Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είπε κανείς ότι τα ξέρει όλα 'white bird'. Απλά, αν ξεφυλλίσεις λίγο τις δημοσιεύσεις στο τόπικ της ΗΙΑ θα βρεις κυρίως ζητήματα ασφάλειας. Και τα πληρώματα που έπεσαν από τη σκάλα από τι έπεσαν αν όχι από έλλειψη ασφάλειας; Από σιγουριά μήπως;

Ρε παιδια, εγω θα ρωτησω το εξης: το οτι δυο μελη πληρωματος επεσαν απο τη σκαλα του α/φους γιατι ηταν αφηρημενοι/το παραπετι δεν ειχε ασφαλισει/την ειχαν τοποθετησει λαθος αφηνοντας κενο/ηταν αρχαια και διαλυθηκε/κ.ο.κ. συνιστα απειλη στο safety record της εταιρειας?

ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ λιγο τα λογια σου seven4seven :rant:

ηταν τα παιδια αφηρημενα και επεσαν απο την σκαλα?
πας με τα καλα σου?
ξερεις τι τραβηξαν αυτα τα παιδια και πως εγινε
ακους εκει αφηρημενα διλαδι αν ειναι καποιος αφηρημενος οπως λες τοτε πως εσπασε η μπαρα????
τοσο δυναμη ειχαν τα παιδια απο τα 7,5 μετρα στην πιστα του αεροδρομιου να βρε8ουν κατω????
σαν δεν ντροπομαστε λιγακι!
δεν εισουν εκει για να ξερεις τι εγινε!
μην λες πραγματα που καν ιδεα δεν εχεις! :wall:

διλαδι εχω αρχισει και αιδιαζω με αυτο το θεμα,
εχω ακουσει εδω στο φορουμ οτι τα παιδια που επεσαν στη τζεντα (ηταν ενα απλο στραμπουλιγμα,
τωρα οτι τα παιδια ηταν αφηρημενα... .)

θα επρεπε να ντρεποντε να γραφουν τετοια ψεμματα!!!!

εχω προαναφερει τι εγινε !

λυπαμε για λογαριασμο αυτων που γραφουν ψεματα ...

μην προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογιτα ουτε να ελαφρινουν το γεγονος

ειναι αδικο απο το ΘΕΟ!!!

ΛΙΠΑΜΕ :cry:

Δεν καταλαβαίνω γιατί εσείς της ΗΙΑ είστε τόσο οργισμένοι και επιθετικοί προς τα άλλα μέλη του φόρουμ; Ερωτήσεις σας κάνουμε και μάλιστα για θέματα που εσείς βγάλατε προς τα έξω. :x
Δεν σας είπαμε ούτε άχρηστους ούτε αντιεπαγγελματίες ούτε τίποτα που να δικαιολογεί posts του στιλ της demi.
Χαλαρώστε λίγο κουβέντα κάνουμε. :rant:

Ναι παιδια ηρεμηστε λιγο.Ειπαμε η εταιρια μας πλεον ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ λαρτζ.Δεν υπηρξε ποτε θεμα ασφαλειας πτησεων.Απλα τα δυο παιδια απο το πληρωμα καμπινας ειπαν να δοκιμασουν πως ειναι κ πεσανε απο τα 7 μετρα.Το θεμα εχει ρυθμιστει ηδη.Δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Ουτε για τα INS υπαρχει θεμα.Μαλλον το τζαμπο πεταει κ χωρις αυτα.Μετα,αυτα που λεγονται οτι σε κατι προσγειωσεις εφευγαν τα κατουρα στους διαδρομους του αεροσκαφους οταν εκεινο πλαγιαζε,παλι νομιζω οτι (κ αληθεια να ηταν)
δεν θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα.Καλα το αλλο το απιστευτο με τις ωρες που απασχολειτο η καμπινα, π.χ. 22 ωρες ειναι περα για περα κακοηθεια,οπως επισης οτι στο γυρνα μας ειχαν στο περιμενε για καμμια πενταρα ωρες με κλειστες πορτες κ γεματο το τζαμπο με νιγηριανους,κ εμας να κοντεβουμε να λιποθυμησουμε...?
Νομιζω οτι αυτα τα ψεματα πρεπει να σταματησουν.Μιλαμε για την ΗΙΑ εδω.Ξυπνηστε.Ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια (θυμαστε?) κανονικα με μπαμπα ,γιους κ κορες....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

pros demi

Λυπάμαι που το λέω,αλλά όσο και αν θες να πεις κάποια πράγματα που θα έχουν αντίκτυπο προσπάθησε να επιμεληθείς την ορθογραφία σου γιατί ειλικρινά κάποια από αυτά μας αποσπούν ΤΕΛΕΙΩΣ την προσοχή,από την ουσία και τη σοβαρότητα του θέματος..

