Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
COMPUTERISE":1ezwxner said:
γνήσια λαϊκή Ελληνική εταιρία

Απλώς παραθέτω, χωρίς να παίρνω το "μερος" κανενός, ότι ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας είναι Ιορδανός, ο φίλος Talal Abu Reyal :great:

Επίσης απλώς αναφέρω πως το "λαϊκή" δεν πολυπάει με το Imperial :)

Και όμως,υπήρξαν Βυζαντινοί αυτοκράτορες (Imperatores) που συναγελάζοντο μετά τού λαού τους (αφού τον απομυζούσαν με τους φόρους που τού επέβαλαν,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα),οπότε δύναται κάτι αυτοκρατορικό να είναι ταυτοχρόνως και λαϊκό.

Επίσης,παρακαλώ να μελετάτε προσεκτικά τάς γραφάς.Το ίδιο το δελτίο τύπου τής εταιρίας αναφέρει ότι:

"Λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης της παράδοσης του νέου αεροσκάφους Α340,και προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε στην αγορά, η εταιρεία μας αποφάσισε να αναστείλει τη τις πτήσεις ATH-JFK-ATH μέχρι τις 31/12/2011.

Οπότε γιά τα Χριστούγεννα,μάλλον χλωμό (έως χλεμπονιάρικο) το βλέπω το ATH-JFK.Ισως την Πρωτοχρονιά κάτι να γίνη (π.χ.καμμιά charter πτήση μέχρι την Καισάρεια Καππαδοκίας γιά να φέρη τον Αγιο Βασίλειο....)

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το πρός παράδοσιν A340 εθεάθη να πραγματοποιή δοκιμαστικές πτήσεις σε μιά ταράτσα με τά χρώματα τής Saudi

ΥΓ1.Ο σύντροφος Computerise είναι ο γραμματέας.Υπεύθυνος ιδεολογικού είναι ο σύντροφος payneful_tales.Αυτό γιά να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

ΥΓ2 πρός Aerophile:και μόνο η πρόταση "Τα αεροπλάνα της ΗΙΑ είναι υπερσύγχρονα... είναι μόλις τριανταβάλε ετών" θα έπρεπε να σε κάνη να καταλάβης την πρόθεση τού σχολίου τού σύντροφου Computerise......

Είχα πει ότι δεν θα ξανά σχολιάσω για αυτό το θέμα, αλλά με παρεξήγησαν μερικοί, οπότε και συνεχίζω. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της HIA, ούτε οι προσωπικές απόψεις του καθένα στο θέμα αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος του. Λεγόμενα όπως "κώλο Εγγλέζοι" και "νούμερα ε νούμερα..." δεν έχουν καμιά θέση σε ένα δημόσιο φόρουμ.

Aerophile από την στιγμή που μιλάς καλά Ελληνικά φαντάζομαι δεν είσαι και τόσο μακρυά από την ελληνική κουλτούρα. Το Κωλοεγγλέζοι, ακόμα και όταν εννοείται, δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια φράση που εύκολα λες στην καθομιλουμένη, όπως για πολλές άλλες κατηγορίες πέρα από εθνικότητα (σεξουαλική προτίμηση, φύλο κλπ), γιατί στην Ελλάδα επικοινωνούμε διαφορετικά από άλλες χώρες και αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, είναι απλά μια πραγματικότητα. Εμένα στην δουλειά μου (και όχι σε φόρουμ) στο εξωτερικό με λένε απατεώνα και κλέφτη επειδή είμαι Έλληνας, άλλες φορές αστειευόμενοι και άλλες όχι, θα πρέπει να αρχίσω κάτσω να κάνω μηνύσεις επειδή με προσβάλουν ή να το παίρνω κατάκαρδα;

sorry για το off topic.

Aerophile":29loh2dz said:
Είχα πει ότι δεν θα ξανά σχολιάσω για αυτό το θέμα, αλλά με παρεξήγησαν μερικοί, οπότε και συνεχίζω. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της HIA, ούτε οι προσωπικές απόψεις του καθένα στο θέμα αυτό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αυτό που με ενόχλησε ήταν ο τρόπος του. Λεγόμενα όπως "κώλο Εγγλέζοι" και "νούμερα ε νούμερα..." δεν έχουν καμιά θέση σε ένα δημόσιο φόρουμ.

please stop being so..anal about "κώλο Εγγλέζοι".By the way it's "κωλοεγγλέζοι",one word,as you can see by the punctuation, and not "κώλο Εγγλέζοι" two words, which makes a huge difference in its meaning..Try and see it in context with the irony implied in the text..You're not used to the way he usually expresses himself but since you're british you should have been able to read between the lines and see the blatant sarcasm..

