Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τα κατάφερε;! Έφυγε ή μας ψέκασε με λίγο καύσιμο πάλι και γύρισε πίσω σήμερα;
(Ο λόγος για το SX-TIB)

Οτι πετάει για την Gulf Air αφού η HIA αποφάσισε οτι δεν θα τα πάρει γιατι δεν είχε λεφτά να πληρώσει το βαφείο..
Εκανε την GFA002/007 BAH-LHR-BAH στις 16 του μήνα.

Το άλλο (A9C-LG) έκανε π.χ. το ΒΑΗ-DAC-BAH και BAH-JED-BAH τις προάλλες και σήμερα.

15JAN12-11FEB12 MTWTFSS NEW YORK /ATHENS
1.3.56. JFK ATH 2330# 1700 HT 412 340 B
END OF DISPLAY

15JAN12-11FEB12 MTWTFSS ATHENS /NEW YORK
1.3.56. ATH JFK 1730 2130 HT 411 340 B
END OF DISPLAY

:) :) :) :)

Ένας γνωστός μου είχε εισιτήριο για ATH-JFK το Δεκέμβριο, και η HIA τον έβαλε σε πτήση για τις 6 Ιανουαρίου λέγοντας ότι είναι η πρώτη ημέρα που ξανά ξεκινάει το δρομολόγιο. Ποιος ξέρει αν αληθεύει όμως.

τελικά ακόμη και αν λείπεις λίγο καιρό από το airlienrs αρκεί να διαβάσεις τις τελευταίες 10 σελίδες και καταλαβαίνεις αμέσως ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα με τις αυτοκρατορικές :)

καλώς σας βρίσκω και πάλι επειτα από απουσία περίπου 3 μηνών..

τελικώς πάει για φούντο το μαγαζί από όσα έχω καταλαβει..αρχισαν οι πιστωτές να μαζεύουν τα 742 , τα 343 δεν πληρώθηκαν οπότε συνεχίζουν με την Gulf και πάει λέγοντας..καλά ρε γμτ..πως είναι δυνατόν να δημιυοργείς/φτιάχνεις/ιδρυεις μια εταιρεία και να μην έχεις ένα στοιχειώδες πλάνο ;

Κώστας

Κατάντησε να αποτελεί βλασφημία μέχρι και ο παραλληλισμός με την Athens Airways...

Όλα τα λεφτά η τελευταία σελίδα με τον χάρτη προορισμών.... :stupid:

Αυτό σου έκανε εντύπωση Εσένα; Εμένα μου έκανε Μεγάλη εντύπωση καταξιωμένες Ελληνικές Εταιρείες διαφημίζονταν σε αυτό το έντυπο.
Εάν εγώ ήμουν διοίκηση καταξιωμένης εταιρείας δεν θα ήθελα να συνδέσω το όνομα μου με το όνομά τους.
Και μην μου πείτε ότι η αγορά δεν ξέρει τι όνομα έχουν. Ούτε να μου πείτε ότι απευθύνονται στην ίδια πελατεία, μπορεί η ΗΙΑ να τους διευρύνει την πελατεία;.
Εγώ υποστηρίζω τους Αυτοκράτορες ως εναλλακτική ελληνική lowco επιλογή και σπασίματος της αγοράς από υπερβολικά κόστη εισιτηρίων, αλλά οι επιχειρηματίες τι περιμένουν από αυτούς.
Δεν υπάρχει έρευνα αγοράς;…… μόνο φιλικά αλισβερίσια;