητά ένα ζεστό σκ...τό το οποίο και έλουσε… κάλυψε στην κυριολεξία το μικρό πουλάκι. Μα το κόπρ…νο ήταν ζεστό και το πουλάκι μες τη θαλπωρή άρχισε να τραγουδά χαρούμενο και ευτυχισμένο για το καλό πού του έκανε το αγαθό βοοειδές,
και τιβ τιβ τσιου και τιβ τιβ τρρριιιιιιβ.
Ένας πεινασμένος γάτος άκουσε την μελωδία της ευτυχίας του πουλιού, ζύγωσε και ΧΡααααααπ με μιας το πιάνει το τινάζει και το κάνει μια χαψιά.
ΔΙΔΑΓΜΑ
Όποιος σε ρίχνει στα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
Όποιος σε τραβάει από τα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
Και
Αν πέσεις ποτέ στα σκ…τά κράτησε το για τον εαυτό σου.
Δεν μπορώ να ξέρω αν απάντησα αλλά δε ξέρεις πόσο μου αρέσει αυτή η ιστορία.