Γεια σε όλους!
Αν και νέος στο forum,ως εγγραφή,παρακολουθώ εδώ και καιρό την εξέλιξη των θεμάτων και ειδικά του συγκεκριμένου,για την ΗΙΑ.
''Πέρασα'' και εγώ interview για cabin crew πριν από λίγες ημέρες και πραγματικά οι εντυπώσεις μου είναι οι χειρότερες.
Εκτός του ότι η οργάνωση τους είναι ανύπαρκτη (δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!) ,ήταν ιδιαίτερα εκνευριστική η προφανής εύνοια και ''συμπάθεια'' στο πρόσωπο ορισμένων υποψηφίων,κατά τη διάρκεια της αναμονής για τη συνέντευξη,στα γραφεία της εταιρίας,οι οποίες ''ευνοούμενες'' περιφερόντουσαν εκεί μέσα με τόση άνεση και θράσος ,λες και είχαν πάει για ''σουαρέ μετά τείου'' στο σαλόνι της θειάς τους!!!!!!
Περίμενα,
μετά από δική τους διαβεβαίωση και επιβεβαίωση,ότι θα με πάρουν και θα ξεκινήσω εκπαίδευση κανονικά,μιας και έκριναν ότι το interview πήγε πολύ καλά (μέχρι και τα μεγέθη μου ρώτησαν για παραγγελία στολής!!!).
Αντ'αυτού μου έρχεται μια επιστολή μετά από μια εβδομάδα,που ανέφερε ότι αποφάσισαν ότι δεν πληρώ τα κριτήρια για να ξεκινήσω εκπαίδευση,πόσο μάλλον για πρόσληψη.
Τα συμπεράσματα δικά σας.....