Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
α) Κάποιος να πει στον γραφίστα τους να μην έχει το Hell σε κίτρινο φόντο και τα υπόλοιπα σε διαφορετικό. Και για να κλέψω και ένα σχόλιο από άλλο forum, SX-DIE HELL πάει πολύ για το στομάχι μου.

β) Γιατί ένας Ιορδανός επιχειρηματίας διάλεξε για βάση το πανάκριβο LGAV; Περίεργο...

γ) Μακάρι να πάει καλά. Χρειαζόμαστε γενικά μια σοβαρή εταιρεία με hub στην Αθήνα, από τότε που οι Ολυμπιακές (μουχαχα) πάνε από λουκέτο σε λουκέτο...

Πού είναι το Β747 της Η.Ι.Α.;Ήμουν χθες στο Βενιζέλο και είδα ότι δεν ειναι κοντά στο cargo που το έβλεπα συνήθως.Ξέρει κάποιος κάτι να μας ενημερώσει;

Στο συνεργειο (παλι). Μαλιστα, του σβησανε το νηολογιο απο μπροστα (τωρα το εχει μονο πισω με τα ιδια διακριτικα γραμματα), και βαλανε και τιτλους στη δεξια μερια που δεν ειχε. Τωρα ειναι στο Α42 (παλι)

Έχουμε κανενα νεο για την HIA ?
Θα ξεκινήσει πτήσεις ? Δεν έχω ξανακούσει κάτι γι αυτούς ?

Που να ακουσεις... το SX-DIE μαζευει σκονη στο Α42 εδω και πανω απο μηνα... (μαλλον εννοουσαν οτι θα πεταξουν στο επομενο hadj...)

...όχι ρε σεις... απλά ψάχνουν να δούν αν βγαίνει τελικά το ΑΤΗ-ΤΥΟ-ΜΕL-EZE-ATH στο καπάκι μετά την περίοδο του Hadj.

Παντώς δεν πιστεύω να αργήσουν γιατί άκουσα ότι τα πρώτα μέλη κάμπινας που είναι σίγουρο ότι θα πετάξουν πληρώνονται κανονικά.Ποιος πληρώνει υπαλλήλους να κάθονται αν δεν έχει σκοπό να τους χρησιμοποιήσει άμεσα?

cabin crew":3jfh5ay9 said:
Παντώς δεν πιστεύω να αργήσουν γιατί άκουσα ότι τα πρώτα μέλη κάμπινας που είναι σίγουρο ότι θα πετάξουν πληρώνονται κανονικά.Ποιος πληρώνει υπαλλήλους να κάθονται αν δεν έχει σκοπό να τους χρησιμοποιήσει άμεσα?

Το δημόσιο ? :twisted:

Πάντως η εταιρία δεν ακούγεται ούτε στους κύκλους των ταξιδιωτικών γραφείων. Συνήθως, όταν είναι να ξεκινήσει κάποια εταιρία, το πρώτο που κάνει είναι να προσπαθήσει να κάνει το promotion της.

Η HellasJet είχε κάνει διαφήμιση αρκετούς μήνες πριν την πρώτη πτήση και μάλιστα, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης στο BSP, εξέδιδε εισιτήρια σε στοκ εισιτηρίων των Κυπριακών Αερογραμμών. Η μικρούλα AirGreenland ξεκινάει το δρομολόγιο της Βαλτιμόρης τον ερχόμενο Μάρτιο, παρ' όλα αυτά κάνει προώθηση του δρομολογίου εδώ και ένα χρόνο, ούτως ώστε να έχει δημιουργήσει πελατειακή βάση και να έχει γεμάτα αεροπλάνα από την πρώτη πτήση.

Εδώ πάλι ακούγονται διάφορα από διάφορες πλευρές και τίποτα το συγκεκριμένο. Ειλικρινά δεν ξέρω τί παίζει :roll:

Βασιμη πληροφορια:Χτες τους υπεγραψε η ΥΠΑ την εμπορικη αδεια.Αρα επικεινται οι πτησεις.
Υπαρχει καμμια πληροφορηση για την New Limits?Εκ πληροφοριων:επεσαν κατι τηλεφωνα σε χειριστες που ειχαν υποβαλει βιογραφικα και το ερωτημα απο τον αγγλο (δεν εμαθα την ιδιοτητα του) ηταν:Τι μισθο θελεις?
Φιλοι στην Κυπρο δεν ξερουν ουτε γραφεια,ουτε φαξ,ουτε τηλεφωνα,ουτε αεροπλανο στην Λαρνακα βλεπουν.
Παρακαλω δια τα καθ υμας...