Υπεροχα ακουγονται ολα με την αγαπημενη μας εταιρεια, ωραια η συνεντευξη του Ταλαλ, ωραιες και οι φωτο βγηκε κανεις να πει τις υπεροχες ιστοριες που εχει ζησει ως πληρωμα εκει μεσα??? Σε μια απο τις τελευταιες μου πτησεις ο κυβερνητης ζηταει απο την κοπελα του πανω καταστρωματος, υπευθυνη συν τοις αλλοις και για την περιποιηση του πληρωματος διακυβερνησης, να του ετοιμασει το φαγητο του. Το φαγητο για αγνωστο λογο αργησε λιγακι και ο εμπειρος κατα τα αλλα πιλοτος, πεινασμενος καθως ηταν, θεωρησε σωστο να προβει στην εντολη εκτακτου αναγκης με την οποια προειδοποιειται το πληρωμα ειτε οτι υπαρχει emergency ειτε οτι εχει συμβει pilot incapacitation. Η εντολη σαφως πρεπει να χρησιμοποιειται αυστηρως σε περιτωσεις εκτακτης αναγκης, οποτε ηδη κρινουμε τον πιλοτο απαραδεκτο για την κινηση του και θα επρεπε να απολυθει. Απο εκει και περα εφοσον συνεβει τα Μ.Π.Θ.Ε. επρεπε να ενεργησουν ως εξης : Ο προϊσταμενος να παει στο θαλαμο διακυβερνησης να δει τι συμβαινει και τα υπολοιπα μελη να ασφαλισουν γρηγορα την καμπινα και να πανε στις θεσεις τους ωστε να τους ενημερωσει ο προϊσταμενος κατα την επιστροφη του για το τι συμβαινει. Την συγκεκριμενη στιγμη λοιπον ενω ανεβαινω πανω να ρωτησω τη συναδελφο μου για καποια ελλειψη που ειχαμε κατω, ακουγεται η συγκεκριμενη εντολη και η κατασταση που ακολουθησε ηταν τραγελαφικη... ο προϊσταμενος αντεδρασε σωστα και αμεσα ανεβαινοντας επανω και εισβαλοντας στο πιλοτηριο, μονο που στο δρομο μου να κατεβω να παω στη θεση μου συναντησα ολο το υπολοιπο πληρωμα να ανεβαινει πανω σαν τσουρμο, αγχωμενο για να μαθει τι γινεται... Βεβαια καμια αναφορα ουτε στο πεινασμενο "πιλοτο" ουτε στα "εμπειρα" μελη καμπινας απο τον αγαπητο μας προϊσταμενο... αυτα λοιπον για τα πληρωματα και την εκπαιδευση των, των Ελληνικων μας Αυτοκρατορικων Αερογραμμων...
Υ.Γ : Δεν θεωρω τον ευατο μου ως καλο μελος πληρωματος καμπινας που κατηγορει τα υπολοιπα μελη, απλως η ασφαλεια η δικη μου και καθε επιβατη εξαρταται συλλογικα απο ολο το πληρωμα και θεωρω το περιστατικο απαραδεκτο ετσι ωστε να το καταγγελω μεσω του φορουμ εστω και καπως καθυστερημενα και αφου εχω αποχωρησει πια απο την εταιρεια.