HER(CHQ)-ATH με Athens airways

• Thread starter Thread starter Lovethisflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προφανως απτα λεγομενα η ακυρωση της πτησεις οφειλωταν σε καιρικες συνθηκες οποτε η εταιρια δεν φερει ευθηνη.Απτην αλλη βεβαια μια εταιρια που προσπαθει να αποκτησει δικο της επιβατικο κοινο θα επρεπε να εχει καλυτερους μηχανισμους σε τετοιες περιπτωσεις.Ναι δεν ειναι υποχρωμενη να μεταφερει τον κοσμο στα Χανια.Αλλα για φανταστητε ποσο ωραιο θα φαινοταν αν πχ Λεγανε οσοι θελουν να πεταξουν απο Χανια παρακαλω να ερθουν απο εδω και θα ερθει ταξι να τους παραλαβει.

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι για να μπει στην αγορα πρεπει να προσφερεις κατι που δεν κανουν οι αλλοι.Οσο για τις αναταραξεις δεν το συζητω συμβαινουν

Πάντως, κατά τη γνώμη μου, η ZF έκανε λάθος που δεν προσέφερε εξ αρχής μεταφορικό μέσο για τα Χανιά και χρειάστηκε να γίνει φασαρία επί του θέματος. Μου έχει τύχει ανάλογο περιστατικό σε εσωτερική πτήση του Ηνωμένου Βασιλείου κι η BΑ από μόνη της ναύλωσε λεωφορείο για αεροδρόμιο κοντινής πόλης κι έδωσε θέσεις σε πτήση από εκεί προς τον τελικό προορισμό. Βέβαια η κοσμαγάπητη ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω περί εξυπηρέτησης πελατών σε σχέση με την ερασιτέχνιδα ZF, κι έτσι δεν τα θαλάσσωσε.

Ειπα τωρα που εχω λιγο χρονο να σας πω και την ιστορια μου για την επιστροφη ΑΘηνα - Ηρακλειο, με τις Αθηναικες Αερογραμμες! Ειχα τραβηξει την ταλαιπωρια της ζωης μου στο ταξιδι για Αθηνα, ε ειπαν να μου κανουν δωρο και 2 ωρες καθυστερηση! Αφου τσεκαραμε κανονικα και επιβιβαστηκαμε στο λεωφορειο που θα μας πηγαινε στο "αεροσκαφος" που ηταν αραγμενο κοντα στη Λουτσα...Φτανουμε και περιμενουμε να ανοιξουν οι πορτες...του λεωφορειου παντα! Δεν ανοιγουν, και μετα απο 15' αναμονης στο bus, επιστρεφουμε στην αιθουσα αναμονης...Η αναγγελια ελεγε οτι γινεται τεχνικος ελεγχος...και οτι μετα απο 20' θα φευγαμε...Επειδη ηξερα το μελλον μας ειπα να παω στα "κοριτσια" στο γραφειο...Οι καλες κοπελες με απλωχερη ειρωνεια με διαβεβαιωσαν οτι σε 5' θα φυγει το αεροσκαφος...και τους ειπα και την προηγουμενη περιπετεια μου με την εταιρια τους αλλα με εγραψαν και μου εφεραν ως παραδειγμα την καθυστερηση που ειχε πτηση της Lufthansa! Συγκριναν την...βουρτσα με την Λουτσα! Αφου τους ζητησα τον λογο της καθυστερησης μου ειπαν "Τρεχα. Τρεχα θα φυγει το αεροπλανο και δεν θα το προλαβεις" (Να και ο ενικος οικειοτητας)! Τελικα κατεληξε να εχουμε κοντα 2 ωρες καθυστερηση και να χασω το ΚΤΕΛ για το σπιτι μου, περιμενοντας την επομενη μερα!
Επισης δεν ειχα μονο εγω τα νευρα μου, αλλα και η μοναδικη αεροσυνοδος!!! Που μονο τα μπριος δεν μου εφερε στη μουρη η καλη μου! Δεν πειραζει ομως...την εφτιαξα καλα.....

Συχγαρητηρια στην διοικηση και στην εταιρια τους...Μονο fancy εκδηλωσεις ξερουν να κανουν, και να πληρωνουν καναλια για να την διαφημιζουν! Βγαλτε λιγο σολωμο και επενδυστε στους τροπους και στην ευγενεια!!! Νομιζω στα πλαστικα καλυτερα τα καταφερνουν!!!

Χάνοντας το ΚΤΕΛ από το Ηράκλειο για το σπίτι σου, περιμένοντας την επόμενη μέρα, τι έκανες; Κοιμήθηκες στο Καζατζάκης;

Απαράδεκτα τα σχόλια ότι "την έφτιαξα εγώ" την αεροσυνοδό και για τα "κορίτσια" στο γραφείο, το κορίτσια με εισαγωγικά.

Ειδα την φωτογραφια της ATHENS AIRWAYS και ειδα οτι εχει DHC De Havilland Canada . Εκτελει πτησεις με αυτα :?: :?:

Attachments

• image.jpeg
    image.jpeg
    152,6 KB · Προβολές: 948
Πλάκα μας κάνεις apl2000??? Διάβασε λίγο στο φόρουμ ή και στην σελίδα των νηολογίων του airliners.gr και θα βρεις την απάντηση. Μην τα θέλουμε και όλα έτοιμα.

Lovethisflight":14f15ir1 said:
Δεν ανοιγουν, και μετα απο 15' αναμονης στο bus, επιστρεφουμε στην αιθουσα αναμονης...Η αναγγελια ελεγε οτι γινεται τεχνικος ελεγχος...και οτι μετα απο 20' θα φευγαμε...Επειδη ηξερα το μελλον μας ειπα να παω στα "κοριτσια" στο γραφειο...

Θέλεις να πεις ότι ο τεχνικός έλεγχος είναι ήσσονος σημασίας για σένα εν σχέσει με την τήρηση των ωραρίων και το ΚΤΕΛ για το χωριό σου;

Lovethisflight":1ydvngmu said:
Αφου τσεκαραμε κανονικα και επιβιβαστηκαμε στο λεωφορειο που θα μας πηγαινε στο "αεροσκαφος" που ηταν αραγμενο κοντα στη Λουτσα...
Αμ δεν είπες στους υπεύθυνους της Αthens να σου φέρουν το αεροπλάνο δίπλα στην πιάτσα των ταξί, να μην χάνεις και ώρα :?

Εδω που τα λεμε τωρα, το έχουν βαλει λίγο μακριά,τουλάχιστον με βαση τις συνηθεις αποστάσεις.

το θέμα δεν είναι ότι είναι μακριά. το θέμα είναι ότι σε βάζουν μέσα και περιμένεις ως και 10 λεπτά τους τελευταίους (για να μην ξαναβάλουν λεωφορείο). Εγώ θα προτιμούσα αφού τους βρουν όλους να αρχίσουν να μας βάζουν γιατί στο λεωφορείο είμαστε όρθιοι ενώ πριν καθόμαστε!