Η LTU συνεχίζει και το Χειμώνα με charter...

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
echei dikio o Tasos oti o schediasmos den ginete aera patera -ti to perasame OA ti mia petame Tokio tin alli to stamatame?-

kanane tis ereunes tous eidane oti mallon echei kinisi ikanopiitiki gia na tous kalipsei kai to prochorisane.

Min ksechname oti siga siga oi mesogiakes chores -Ispania, Italia Ellada (tin kipro tin eksero giati idi echei ginei)- ginomaste theretra, monimes katikies sintaksiouchon ton vorion choron kai sinithos auto paei san alisida... min ksechname to paradeigma tis magiorkas pou echei kantantisei na einai germaniko kratidio......

Εχει κανείς άποψη από πρώτο χέρι για την LTU? Είναι full service or χαμηλού κόστους? Εψαχνα για δρομολόγια Λονδίνο-Αθήνα και μου την έβγαζε σε ένα σκέλος της επιστροφής από Αθήνα μέσω Ντύσσελντορφ σαν συνεργαζόμενη με την BA...

Any idea και γρήγορα αν είναι δυνατόν, γιατί αύριο πρέπει να βγάλω εισιτήρια?....Thnxx

Ας το χοντρύνω τώρα..να κάνουμε ένα vs...

1. London-Athens me BA (B767) στο πήγαινε/ Athens-Dusseldorf με LTU (Α320, 3:40h κενό) και Dusseldorf-London με ΒΑ (Α320)...500 Λίρες (Ετσι και αλλιως ξέρω ότι αυτό το ταξίδι θα πληρωθεί χρυσάφι). 23kg το όριο της BA, για LTU δεν ξέρω. Επίσης, αφού περνάει από γερμανικό αεροδρόμιο, θα μου σπάσουν κλειδαριά στη βαλίτσα και θα είναι και πολύ τυπικοί στα διαδικαστικά με τους ελέγχους?

2. London-Amsterdam kai Amsterdam-Athens (Β737 both, 2h κενό) στο πήγαινε/ Athens-Amsterdam (Β737, 2h κενό) και Amsterdam-Athens (B767)..545 Λίρες..έχει και με 500, αλλά 06:35 αναχώρηση από Heathrow.
20 kg το όριο της KLM.

Δεν ξέρω τί θα παιχτεί με Ολυμπιακή, για αυτό και την έχω λίγο στην απέξω..όπως επίσης και το σκέλος επιστροφής με BA, γιατί δε βρίσκω εισιτήριο στην ημερομηνία που θέλω. Easyjet δεν παίζει λόγω κάρτας.

(Το ρώτησα και αλλού, αν πάω αύριο στα εκδοτήρια των εταρειών στο αεροδρόμιο και πληρώσω cash, θα μου βγάλουν χάρτινο εισιτήριο?)

Βασικά αρκετά οφφ βγήκαμε πλέον, αλλά απαντάω και ότι άλλο θες, στείλε ΠΜ ή άνοιξε ξεχωριστό θέμα ;)

Μη σε απασχολούν οι έλεγχοι στη Γερμανία. Είναι αυστηροί αλλά σωστοί και δε σπάζουν κλειδαριές. Αν σου βγάλει η ΒΑ ενιαίο εισιτήριο για όλα τα σκέλη του ταξιδιού τότε θα το έκοβα, γιατί έτσι θα έχεις σιγουριά αν αλλάξουν τα ωράρια σε κάποιο σκέλος (σωστά δε τα λέω;;) ότι δεν θα μείνεις με τα εισιτήρια στο χέρι. Η LTU έχει 20 κιλά όριο στις αποσκευές.