aas59
First-Class-Member
- Περιοχή
- HER
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- UAE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGIR
Re: Pantheon Airways
Ακόμα και αυτό το σπάταλο σχέδιο είναι καλύτερο από το να μείνουν τα πράγμα ως έχουν.
Εξ ού και το διάγγελμα.....
Υ.Γ : Αυτό είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το thread που απαντά επί προσωπικών σχολίων.
Έχουμε ξεφύγει τελείως από τι θέμα Pantheon / O.A και θα έχουν κάθε δίκιο οι διαχειριστές να σβήσουν τα μηνύματα αυτά.
Το ΠΜ μου στην διάθεσή σου.
Να μου δώσεις μερικά παραδείγματα εθνικοποίησης σε κάποια χώρα της Ε.Ε????imaginas":1l896746 said:τις εθνικοποιήσεις στην πρώτη στραβή.
Τα γνωρίζουν όμως άλλοι (όπως και εγώ) και δίνω την ανάλογη βαρύτητα στις κομματικές αυτές ανακοινώσεις......imaginas":1l896746 said:Όσον αφορά τα κομματικά κλπ του ΤΕΕ,δεν τα ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν.
Μα φυσικά. Αφού είμαι κατά των κρατικών επιχειρήσεων τι άλλο θα μπορούσα να υποστηρίξω???imaginas":1l896746 said:Μήπως όμως εσύ υποστηρίζεις τις κινήσεις του ΥΜΕ,εξαιτίας των πολιτικών σου πεποιθήσεων και μόνο;
Ακόμα και αυτό το σπάταλο σχέδιο είναι καλύτερο από το να μείνουν τα πράγμα ως έχουν.
Φυσικά και δεν το εμποδίζει κανείς.imaginas":1l896746 said:Και κάτι ακόμα.Δεν εμποδίζει κανείς όποιο επιμελητήριο θέλει,να εκφέρει γνώμη για να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του.Όπως δεν εμποδίζει κανείς το κάθε επιμελητήριο να έχει και επιστήμονες από άλλες ειδικότητες.Και το ΤΕΕ,έχει και οικονομολόγους και νομικούς.
Εξ ού και το διάγγελμα.....
Υ.Γ : Αυτό είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το thread που απαντά επί προσωπικών σχολίων.
Έχουμε ξεφύγει τελείως από τι θέμα Pantheon / O.A και θα έχουν κάθε δίκιο οι διαχειριστές να σβήσουν τα μηνύματα αυτά.
Το ΠΜ μου στην διάθεσή σου.