Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λοιπον, μολις ανακαλυψα κατι που αποδεικνυει την σοβαροτητα του ολου εγχειρηματος.
http://www.hellenicairways.com/photo_ga ... ?imageid=1
Η φωτο αυτη ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ
( https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=9165 )
και
( http://www.planepictures.net/netshow.php?id=555691 ).

Απο το να ρωτησετε, απλα, λοιπον, τον δικαιουχο για τα δικαιωματα της εν λογω φωτο, προτιμησατε να την βαλετε στην "photo gallery" ετσι αυτεπαγγελτα. Λοιπον, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ, για να μην τα ξαναπουμε απο κοντα και δια της νομικης οδου. Ντροπη σας. Εχετε μια εβδομαδα καιρο. Αλλιως, παλι δεν θα γελασετε τελευταιοι.

Εχει επεξεργαστεί κιόλας για να μην φαίνεται το SX-DIE...φαίνεται λίγο το ασπρούλακι...... :D :D

Την αφαίρεσαν ή μου φαίνεται; Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

Να ειρωνευόμαστε τους σπότερς που φωτογραφίζουν στις μάντρες είναι και πολύ fun, έτσι; Να κλέβουμε όμως τις φωτογραφίες δεν μας απασχολεί και πολύ, έτσι; Έλα ντε, ποιός θα το πάρει πρέφα έ; Απορώ πως μου ξέφυγε όταν τσέκαρα το site.
Μπάι δε γουέι, ο Σύλλογος Φίλων Αεροπορίας "ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ" έχει νομικό τμήμα και εκπροσωπείται από δικηγόρο για κάθε θέμα που προκύπτει. Μήπως ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθεί λιγουλάκι :wink:

Και όπως ακριβώς έγραψε ο captainjumbo, την επόμενη φορά που θα πέσει στην αντίληψή μας περίπτωση χρήσης φωτογραφίας μέλους μας χωρίς τη σχετική άδεια του φωτογράφου, θα κινηθούμε νομικά μέσω του εκπροσώπου μας. Στην "Απογείωση" δεν αστειευόμαστε και δε θα ανεχθούμε άλλο τέτοιο περιστατικό. Είμαστε σίγουροι ότι θα ζητηθεί συγγνώμη από πλευράς της εταιρίας. Η σοβαρότητα που η ΗΙΑ θέλει να μας πείσει ότι τη διέπει περιμένουμε να φανεί και σε αυτόν τον τομέα λειτουργίας της. Γιατί η σοβαρότητα αποδεικνύεται με πράξεις. Και όχι με γέλια.

Τα θέματα και οι κινήσεις της «Απογείωση» πιστεύω είναι καλύτερα να συζητηθούν στο εσωτερικό του συλλόγου και όχι εδώ.

Όπως είδα μόλις η σχετική φωτογραφία κατέβηκε από τον server τη ΗΙΑ! Πάντως ακόμη και αυτή η μικρή (και αρνητική) κίνηση δείχνει την «σοβαρότητα» της συγκεκριμένης εταιρίας. Κρίμα!

H αναφορά της παραβίασης δεδομένων από την εταιρία που τιτλοφορεί το τόπικ αφορά και το τόπικ αυτό και μελος της "Απογείωσης". Με το κατέβασμα της φωτογραφίας αποδεικνύεται ότι είχε νόημα η θέση ακόμα και αν φάνηκε προσωρινά ως off topic. End of story.

Γιατί ήταν αναμενόμενη η απάντηση εκπροσώπου του συλλόγου στα γραφόμενά μου; :roll:

Σωστά τα λες ότι η καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων αφορά και εσάς, αλλά όπως είπα αυτά καλύτερα να τα λέτε στις συναντήσεις σας και όχι σε δημόσιο φόρουμ. Στο κάτω-κάτω ο καθένας μας μπορεί να είναι μέλος σε διάφορους συλλόγους! Τι να κάνουμε δηλαδή, να αποδεχτούμε ποστ από όλους τους συλλόγους και να γεμίσουμε με off topic μηνύματα; Η καλύτερη λύση είναι η άμεση επαφή και όχι η έμμεση μέσω δημοσίων φόρουμ.

Και έτσι για την ιστορία: Η φωτογραφία κατέβηκε πριν καν μπει αναφορά του Συλλόγου. Να μην λέμε και ότι θέλουμε, φίλτατε.

Σορρυ για το ύφος της απάντησής μου, αλλά το «End of story» πιστεύω ήταν περιττό από την πλευρά σου.

captainjumbo":absxot6c said:
H αναφορά της παραβίασης δεδομένων από την εταιρία που τιτλοφορεί το τόπικ αφορά και το τόπικ αυτό και μελος της "Απογείωσης". Με το κατέβασμα της φωτογραφίας αποδεικνύεται ότι είχε νόημα η θέση ακόμα και αν φάνηκε προσωρινά ως off topic. End of story.

akis_pap":2qa7v2ia said:
γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!

Κάτι που ακόμα κάνει ο τελευταίος είναι ότι κλείνει την πόρτα… κιας γελάει.
Με την καλή έννοια τζάνε μου… Η HIA καλά τα έκανε μέχρι τώρα… με όσα έχουν ακούσει μέχρι τώρα θα ξύνονται σαν αρκούδες στα γραφεία της HIA. Εγώ προσωπικά τους εύχομαι το καλύτερο και στην προσωπική τους αλλά και στην επαγγελματική τους αναζήτηση. Για καλό και για κακό το σκόρδο δεν είναι απαραίτητο να πάει προς βρώση.

Έχω όμως κανά δυο-3-4-5 ερωτήσεις:
1. Με τι πελάτες θα πετάξει η HIA ή με τι συμβόλαια; Διότι στο λεξικό των Agents και Forwarders δεν αναφέρονται ακόμα οι λέξεις Hellenic Imperial Airways, και θα έπρεπε γδάρτη μήνα.
2. Για να επανδρώσει (sorry ladies το επγυναικώσει δεν υπάρχει – Μπαμπινιώτη μπες) με πληρώματα τα αεροσκάφη που λέγεται πως θα χρησιμοποιήσουν στους προορισμούς που διαφημίζονται χρειάζονται περίπου 2,500 άτομα ως pool of candidates για να μιλήσουν εκ του ασφαλούς για HR process. Αυτό στην περίπτωση που θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν περίπου 400-450 άτομα on production. Θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλη ντουλάπα για να τα καταχωρούν. Χμμμ;
3. Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει ο όρος απόσβεση και ποια είναι η σχέση του όρου με την HIA;
4. Μήπως η HIA (η οποία ξεκινάει, δεν ξεκινάει) πάει προς πώληση μαζί με την OA (η οποία ξεπουλιέται, δεν ξεπουλιέται) και την Pantheon (η οποία υπάρχει, δεν υπάρχει) σε ξένους επενδυτές (οι οποίοι θέλουν και δε θέλουν);
5. Πότε έχουμε εκλογές;

Σορρυ για το ύφος της απάντησής μου, αλλά το «End of story» πιστεύω ήταν περιττό από την πλευρά σου.

Το end of story πήγαινε στο θέμα της φωτογραφίας.
Συγχωρεμένος για το ύφος της απάντησής σου. Άλλωστε άνθρωπος είσαι και συ.[/quote]