Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
dreamer":3vdak62x said:
seven4seven":3vdak62x said:
Εγω τις προαλλες μιλουσα με ατομο της εταιρειας, και στην ερωτηση μου αν πηρανε το AOC μου απαντησε "τα @@ μας πηραμε"
Καλη σταδιοδρομια, παιδια :lol:

na sai kala 747...eyxarisoume pantos pou mas phres sta sobara..

Εννοειται οτι σας πηρα στα σοβαρα. Καμμια διαθεση για ειρωνεια προς εσας. Η δυσπιστια μου παει στην ΗΙΑ και μονο! :wink:

στο site για αγγελιες πιλοτων του Flight υπαρχει και ποστ απο ΗΙΑ με χθεσινη ημερομηνια και απο οτι φαινεται ζηταει captains,F/Os,F/Es...
http://www.flightglobal.com/Jobs/2007/0 ... 7-200.html

απο παλαιοτερη επικοινωνια που ειχα μου ειχαν πει οτι απο πιλοτους ειναι full....λετε να εφυγαν :?:

παντος,προσωπικη αποψη μου ειναι οτι θα ξεκινησουν απλα,καθοτι ελληνες που τηρουν της παραδοσεις, θα αργησουν αρκετα ακομη...

νεο 747 για την HIA?

στο τελευταιο τευχος AIRLINERS WORLD στα νοηλογια με καινουργια αεροσκαφη υπαρχει η εξης πληροφορια για 'νεα ελληνικα' registrations

Ηellinic Imperial Airways

SX-BIE B747-230B c/n 23509 ex 5T-AUE Del.Date 01Dec-06.

μηπως ειναι νεο αεροσκαφος ????δεν θα το ειχαμε δει τοσο καιρο?????

ενω πιο κατω αναφερει και ενα Jetstream SX-IDI που παραδοθηκε στις 11/08/06.

χαχα θα ήταν κορυφαίο αν τελικά το νηολόγιο ήταν SX-BYE...13.03 θα έχουμε νέα λοιπόν?? Άντε...

Το SX-BIE είναι σε ATR της Ολυμπιακής.. Τελευταία φώτο του που έχω είναι 23/12/2006.

Re: νεο 747 για την HIA?

alexandros":1zto1fbg said:
...SX-BIE... μηπως ειναι νεο αεροσκαφος ????δεν θα το ειχαμε δει τοσο καιρο?????

Το SΧ-DIE εννοούνε. Απλά κάποιος βιάστηκε όταν έκανε την σύνταξη του κειμένου! ;)

alexandros":1zto1fbg said:
ενω πιο κατω αναφερει και ενα Jetstream SX-IDI που παραδοθηκε στις 11/08/06.

Αυτό είναι το θρυλικό πλέον 2o Jetstream της Sky Express, το οποιο ναι μεν το έχουνε πάρει αλλα για κάποιο λόγο δεν έχει θεαθεί πουθενά ώστε να φωτογραφηθεί. Εδώ στο forum θυμάμαι μια νυχτερινή φωτό με το SΧ-SKY και 1-2 ακόμα. Αλλα στο internet αλλου.. Τζίφος

Με μια κάποια επιφύλαξη ένα νέο που πιάσανε οι αισθητήρες μου: 31 Μαρτίου λήγουνε επίσημα οι εργασίες (sic) της εταιρείας. Δηλαδή τέλος... Δεν ξέρω εάν και κατά ποσο αληθεύει, εάν είναι αλήθεια θα μας αποκαλέσουνε πολλοί ως αγγελιοφόρους κακών ειδήσεων.

Time will shows..

Φιλικά Στέφος

kalispera se olous. den exo ksanadulepsi gia aeroporiki eteria. ime apofitos mikroviologikon ergastirion ke esthitikos. ixa stili to cv mou prin ligo kero stin eteria HELLENIC IMPERIAL AIRWAYS SA ke simera me pirane tilefono. mou ipane ksera pempti tade ora sta grafia tis eterias me ena cv sta aglika ke mia fotografia. thelo toso poli na bo se afto to epagelma. ke rotao esas i opii exete dulepsi. ti bori na simeni afto? ego tha ksekiniso apo thesaloniki na pao athina gia tin prkiriksi tis o.a. ti pithanotites exo gia tin HELLENIC IMPERIAL AIRWAYS SA ? sas efxaristo poli

Για να τσεκαρουμε ΟΛΟΙ μαζι το site της hellenic imperial airways.......
http://www.hellenicairways.com
ετσι για να κλεισουνε καποια στοματακια απο δω μεσα........με την καλη παντα ενοια!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :D

akis_pap":z26njnkx said:
ετσι για να κλεισουνε καποια στοματακια απο δω μεσα........με την καλη παντα ενοια!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :D

Δε γίνεται... Ξανάνοιξε όταν είδε τα links για τους προορισμούς που βγάζουν στη wikipedia :roll: Εντυπωσιάστηκα πραγματικά :!: