Dear Angela,
ευχαριστούμε που κάποιος τόσο αναμεμειγμένος στην συγκεκριμένη ιστορία αποφάσισε να μας μιλήσει. Εγώ όπως είπα ήδη στο σχόλιο μου ήμουν επιφυλακτικός για τα συμβάντα και περίμενα κι εγώ όπως και όλοι, περισσότερα. Ούτε κι εσύ όμως μας ξεκαθαρίζεις τι έγινε. Δεν έπεσαν οι μάσκες,και δεν άνοιξε η πόρτα: ΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπήρξε αποσυμπίεση. Δεν ξέρουμε σε ποιο ύψος ήσασταν για να χρειαστεί να πέσουν οι μάσκες, ούτε ξέρουμε πόσο ανοιχτή ήταν η πόρτα. Σχετικά με την ευθύνη του κλεισίματος της πόρτας, παγκοσμίως είναι καθήκον των ΜΠΘΕ, και αν και πιθανον καθαρισμός ή τροφοδοσία να εμπλέκονται με τις R πόρτες, παραμένει ευθύνη των ΜΠΘΕ το σωστό κλείσιμο, πράγμα που και πάλι θα έπρεπε να είχε δει το κόκπιτ πριν την απογείωση, αν το λάθος έγινε στο έδαφος. Ένας μηχανικός θα μπορούσε να μας πει λεπτομέρειες,και προσωπικά θα ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό. Αν κάποιος έχει περισσότερες γνώσεις ας μας διαφωτίσει. Στην περίπτωση που το λάθος δεν έγινε στο έδαφος, τι ήταν αυτό που έγινε; Γιατί δεν μας λες; Εϊναι λογικό να σκεφτούμε όλοι τα ΜΠΘΕ σε μια τέτοια περιπτωση, και αν ξέρεις ποιος έφταιξε και δεν μας το λες, εσύ αδικείς τα ΜΠΘΕ και όχι εμείς. Τέλος, δεν είπα ότι η εταιρεία δεν ενημερώθηκε, αλλά ότι δεν διέρρευσε στην υπόλοιπη εταιρεία. Σαφώς και οι managers θα ενημερώθηκαν, γιατί αυτό μας έλειπε αν το κάθε πλήρωμα κράταγε τα περιστατικά για πάρτη του. Εννοώ, ότι δεν κυκλοφόρησε στο υπόλοιπο προσωπικό, για προφανείς λόγους.
Περιμένουμε λοιπόν angela, διευκρινίσεις και φως angelικό, για τα γεγονότα. Μέχρι τότε θα παιζουμε μοιραία σπασμένο τηλέφωνο.