Hellenic Imperial Airways

Χμμ μήπως τελικά πρέπει να κρατάμε όχι απλώς μικρό καλάθι,αλλά καλαθάκι νηπιαγωγείου;

Εκτός άν η εταιρεία προβλέπη ότι συντόμως θα γίνουν σ'αυτές τίς πόλεις λιμοί,σεισμοί και καταποντισμοί....
 
Αρα σε 3 μήνες θα τους ξέρουν όλοι, θα πετάνε 321 τα εσωτερικού και Ευρωπαϊκά και μάλιστα σε προορισμούς με "κίνηση" όπως Μασσαλία και Λυών που το Α321 είναι "ιδανικό" για ξεκίνημα και παράλληλα θα γεμίζουν και τα Α340 για Αμέρικα,Καναδά κτλ..Έχουν "σχέδιο", όχι αστεία... :wall:
 
Εμένα αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι ότι ξόδεψαν λεφτά στη SITA για να εγκαταστήσουν και σύστημα κρατήσεων ίδιο με αυτά που έχουν οι περισσότερες scheduled εταιρείες, το οποίο είναι απαρχαιωμένο αλλά λειτουργεί μια χαρά. ΟΚ, δεν είναι κανένα Amadeus ή Sabre, αλλά επίσης δεν έχει τα χάλια του AirKiosk (Athens Airways) ή του OpenSeas (Sky Express & Ναυτιλιακές Εταιρείες).
 
Βλέπω πως όλοι απορούμε για το πως συνεχίζει κι αναρωτιέμαι: δεν έχει δημοσιεύσει πουθενά τα ετήσια δελτία της η εταιρία για να τα δούμε;
 
Στο site τους δείχνει k δρομολόγια από και προς Στοχόλμη... Λέτε να δοθούμε κάνα 747 για αθηνα σε μορφή charter και μεις εδώ πάνω? e ρε γλέντια... :banana:
 
Η Hellenic imperial μέσα σε τρεις μήνες θα πάρει τα AIR BUS, θα εκπεδεύσει όλο το προσωπικό,θα βρει πιλότους,θα κάνει διαφήμιση,θα αντέξει τον σκληρό ανταγωνισμό ,θα αντέξει να πετάει με άδεια αεροπλάνα μέχρι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επιβατών.
Επίσης οι "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ"θα καταφέρουν να επιβιώσουν μέσα στην οικομική καταστροφή της ΑΜΕΡΙΚΗΣ και της ΕΛΛΑΔΟΣ. :?:
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνη πιστεύω πως τίποτα απο αυτά δεν θα γίνει,ποιος θα πετάξει στην Αμερική όταν δεν έχει να φαεί?Ποιός Αμερικάνος θα έρθει στην Ελλάδα όταν μέχρι προχθές η Αμερικανική κυβέρνηση θα έκανε στάσεις πληρωμών στο δημόσιο :!:
Οι κρατήσεις εισητηρίων τους πάνε απο μήνα σε μήνα,ξεκίνησαν να κάνουν υποτίθεται κρατήσεις απο τον Μάρτιο και είναι μέσα Απριλίου και το σύστημα κρατήσεων τους είναι εκτός λειτουργίας ακόμα.
Εδώ θα πω μια παροιμία
Όπου ακούς για πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.Σοφός ο λαός μας!!!!!
 
Εσύ παιδί μου τώρα την έμαθες την HIA;

Τόσες σελίδες που έχουμε γράψει γι'αυτήν δέν σε κατατόπισαν επαρκώς;

Οι Αμερικάνοι πάντως έρχονται στην Ελλάδα,αλλά δέν περιμένουν από τους "Αυτοκράτορες" (αυτο-κράτωρ=αυτός που κρατάει τα αυτιά του :D ) να τους φέρουν-έχουν καλύτερες επιλογές...
 
Έχουμε και λέμε :

http://www.hellenicairways.com/kariera
Ζητάει προσωπικό …… Όσοι πιστοί προσέλθετε

Πτήσεις από και προς :
ATH – SKG – ATH
ATH – HER – ATH
ATH – MRS – ATH
ATH – OTP – ATH
ATH – LYS – ATH
ATH – LIS – ATH
ATH – STO – ATH
ATH – CPH – ATH
ATH – CMN – ATH
ATH – BEY – ATH
ATH – DXB – ATH
ATH – BAH – ATH
ATH – KWI – ATH
ATH – JED – ATH
ATH – JFK – ATH
ATH – YUL – ATH
ATH – YZZ- ATH


Ειλικρινά καλό θα ήταν να ξεκινήσουν επίσημα από 29/10/2011 (Χειμερινή σεζόν) απλά για να έχουν χρόνο να καλύψουν όλα τα παραπάνω. (Σε διαφήμιση , Σε οργάνωση κλπ)

Πάντως όλοι θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτήν την φορά έχει κάνει σημαντικά βήματα όπως :
Συνεργασία με GDs συστήματα
Ομοιογένεια του στόλου (Airbus)
Πρόσληψη γενικού διευθυντή στην Νέα Υόρκη
Σύναψη συνεργασιών . . . . .

Μακάρι να τα καταφέρει……
 
Top