Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πάντως χθες στο αεροδρόμιο άκουσα τον κόσμο που έβγαινε από το JFK-ATH τους να συζητάει με ενθουσιασμό για το πόσο καλή ήταν η εταιρία και ομολογουμένως μου έκανε εντύπωση.

Αυτό όντως είναι γεγονός που αναφέρεις φίλε menelaos

Aπο γνωστούς μου που πρόσφατα επέλεξαν την HT από JFK - ATH μόνο καλά λόγια άκουσα......

Μου ανέφεραν ότι για την επιστροφή τους σίγουρα θα την επιλέξουν ξανά ....

Μράβο τους λοιπόν. . . ..

Η αλήθεια είναι πως το JFK-ATH δεν παρουσιάζει (μέχρι τώρα) πολλά προβλήματα. Το μεγάλο πρόβλημα της HIA είναι το δρομολόγιο για Λονδίνο και αυτό είναι φυσιολογικό αφού χρησιμοποιούν τα 747 :wall: ! Καλύτερο θα ήταν να περιμένουν για τα A321 (εδώ δεν έχουν τα Α340...) για να το ξεκινήσουν με κάτι που δεν θα ήταν τόσο δαπανηρό.

Όχι πείτε μου είναι λογικό: Αθήνα-Λονδίνο με 747;

Σίγουρα αγαπητέ Anasair δεν είναι λογικό το ATH-LGW αλλα τι να πείς ;;;; Λάθος κίνηση απο την πλευρά της εταιρείας.....

Πιστεύω οτι μπορει να κερδίσει το παιχνίδι της NYC ... Ας εστιάσει εκεί την προσοχή της και ο χρόνος θα δείξει για όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια ....

ΑΡΓΑ - ΣΤΑΘΕΡΑ βήματα..

Για NYC έχει και επίσημη στήριξη που βοηθάει την εικόνα της. Επίσης για NYC θα έχει όλους τους Ελληνοαμερικάνους, μια και είναι "Ελληνική Εταιρία". Λονδίνο πετάει και η ΑΕ, οπότε αμέσως κόβεται αυτό το αβαντάζ.

btw ATH-LHR με 747 δεν είναι καθόλου λογικό, αλλά μακάρι να προλάβω να το κάνω πριν το κόψουν 8)

γεια σας

σημερα γυρισα με την Delta απο την Αθηνα και η πτηση ηταν 100% γεματη (business and Economy παρολο που ηΗΙΑ ειπε οτι θα εκανε ζημια)-μια φιλη που πεταξε με ΗΙΑ μου ειπε οτι της αλλαξαν δυο φορες την ημερομηνια στο JFK-ATH -και το Business Class ηταν για γελια
Δεν ξερω παρολο που θα ηθελα σαν Ελληνας να εβλεπα μια σωστη εταιρια και ενα σωστο Business Class, αλλα δυστυχως για το επομενο ταξιδι θα προτιμησω παλι DL H CO. Δεν μου φαινονται σωστοι απο οτι διαβαζω και για επαγγελματικα ταξιδια οι ωρες αφιξης στην ΝΥ ειναι δραμα

Αυτό ακούγεται πιο λογικό :lol:

Εντωμεταξύ το business class τους δεν ξέρω πως είναι, αλλά σε υπερατλαντικό ταξίδι ένα γερό business θα ήταν πολύ καλό χαρτί για την εταιρία...

Γιαν να εχεις ενα καλο business class ειδικα σε τοσο μεγάλα ταξίδια πρέπει να έχεις και σύστημα ψυχαγωγίας που να φυσάει.Εχει η hellenic τετοιο συστημα????????

Ανακοίνωση αναστολής πτήσεων από 7 Ιουλίου (7/7/2011)
Λόγω του επανασχεδιασμού του πτητικού μας προγράμματος, όλες οι πτήσεις από και προς Λονδίνο Gatwick όπως και από και προς Κουβέιτ αναστέλλονται.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και την στήριξή σας.

Από την επίσημη σελίδα της εταιρίας...

Τελικά πιστεύω πως κάνουν πλάκα και μας δουλεύουν όλους...

Η εταιρεία είναι απαράδεκτη!
Ακύρωσα το εισιτήριο μου για Λονδίνο αφού είχα πληρώσει και δεν πήρα ποτέ νούμερο εισιτηρίου……
η εταιρεία μας δουλεύει κανονικά,!!!!
Υπόσχετε ότι θα μας επιστέψει το ποσό του εισιτηρίου και δεν γίνετε ποτέ!!!
Εγώ εδώ και μια εβδομάδα προσπαθώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω και κάθε μέρα μου λένε και ένα παραμύθι!
Έγινε χθες η κατάθεση….θα γίνει αύριο…έγινε προχθές… και τίποτα δεν έχει γίνει!!! Μεγάλη κοροϊδία!!!
Άσε που δεν μπορείς να μιλήσεις με κανένα στο Λογιστήριο!!!!
Είναι κρίμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο έτσι.
Πραγματικά Λυπάμαι για λογαριασμό τους!!!