Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eκτος αν καταληξει κανενα Φιασκο... :?

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ....
ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ....
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ... 8)
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ?
:wink:

hia

όλα μια χαρά πηγαίνουν...λίγο υπομονή!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ?
ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ FIRST CLASS ΚΑΙ ΒUSSINESS?
:laola: :laola:

Αμα διαβαζες παραπανω, δεν θα διαβαζαμε κ εμεις τζαμπα "καινουρια" ποστ

Ιβάν,μη φωνάζεις αγόρι μου καλό,ακούμε δεν κουφαθήκαμαν ακόμα.Μη γράφεις με κεφαλαία να χαρείς.Όσο για την Ιμπέριαλ έχω κάποιες πληροφορίες που ίσως απαντήσουν στο ερώτημα "γιατί έχει κολλήσει στο έδαφος το :2: ολοκαίνουργιο 747 της εταιρίας".Δε θέλω να κάνω σαν τον CONFIG2 δηλαδή ξέρω αλλά δε λέω ή λέω τα μισά.Ό,τι ξέρω θα σας το πω.Η εταιρία αυτή ζήτησε από την Ολυμπιακή να τη συμπεριλάβει στην τεχνική της βάση που σημαίνει ότι η Ολυμπιακή ευθύνεται για τους ελέγχους και τα συναφή καθώς και για την άδεια πτητικότητας.Ε,η Ολυμπιακή αφού είδε σε τι χάλι βρίσκεται η εταιρία και τη θεώρησε αμφιβόλου ποιότητος και εμπιστοσύνης αποφάσισε να πραγματοποιήσει έλεγχο για να πέσουν οι υπογραφές ώστε να σηκωθεί το γομάρι.Έλα όμως που αυτοί από την εταιρία δε γούσταραν να κάνουν έλεγχο γιατί θα έβλεπαν οι άλλοι της ΟΑ τα προβλήματα και η Ιμπέριαλ θα ξεφραγκιάζονταν.Ζήτησε λοιπόν η Ιμπέριαλ να βάλουν οι της ΟΑ τις υπογραφές ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ...Δηλαδή θα πέταγε με ένα χάρβαλο που ούτε κι αυτό ξέρει τι προβλήματα έχει...Σαφώς η ΟΑ δεν τους έκανε το χατίρι.Τώρα από που τα έμαθα αυτά είναι άλλο παραμύθι...Σας διαβεβαιώ όμως ότι είναι έγκυρα.Πάντως ρε παιδιά όταν βλέπω αυτό το καημένο το 747 που θυμίζει κάτι παροπλισμένα που βρίσκονται στην έρημο Μοχάβε εκεί που τα παρατάνε...Καλύτερα να μην πετάξει αν είναι να πετάει έτσι,να μην έχουμε κάνα παρατράγουδο...

Πληροφορία: Έκανα μια εκκαθάρισει αυτού του θέματος, σβήνοντας 16! συνολικά ποστ που γράφτηκαν από χτες το απόγευμα και δεν είχαν και πολύ σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Γεια σε όλους!Θα αρχίσει σύντομα εκπαίδευση πληρωμάτων θαλάμου επιβατών σε προσωπικό που "πέρασε" συνέντευξη πρόσφατα.Η πρόσληψη θα ακολουθήσει μετά απο τη μηνιαία εκπαίδευση.......

Γεια σε όλους!
Αν και νέος στο forum,ως εγγραφή,παρακολουθώ εδώ και καιρό την εξέλιξη των θεμάτων και ειδικά του συγκεκριμένου,για την ΗΙΑ.
''Πέρασα'' και εγώ interview για cabin crew πριν από λίγες ημέρες και πραγματικά οι εντυπώσεις μου είναι οι χειρότερες.
Εκτός του ότι η οργάνωση τους είναι ανύπαρκτη (δεν ξέρουν τι τους γίνεται!!!) ,ήταν ιδιαίτερα εκνευριστική η προφανής εύνοια και ''συμπάθεια'' στο πρόσωπο ορισμένων υποψηφίων,κατά τη διάρκεια της αναμονής για τη συνέντευξη,στα γραφεία της εταιρίας,οι οποίες ''ευνοούμενες'' περιφερόντουσαν εκεί μέσα με τόση άνεση και θράσος ,λες και είχαν πάει για ''σουαρέ μετά τείου'' στο σαλόνι της θειάς τους!!!!!! :roll:

Περίμενα,μετά από δική τους διαβεβαίωση και επιβεβαίωση,ότι θα με πάρουν και θα ξεκινήσω εκπαίδευση κανονικά,μιας και έκριναν ότι το interview πήγε πολύ καλά (μέχρι και τα μεγέθη μου ρώτησαν για παραγγελία στολής!!!).
Αντ'αυτού μου έρχεται μια επιστολή μετά από μια εβδομάδα,που ανέφερε ότι αποφάσισαν ότι δεν πληρώ τα κριτήρια για να ξεκινήσω εκπαίδευση,πόσο μάλλον για πρόσληψη. :oops:

Τα συμπεράσματα δικά σας.....