Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τίνα... τώρα που δε μας ακούει κανένας... (ψιθυριστά) Μην ακούς κανέναν... πλερώνεσαι?... έχεις συμφωνία?... μάθε όσα πιο πολλά μπορείς... κάνε κείθε και κανά Hajj... για την εμπειρία του zam-zam... τα παιδιά και τα κορίτσια εδώ καλοπροαίρετα μιλάνε. Και από ότι έχω καταλάβει συνήθως τα λένε με αποδείξεις.

Και επειδή σε συμπάθησα άκουσε και μια ιστορία:
Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένα αποδημητικό πουλάκι.
Μες το κρύο του χειμώνα στο χιονιά αποφάσισε να πετάξει για πιο ζεστά μέρη.
Στο δρόμο (flight-level-what-ever) κουράστηκε και θέλησε να ξαποστάσει.
Μα μες το χιονιά που να ξεκουραζόταν;
Από ψηλά διέκρινε μια αγέλη βόδια να σκάβουν στο χιόνι για λίγο χόρτο.
Η καλύτερη του.
Descent και προσγείωση στα βόδια. Τα χνώτα τους, ο όγκος τους το ζέσταινε… μες το περονιαστό κρύο και τιβ τιβ.. και τιβ… τιβ και τιβ ΠΛΑΦΦΦΦ… ξαφνικά ένα φιλικό κατά τα άλλα βόδι το οποίο περιδιάβαινε αργά… αφόδευσε αμολητά ένα ζεστό σκ...τό το οποίο και έλουσε… κάλυψε στην κυριολεξία το μικρό πουλάκι. Μα το κόπρ…νο ήταν ζεστό και το πουλάκι μες τη θαλπωρή άρχισε να τραγουδά χαρούμενο και ευτυχισμένο για το καλό πού του έκανε το αγαθό βοοειδές,
και τιβ τιβ τσιου και τιβ τιβ τρρριιιιιιβ.
Ένας πεινασμένος γάτος άκουσε την μελωδία της ευτυχίας του πουλιού, ζύγωσε και ΧΡααααααπ με μιας το πιάνει το τινάζει και το κάνει μια χαψιά.

ΔΙΔΑΓΜΑ
Όποιος σε ρίχνει στα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα εχθρός σου.
Όποιος σε τραβάει από τα σκ…τά δεν είναι απαραίτητα φίλος σου.
Και
Αν πέσεις ποτέ στα σκ…τά κράτησε το για τον εαυτό σου.

Δεν μπορώ να ξέρω αν απάντησα αλλά δε ξέρεις πόσο μου αρέσει αυτή η ιστορία.

:roll: kali i istoria gia to pouli kai to sk..to alla egw i kakomoira pou kala to lew'kakomoira' :? eimai idiaitera provlimatismeni giati den mporw na eimai 15 wres mesa se ena aeroplano gia tin alli akri tis gis kai autes tis 15 wres na tremw k na staurokopiemai oli tin wra...
Twra pou tha 'mpw' sta pragmata logika olo k kati tha akousw..tha krinw kai meta apofasizw ti tha kanw...

Nikosm":lji0wtl9 said:
καλησπερα σε ολους.ισχυει οτι αυτη η εταιρια ερχεται με τιμη εισητιριου για Αβανα με 650 ευρω?

Ναι αλλά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνει τον επίναυλο!!Λεπτομέρειες στο κατατοπιστικότατο site της εταιρίας
http://www.hellenicairways.com/

Τίνα, μην πτοείσαι, άσε τα πράγματα να κυλήσουν και αν δεις πως σου κάνει η εταιρεία έχει καλώς, αν πάλι όχι, μια εταιρεία ήταν. Το σημαντικό είναι να βρίσκεσαι σε κύκλο εργασιών, μέσα στα πράγματα, να εργάζεσαι και να έχεις το χρόνο να επιλέγεις αλλά αποζητώντας το καλύτερο.

Η HIA κάνει μια προσπάθεια και προς το παρόν κάτι κάνει όση κόλλα κιαν έχουν τα πατώματα. Κατά την άποψη μου καλύτερο θα ήταν φυσικά τα κεφάλαια ήταν Ελληνικά (καθώς αυτά ακολουθούν τη ροή των συμφερόντων) αλλά … κοντός ψαλμός αλληλούια.

Πάντως είναι καλύτερα να εργάζεσαι και να ψάχνεις για δουλειά από το να σε τρώει η απραξία στην αναμονή.

kalhspera sas,
eimai kainourios sto airliners.exo na po oti edosa interview sthn HELLENIC kai shmera me kalesan gia thn epaideysh 12/03.
me ayta pou diavaso alla kai matheno den ksero kai ego ti na kano.
any advise?

Να κάνετε αυτό που ξεκινήσατε και μην δίνετε μεγάλη βάση σε όσα λέγοντε τριγύρω. Εσείς μπορείτε να αποδείξετε καλύτερα αν όντως είναι μια αξιόλογη ή μια καταδικασμένη προσπάθεια. Αν τα παρατήσετε δεν θα ξέρετε αν κάνατε καλά η όχι. Ο χρόνος θα δείξει..

συμφωνο απολυτα με τον φιλο thano MHN ακουτε ΤΠΤ κ ΚΑΝΕΝΑ βγαλτε μονοι σας αποφαση!....εκμεταλευτητε την ευκαιρια αυτη κ παρτε τον τυπο του Β747 οπως εκανα κ γω κ αν μετα τα πραγματα ΔΕΝ ειναι οπως τα θελουμε την κανουμε ομαδικα..... :wink: :D
κ ακουστε με εμενα μια χαρα μου φενονται τα πραγματα κ οχι οπως τα γραφουνε εδω καποιοι κυριοι!!!!!!

ΦΙΛΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Εγω τις προαλλες μιλουσα με ατομο της εταιρειας, και στην ερωτηση μου αν πηρανε το AOC μου απαντησε "τα @@ μας πηραμε"
Καλη σταδιοδρομια, παιδια :lol:

seven4seven":22x45j8y said:
Εγω τις προαλλες μιλουσα με ατομο της εταιρειας, και στην ερωτηση μου αν πηρανε το AOC μου απαντησε "τα @@ μας πηραμε"
Καλη σταδιοδρομια, παιδια :lol:

na sai kala 747...eyxarisoume pantos pou mas phres sta sobara.
rantebou stis 12.03 paidia!tora to meros paizetai:h' sta grafeia ths OA giati 12.03 lhgei h prokuruksh h' sta grafeia ths HIA.

καλά αρχή παιδιά και περιμένουμε τις εμπειρίες - απόψεις σας απο την εκπαίδευση :wink: