Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
northwest dc10":2yr2hg65 said:
αλλιως να περιμένετε μηνύσεις και αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.Μπορείτε νομ'ίζετε να γράφετε ότι σας κατέβει και να περιμένετε κρυμμένοι στα blogs?

Ε όχι και "διαφυγόντα κέρδη" από ένα φόρουμ, όταν οι γεμάτες πτήσεις τους παραμένουν ανεκτέλεστες από δική τους ανευθυνότητα. Ας κοιτάξουν καλύτερα μέσα στον κάδο του "αυτοκρατορικού πλυντηρίου". Μπορεί να έχει ξεμείνει καμιά "κάλτσα" από τη μπουγάδα της αυτοκράτειρας.

Επωνύμως:
Ααρών Κούντς
(στείλτε μου εξώδικο στο εξοχικό μου στο Eilat αν θέλετε, αλλά όχι Σάββατο γιατί δε δουλεύει το κούριερ).

northwest dc10":secx1hc7 said:
Αλλιως ο BILO διαπράτει το σοβαρότατο αδίκημα (κακούργημα) πρόκληση δημοσίου πανικού δια διασποράς ψευδών ειδήσεων.Αν ειναι ανήλικος κάτω των δεκα οκτώ έχει το ακαταλόγιστο αλλιως να περιμένετε μηνύσεις και αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.Μπορείτε νομ'ίζετε να γράφετε ότι σας κατέβει και να περιμένετε κρυμμένοι στα blogs?

Άκου να δεις τι θα κάνεις... πάρε παγάκια... πολλά παγάκια... βάλτα σε μια μπουγιότα... ξέρεις από εκείνες τις παλιές, τις μεγάλες που είχαν οι γιαγιάδες... βάλτη στο κεφάλι σου και σε καμια ωρίτσα θα σου περάσει... απλά να ξέρεις ότι με τέτοιο ήλιο δεν καθόμαστε στη ζέστη μεσημεριάτικα...

Αν πάλι δεν είναι θερμποληξία και απλά έφτιαξες κεφάλι πινοντας μπυρίτσες μεσημεριάτικα , μην το ξανακάνεις... μεγάλωσες πια... δεν μπορεί να γράφεις σουρωμένος ότι σου κατέβει... νισάφι πια...

:lol: :lol: :lol: Συνεχίστε παιδιά είστε φοβεροί θα βγουν ιστορικές ατάκες με θέμα τους αυτοκράτορες.Πάντως για να λέμε και την αλήθεια οι μηχανικοί της ΕΛΕΝΙΚ είναι απο την πρώην Ολυμπιακή.Και μόνο αυτό αρκεί για να είναι ασφαλείς οι πτήσεις μιας και είναι απο τους καλύτερους στον κόσμο.

Εγώ νομίζω ότι η ασφάλεια τών πτήσεων τής HIA οφείλεται περισσότερο στό ότι οι πτήσεις δέν γίνονται παρά στό ότι το τεχνικό της τμήμα είναι πρώην Ολυμπιακάριοι.

Ειδικά οι πτήσεις τής HIA πρός LGW και KWI κατέχουν τα πρωτεία ασφαλείας.....

northwest dc10":agfx7qtu said:
αλλιως να περιμένετε μηνύσεις και αγωγές για διαφυγόντα κέρδη.Μπορείτε νομ'ίζετε να γράφετε ότι σας κατέβει και να περιμένετε κρυμμένοι στα blogs?

O northwest dc10 έχει δίκιο σε αυτό που γράφει. Μια τόσο "σοβαρή" εταιρία είναι ικανή για όλα, ακόμα και για να βγάλει χρήματα από αυτό το φόρουμ, θεωρώντας πως εμείς φταίμε για τα χάλια τους.

Γράφουμε καιρό για το πως μπορεί να είναι κερδοφόρα τα όποια δρομολόγια κάνει, αναλόγως την πληρότητα & το αεροσκάφος που χρησιμοποιεί.
Η δικιά μου ερώτηση είναι η εξής:
Πόσα κέρδη πρέπει να έχει η συγκεκριμένη εταιρία για να καλύψει τα χρόνια πάρκινγκ στο LGAV :?:
Μιλάμε πως τα αεροσκάφη της, μαζί με μερικά άλλα, ήταν τα σκιάδια του αεροδρομίου :mrgreen:
Μήνες ακίνητο το καθένα, συνολικά πρέπει και τα τέσσερα μαζί να έχουν μαζέψει κανα δύο χρόνια parking fees.
Εκτός βέβαια αν που και που τα έκαναν μια βολτούλα για τους τροχούς...

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το ημερήσιο ποσό για τη στάθμευση αεροσκάφους όπως το 747 στο LGAV :?:

B737Mech":39a48jj2 said:
Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το ημερήσιο ποσό για τη στάθμευση αεροσκάφους όπως το 747 στο LGAV :?:
Αυτά δεν τα ρωτάνε γιατί αν αρχίσουμε πάλι να γράφουμε για πλυντήρια και λοιπές οικιακές συσκευές θα πάει στο δημοκρατικότατο trash area.. as usual.

KARTER":1mr9sn3w said:
Παιδια συγνωμη.Ζω για να βλεπω αυτο το θεμα.2-3 μερες το χαν οι διαχειριστες κλειστο και επαθα μελαγχολια.Πιστευω οι μισοι και εδω ζουν για να βλεπουν τις Αυτοκρατορικες μας συζητήσεις. :D :D :D :D
Μόλις γύρισα από πτήση, εντελώς πτώμα. Πριν πέσω για ύπνο, άνοιξα το pc, είδα τις νέες δημοσιεύσεις στο thread της αγαπημένης ΗΙΑ και μετά επιτρέπω στον εαυτό μου να σκεφτεί το κρεβάτι.
Αν το κλείσουν, θα πάθω κατάθλιψη και το κρίμα στο λαιμό τους....

spy1":23xl395u said:
Δεν καταλαβαίνω γιατί να κλειδωθεί ... για να φιμώνεται η αλήθεια! Σε όποιον δεν αρέσει το θέμα, μπορεί να επιλέξει να μην το διαβάζει. Η ηθελημένη άγνοια ή αποσιώπηση της πραγματικότητας δεν συνιστά επίλυση του προβλήματος.

Σαφώς και με ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για τις αυτοκρατορικές,όπως και για όλες τις άλλες εταιρείες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μου αρέσει να βλέπω να ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια. Ας γράψει όποιος έχει να πεί κάτι καινούργιο.

B737Mech":3j7s8yqt said:

Αν σκεφτεις οτι το αμαξι στο μακρας ειναι 12 EUR τη μερα, το 742 στο ΥΠΕΡΜΑΚΡΑΣ πρεπει να βαραει αρκετα :banana:

Αγαπητέ dimis_air σε ενημερώνω ότι εγώ δεν έχω κανένα ΜΒΑ και ούτε είμαι expert στο aviation management ούτε κοροιδέυω την Hellenic Imperial!!!! Απλά λέω ότι οι τύποι είναι κακή στην επικοινωνία τους!!!!! Να είσαι όμως σίγουρος ότι αν έκανα την δική μου εταιρεία , αν λέω .... στο ψυχαγωγικό κομμάτι( αφού αναφέρθηκες στους παλιούς πού λένε ότι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει κανείς... " ) θα έβαζα τους υπαλλήλους της Hellenic Imperial ίσως και εσένα μαζί να σέρνεις τον χορό!