Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οι νέοι χατζήδες που θα μεταφέρει, είναι οι ψηφοφόροι του Επιτελείου του Τάσσου Παπαδόπουλου για τις εκλογές στη Κύπρο. Δηλαδή ο Τάσσος Παπαδόπουλος, έκελισε για τη μεταφορά των ψηφοφόρων του την αεροπορική εταιρεία την οποία για δύο χρόνια βασάνιζε και τελικά δεν της έδωσε AOC...

theospet":2q2e7oj1 said:
......την οποία για δύο χρόνια βασάνιζε και τελικά δεν της έδωσε AOC...
Πού ξέρεις;
Μπορεί οι αρχές ύστερα από αυτές τις πτήσεις να αναθεωρήσουν την (αρχική;) τους απόφαση.

Να ρωτησω κατι. Η ΗΙΑ δεν ηταν να εχει δρομολογια απο Αθηνα? Αυτα τα σχεδια τι γινανε?

ΑΠΟ ΤΟ http://WWW.GNEWS>GR
Έτσι_μεταφέρει_ψηφοφόρους_το_Επιτελείο_Τάσσου
Με αεροπλάνα στα οποία δεν έδινε άδεια να πετούν από την Κύπρο θα μεταφέρει τους ψηφοφόρους του από Ελλάδα, Βρετανία, ΗΠΑ ο Τάσσος Παπαδόπουλος

http://www.gnews.gr/Reportage/hellenic

SkyHawk":zdf0ukpj said:
Να ρωτησω κατι. Η ΗΙΑ δεν ηταν να εχει δρομολογια απο Αθηνα? Αυτα τα σχεδια τι γινανε?
............να ρωτησω και εγω αδαης με την σειρα μου , πως βγαινει οικονομικα αυτη η εταιρεια με καποια τρελλα παγεια που ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι θα τρεχουν ?............μηπως βγαζουν τρελλα λεφτα οταν δουλευουν νοικιαρικα και φτανουν για να καλυπτουν τον υπολοιπο χρονο αργιας τους ? και αν ΝΑΙ τοτε προτεινω κατι τετοιο και ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :wink: ..............!!!

Ενδεχομένως νά μήν βγάζη τρελλά λεφτά αλλά ναί,άν έχη πάντα εξασφαλισμένες πληρότητες και μέ σωστή διαχείριση τών οικονομικών της τότε μπορεί να βγάζη τά έξοδά της και να έχη και ένα καλούτσικο κέρδος.

Και υποθέτω πως κάτι μέ τους προσκυνητές (που γίνονται χατζήδες στην επιστροφή),κάτι μέ τους ψηφοφόρους καί κάτι μέ άλλους τουρίστες χαμηλού εισιτηρίου,και τα τρία αεροπλάνα τους είναι πάντα γεμάτα.

Θα το στείλουν και Άκτιο για να πάρει Κύπριους ψηφοφόρους από την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.Βλέπετε, 747 δυστυχώς δεν κατεβαίνει στα Γιάννενα...

εχω την εντυπωση, και μακαρι να βγω ψευτης,οτι κατα το ιδιο μοτιβο θα παει και η ιστορια με την Elite(οχι τις φρυγανιες :lol: ) που θα πετουσε ΑTH-LAX..

Οι πρώτες επιβατικές πτήσεις της ΗΙΑ από το LGAV :

Προγραμματισμένες για Λάρνακα.. Τι LCA, τι LAX..

Λάρνακα IMP IMP060 15/02/2008 16:00
Λάρνακα* IMP IMP031 15/02/2008 16:00
Λάρνακα IMP IMP062 16/02/2008 09:00