Inflight wi-fi

• Thread starter Thread starter maebius
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και για Helsinki, σε όλο το ταξίδι δεν ήταν διαθέσιμο. Έβγαζε error στο log in, παρόλο που πετάει πάνω από στεριά. Τυχαία πάνω από Φινλανδία, δηλαδή στα τελευταία 5 λεπτά συνδέθηκε. Στο ath-chq δούλεψε.

Πάντως και χθες σε πτήση για Λονδίνο είτε με σύνδεση στο miles and bonus είτε μέσω της business θέσης δεν συνδέθηκε ποτέ, μου έβγαζε πως είναι λάθος τα στοιχεία (που δεν ήταν).
Ζήτησα κουπόνι και έτσι συνδέθηκα.

Για Λάρνακα προχθές ήταν "περιορισμένης διαθεσιμότητας". Για να δούμε αύριο με την επιστροφή.

Πάντως και χθες σε πτήση για Λονδίνο είτε με σύνδεση στο miles and bonus είτε μέσω της business θέσης δεν συνδέθηκε ποτέ, μου έβγαζε πως είναι λάθος τα στοιχεία (που δεν ήταν).
Ζήτησα κουπόνι και έτσι συνδέθηκα.
Παίζει αυτό στο αεροπλάνο; Να ρωτήσεις για κουπόνι το πλήρωμα; 2 μέρες πριν ΑΤΗ-CDG δεν έμπαινε με τίποτα.

Δεν ξέρω αν έπαιξε επειδή ταξίδευα business.

Last edited by a moderator:
Εγώ μια φορά καθάρισα τα cookies του περιηγητή και μετά κατάφερα και μπήκα. Δεν ξέρω αν όντως λειτουργεί ή αν ήταν σύμπτωση, πάντως συνδέθηκα κανονικά.

Σχετικό με το θέμα, επειδή μου έχει τύχει να συνδέεται η δίπλα και με Chrome και με Firefox (mobile) κι εγώ να μην μπορώ ούτε με το ένα ούτε με το άλλο, αν έχετε ενεργοποιημένο το Private DNS του WiFi (π.χ. μέσω του google.dns) δεν μπορεί να συνδεθεί. Βάλτε το στο "off".