Η Ελλάδα στο EURO2008!!!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αποσπάσματα από άρθρο στην Νευτερμπορική:

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα διατεθούν μόλις 5.680 εισιτήρια... Προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους διαρκείας ... Στους απλούς φιλάθλους θα διατεθούν 1.500 εισιτήρια για κάθε αγώνα ... Άλλα 2.000 εισιτήρια θα μοιραστούν για τις ανάγκες των χορηγών, ενώ τα υπόλοιπα 1.180 για τις ανάγκες των διεθνών, του ποδοσφαιρικού τμήματος, της ΕΠΟ και των πολιτικών.

Μας δίνουν που μας δίνουν λίγα εισιτήρια ... πάει και η ΕΠΟ και δίνει το 56% των εισιτηρίων στους ... "δικούς" της. :wall: :rant:

Ποιο κανάλι θα δείξει τους αγώνες είπαμε; :roll:

Mέχρι και για την μπάλα βύσμα χρειάζεται!!!!! :mrgreen:

Καλη μας επιτυχια!!!

No more Theofilopoulos

Ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά θέλω να το φωνάξω μήπως και πάρω απάντηση..........:

Γιατί κάνει τις περιγραφές ο Θεοφιλόπουλος;
:wall: :rant: :wall: :rant: :wall: :rant:

Γιατι, τι κακο εχει αυτος? (ΔΕΝ ξερω, και ρωταω!) :roll:

Καλη επιτυχια στην πρεμιερα αποψε! :banana:

http://www.youtube.com/watch?v=s8nsfSRO ... ture=relat ed Για τον Θεοφιλόπουλο δεν ξέρω,αλλά είμαστε τυχεροί που δεν πήγε κάτω ο Παπαδημητρίου :D :lol: Γενικά οι σπορτ-κάστερ(έτσι τους λένε? :oops: ) της Νετ δεν είναι και οι καλύτεροι που υπάρχουν :)

Καλή επιτυχία στην πρεμιέρα της Εθνικής :laola: :party: :laola:

Εγώ το έκλεισα.Τι να αυτά ρε :x Δύο γκολ σε 5 λεπτά.Δεν αρχίσαμε καλά :roll:

ΑΜΑ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ :lol:

Μαλιστα...Μια ευκαιρια βρηκε,και μας το εβαλε....Για το δευτερο ουδεν σχολιο.
Να δουμε τι θα καταφερουμε με την Ρωσια... :( :( :(

Πάντως το γήπεδο ήταν σχεδόν "κίτρινο",και οι Έλληνες φίλαθλοι πολύ λιγότεροι σε αριθμό.Δεν λέω ότι αυτό φτάει επειδή χάσαμε,αλλά τόσα εισητήρια στους Σουηδούς ποιος τα έδωσε?Η ΕΠΟ γιατί δεν προμηθεύτικε περισσότερα?anyway, μποϋκότα και στο ΙΚΕΑ και εγώ μαζί με τον 747.Να δούμε που θα απολαμβάνω τα σάντουιτς του catering της ΟΑ στο αεροδρόμιο :P