συγγνώμη για το off topic

Που' σαι, demi... Αν διαβαζες λιιιιιγο πιο προσεκτικα, θα εβλεπες (λεω εγω, τωρα) οτι το "αφηρημενοι" το δινω σαν ενα πιθανο σεναριο για το ατυχημα, μαζι με διαφορα αλλα, χωρισμενα με slash ( / ). Χαλαρωσε, λοιπον, και πιες ενα δυνατο καφεδακι, ανοιξε ενα λεξικο, και απαντα επιπ της ουσιας. Φχαριστω.

Πιστευω οτι εχει δοθει πολυ σημασια σε αυτο το θεμα με το ατυχημα. Ατυχηματα συμβαινουν παντου και σχεδον καθε μερα τετοιου ειδους. Και τις περισσοτερες φορες φταινε ολοι λιγο μια η αποπροσεξια αλλη η εκουσια ελειψη μετρων ασφαλειας κτλ. Ας δοθει ενα τελος σε αυτο το ατυχημα γιατι κατανταει πολυ βαρετο. Εγινε κακως, τα παιδια ευτυχως δεν σκοτωθηκανε τελειωσε. Αν ηταν να ασχολειται ο καθενας με τετοιου ειδους ατυχημητα ολο για αυτα θα μιλουσαμε. Και μην με παρεξηγησει καποιος τωρα (που σιγουρα δλδ αλλα λεμε) γιατι και εγω ειμαι μεσα σε αυτην αεροπορικη βιομηχανια και βλεπω απο κοντα. Αυτα συμβαινουν. Ας κλεισει εδω γιατι κατανταει απο σοβαρο γελοιο.

Λυπάμαι που βαρέθηκες 'SkyHawk'. Η πλήξη σου ωστόσο δεν καθιστά το θέμα γελοίο. Σαφώς. Το εν λόγω ατύχημα μας απασχόλησε όχι μόνο ως μια 'σάπια σκάλα' ή -πολύ λιγότερο- ως αφηρημάδα των ΜΠΘΕ, αλλά κυρίως, σε σχέση με την μετέπειτα αντιμετώπισή του από την εταιρεία, που προφανώς και αντανακλά και την ιδεολογία και πρακτική της σε σχέση με ζητήματα ασφάλειας, αλλά και αλληλεγγύης, συναδελφικότητας, ποιότητας εργασιακού περιβάλλοντος κτλ. Με βάση το νόμο, και επειδή πρόκειται και για εργατικό ατύχημα ούτως ή άλλως, αν η ιατρική κατάσταση των παιδιών καταγραφόταν ως είχε, ένα 'ατύχημα' θα έπρεπε να καταχωρηθεί στο ιστορικό της ΗΙΑ με το καλημέρα σας, και κυρίως να γίνουν έρευνες, οι οποίες ποιος ξέρει τι θα αποκάλυπταν (λέμε τώρα, ενδεχομένως). Τίποτα από αυτά δεν συνέβη κτλ κτλ κτλ., τα παιδιά παρατήθηκαν στη μοίρα τους, και η εντατική έγινε 'στραμπούληγμα' και τέλος καλό όλα καλά, και πόσο βαριόμαστε, και πόσο αυτό δεν μας αφορά και πλήττουμε επειδή δεν κάηκαν ζωντανοί καμιά 200αριά να βγάλουμε και καμιά φωτό (λέμε τώρα) κτλ κτλ κτλ...
Το όλο θέμα με την ΗΙΑ είναι λίγο πιο περίεργο. Γιατί η ΗΙΑ συλλέγει συστηματικά σχόλια για την ασφάλεια και το εργασιακό καθεστώς της; Είναι μόνο επειδή υπάρχουν πολλοί εγκάθετοι/δυσαρεστημένοι πρώην υπάλληλοι; Σκέφτομαι και γράφω.

υ.γ. Εδώ μπορεί να βρείτε έμπνευση: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31994L0056:EL:HTML

A300 ναι okay δεν διαφωνω οτι ετσι εγιναν μιας και δεν γνωριζω διοτι ειμαι ασχετος με την εταιρια αλλα αυτα τα ατυχηματα σου ξαναλεω γινονται καθημερινα και μαλιστα χανωνται και ζωες. Αλλα για το συγκεκριμενο συμβαν εχει ξεφτιληστει. Thats all