Inflight wi-fi

Είναι ένας γελοίος 3 σειρές πίσω μου, παίρνει τους πάντες που ξέρει για να τους πει 'Χρονια Πολλά, από το αεροπλάνο σε παιρνω'.

Υπαρχει ειδικό τμήμα στην κόλαση για τέτοιους τύπους άραγε;

Για αυτό δεν διαμαρτύρομαι ποτέ όταν δεν δουλεύει το wi-fi. Επειδή σκέφτομαι πως αν δούλευε, θα είχα τύπους σαν αυτόν δίπλα μου.:eek:

Κι εγώ θεωρώ το wifi περιττό στο αεροπλάνο. Ειδικά για πτήσεις ως 3-4 ώρες. Είναι εθισμός και κάθε εθισμός θέλει μέτρο. Όπως έμαθαν οι καπνιστές να ζουν χωρίς το τσιγάρο την ώρα της πτήσης έτσι θα μάθουμε όλοι να ζούμε χωρίς το wifi στις πτήσεις μας.

Το Text&Surf είναι είναι πλέον δωρεάν για όλα τα μέλη του M+B, ακόμα και Blue :great:
Εναλλακτικά 6€ ή 1800 μίλια. :stupid:

Ίσως να αναφέρεται σε περιπτώσεις όπως πχ τα Bonus e-coupons της Alpha Bank όπου γίνεται μετατροπή πόντων της Alphabank σε μίλια μέσω των κουπονιών. Σε τέτοιες περιπτώσεις χρησιμοποίησης κουπονιών δεν είναι ανάγκη να είσαι μέλος στο M&B.

Και οι gold αντίστοιχα έχουν δωρεάν το stream (μέχρι πρότινος είχαν το text&surf)

Είναι ένας γελοίος 3 σειρές πίσω μου, παίρνει τους πάντες που ξέρει για να τους πει 'Χρονια Πολλά, από το αεροπλάνο σε παιρνω'.

Υπαρχει ειδικό τμήμα στην κόλαση για τέτοιους τύπους άραγε;
Λίγο υπερβολικό/ή σε βρίσκω, καταλαβαίνω όμως την αγανάκτηση. Θα μπορούσες να την εκφράσεις ίσως λίγο πιο ήπια.

Ωραία πρωτοβουλία κ έξυπνη κίνηση από άποψη μάρκετινγκ. Θα είχε επίσης ενδιαφέρον κατά την πτήση η δυνατότητα μέσω του app για cockpit view(προβολή του ορίζοντα κ όχι του flight deck).

Live from A3832... 5 με 10 λεπτά μετά την απογείωση και μέχρι τώρα που είμαστε σχεδόν πάνω από την Rijeka με το sx-dvt συνεχές δίκτυο με σούπερ ταχύτητα.