Όκ ίσως η αντίδραση μου να ήταν κάπως υπερβολική, απλά αυτοί οι χαρακτηρισμοί με ενοχλούν όταν είναι κακοπροαίρετοι, μα πιστέψτε με το ίδιο θα αντιδρούσα εάν ένας Άγγλος κακόχαρακτίριζε την Ελλάδα μπροστά μου εσκεμμένα. Εστιάστηκα πάνω στον χαρακτηρισμό εκείνο και δεν αναγνώρισα άμεσα την ειρωνεία του κειμένου.

Ζητώ συγνώμη για όλο το off-topic που προκάλεσα.

Φιλικά,

Aerophile

Μπορει πολλα απο τα γραφομενα, να ειναι αληθεια. Ομως θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι πολλοι συν-ελληνες τρωνε ψωμι απο αυτη την εταιρια.
Σε οτι αφορα την ασφαλεια των 747, και την συντηρηση τους, εχω να σας ενημερωσω οτι αυτη γινεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, με τα standards που απορρεουν απο την ΕΑSA kαι την ΥΠΑ, απο μηχανικους της παλιας ΟΑ, σε επισκευαστικα κεντρα του εξωτερικου.
Θα ηθελα επισης να σας ενημερωσω, οτι βλαβες και αλλα συναφη, ειναι παντα μεσα στα πλαισια του συνηθισμενου. Προσωπικα, εγω δεν ετυχε να ειμαι μαρτυς βλαβης που να εθεσε εστω σε χιλιοστο, την ασφαλεια της πτησης, σε κινδυνο. Ας ειμαστε λιγο φειδωλοι, σε αυτα τα θεματα, ειδικα οταν ειμαστε ασχετοι, και απλα φερεφωνα "ραδιο αρβυλλας". Ευχαριστω.

Ποιοί έλληνες και ελληνικές οικογένειες τρώνε λεφτά από την Imperial? Οι εργαζόμενοι απλήρωτοι είναι.... Κοροϊδευόμαστε τώρα ή κάνουμε τα παπαγαλάκια;;;;

Φαινεται οτι δεν ζεις στην Ελλαδα...Εγω σαν ιπταμενος ΘΔ, πληρωνομαι κανονικοτατα, εστω και με καποιες καθυστερησεις, αλλα παντα περνω τα χρηματα μου.
Παπαγαλος στα 52 μου, δεν εχω γινει, ουτε θα γινω. Ειναι κακο να γραφει κανεις πισω απο την ανωνυμια του φορουμ, οτι του καπνισει. Ειναι δειλος οποιος πισω απο την ανωνυμια κατηγορει και λασπολογει, θεωροντας οτι ειναι στο απυροβλητο.
Οποιος θελει, ας μου στειλει πμ, και θα του πω ποιος ειμαι. Δεν εχω να φοβηθω τιποτα. Εννοειται οτι η "αποκαλυψη" θα ειναι αμφιδρομη.
Τελος, θα σου θεσω το ερωτημα.....Αφου δεν πληρωνει, οπως ισχυριζεσαι, γιατι παραμενουν στα γραφεια οι υπαλληλοι? Ας μην ειμαστε ισοπεδωτικοι...Προβληματα υπαρχουν, κανεις δεν το αμφισβητει, αλλα προς Θεου, οχι οπως καποιοι, για τους δικους τους λογους, πασουσιαζουν.

Τα μπλογκς είναι μια όαση μέσα στην σύγχρονη δικτατορία που ζούμε.Έγω βγάζω το καπέλο στους διαχειριστές όχι μόνο του airliners.gr αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που πέρνουν το ρίσκο να διαχειρίζονται διάφορα μπλογκς.Μέσα απο την ελευθερία που μας δίνει το διαδίκτυο καταφέρνουμε και βλέπουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ άσχετα με το αν γράφονται υπερβολές.Το 95% των ειδήσεων που γράφονται στο διαδίκτυο είναι απολύτως έγκυρες.Το διαδίκτυο έχει καταφέρει και έχει ξεσκεπάσει διάφορα λαμόγια ενώ έχει νικήσει και τα ΜΜΕ αφού στα μπλογκς γράφονται σκληρές αλήθειες που δεν πρέπει να μαθαίνονται.Η μητέρα των επαναστάσεων θα ξεκινήσει απο το διαδίκτυο για αυτό άλλωστε προσπαθούν να το φιμώσουν.
Η ανωνυμία που μας προσφέρει το διαδίκτυο μας δίνει την δύναμη να ξεσκεπάζουμε και να τους βγάζουμε τα άπλυτα στην φόρα,Θα μου πείτε τώρα γιατί να μην το κάνεις επώνυμα?Και βέβαια κανείς απο εμάς δεν θα το κάνει επώνυμα γιατί πολύ απλά οι νόμοι είναι για τους ισχυρούς και μην μου πει κανείς για το αντίθετο.
Όσον αφορά στο θέμα της hellenic μόνοι τους γελοιοποιούνται αυτό.