Infos gia London

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

alexander

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Jumpseat!
Website
axelphotography.tripod.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SWR
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
kalispera paides!

exw ena request. skopeyw na kanw ena taksidi londino ton martio, kai epeidi eida oti arketa meli exoun protimisei tin poli ayti, opws kai tin BA gia taksidi, thelw na rwtisw infos genika

ti prepei na proseksei kaneis, ti einai DoNotMiss, kanena kalo "hidden diamond" magazi i otidipote pisteyei kaneis oti aksizei na proseksei se aytin tin poli.

episis thelw na rwtisw an ksenodoxeio eksw apo to kentro tis polis einai kali idea.

kai poia i xrisis tou heathrow express

any feedback would be mostly appreciated

eyxaristw ek twn proterwn

axel

alexander":3ma822lf said:

Εδώ απλά να σημειώσω ότι μέχρι τέλος Μαρτίου μπορείς να ταξιδέψεις στο ΑΤΗ-LHR με EUR 145 + taxes (RETURN) με Ολυμπιακή. Ειδικά αν πετύχεις το Α340 σε κάποιο από τα σκέλη του ταξιδιού (πολύ πιθανό και στα 2), νομίζω είναι must. Οπότε δες και αυτή την περίπτωση, εκτός από ΒΑ, που συνήθως πετάει με τα παλιά 767 σε αυτό το δρομολόγιο.

alexander":35be9n7x said:
episis thelw na rwtisw an ksenodoxeio eksw apo to kentro tis polis einai kali idea.

kai poia i xrisis tou heathrow express

any feedback would be mostly appreciated

eyxaristw ek twn proterwn

axel

εχω μεινει εκτος κεντρου....αλλα πρεπει πρωτα να πεις τι εννοεις λεγοντας εκτος κεντρου...

το λονδινο εχει τεσσερις ζωνες....αν μεινεισ στην τεταρτη ζωνη ειναι αρκετα μακρια απο το κεντρο...(γυρω στα 25 λεπταμε το μετρο...)αν δε εισαι τεταρτη η και τριτη ζωνη και ανατολικα....τοτε μιλαμε για περιοχες οπως essex...(χω μεινει...) αλλα δεν ειναι και οτι ασφαλεστερο για το βραδυ....

το λονδινο σε γενικες γραμμες και λογω μετρο εχει καλες συγκοινωνιες...αρα το να μεινεις εκτοσ κεντρου δεν ειναι κακη ιδεα....αλλα αν πας για βολτα προτιμισε να μεισεις οσο το δυνατον πιο κοντα στην καρδια της πολης....
αν δε ψαχνεις κατι οικονομικο...

http://www.easyhotel.com στο κεντρο του λονδινου

κατι ακομα...το λονδινο ειναι μια αρκετα ταξικη πολυ...στο κεντρο του θα δεις περιοχες απλησιαστα ακριβες...(hyde park) και σχετικα νορμαλ...south kensington.

καλα να περασεις

ariadgr":21e1ce3m said:
alexander":21e1ce3m said:

Εδώ απλά να σημειώσω ότι μέχρι τέλος Μαρτίου μπορείς να ταξιδέψεις στο ΑΤΗ-LHR με EUR 145 + taxes (RETURN) με Ολυμπιακή. Ειδικά αν πετύχεις το Α340 σε κάποιο από τα σκέλη του ταξιδιού (πολύ πιθανό και στα 2), νομίζω είναι must. Οπότε δες και αυτή την περίπτωση, εκτός από ΒΑ, που συνήθως πετάει με τα παλιά 767 σε αυτό το δρομολόγιο.

ναι, δεν αντιλέγω, αλλά κανείς δεν με διαβεβαιώνει ότι τότε θα πετάει με αυτά ακόμα. Δυστυχώς δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα αυτή η εταιρία. πετάει με ότι να 'ναι, και δεν θέλω πάλι 737

seven4seven":21e1ce3m said:

:lol:
κάποιο συγκεκριμένο spotingspot?
τα decks είναι κλείστα, right?

Εγώ πετάω στις 12 Φεβρουαρίου για LHR, με Ολυμπιακή (232,07 Ευρώ) με το Α340. Προτίμησα την Ολυμπιακή από την ΒΑ, καθότι το εισιτήριο της τελευταίας κοστίζει 338 ευρώ για LHR.

Όσο για αξιοθέατα, έχω ξαναπάει στο Λονδίνο πριν μερικά χρόνια, και θα ξαναδώ κάποια από αυτά: British Airways London Eye (φοβερή θέα της πόλης για όποιον δεν έχει υψοφοβία), Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussaud's (για μια φωτογραφία με την -έστω και ψεύτικη- Βασίλισσα Ελισάβετ, την Εθνική Πινακοθήκη και την Tate Modern αν σου αρέσει η τέχνη, το Βρετανικό Μουσείο (για να θαυμάσεις τα υπέροχα γλυπτά του Παρθενώνα) και πολλά πολλά άλλα (δεν μιλάω για Harrods, Selfridges, Marks and Spencer, Portobello Road (υπάιθρια αγορά με αντίκες και υπέροχα μικροαντικείμενα). Πιο αναλυτικά τα αξιοθέατα του Λονδίνου υπάρχουν στη σελίδα http://en.wikipedia.org/wiki/London#Tourist_attractions (στα αγγλικά) και σε έναν καλά ενημερωμένο ταξιδιωτικό οδηγό.

Για φαγητό οπωσδήποτε το North Sea Fish Restaurant (7-8 Leigh St.) (για τα πασίγνωστα fish and chips) καθώς επίσης και το Hard Rock Cafe (150 Old Park Lane).

Όσο για το ξενοδοχείο, καλύτερα να είναι μέσα στην πόλη, αλλά με το μετρό που εκτείνεται σε ολόκληρη την περιοχή του Λονδίνου, μπορείς να πας παντού.

To Heathrow Express έχει δρομολόγια κάθε 15 λεπτά (διαδρομή 15') από τα Terminals μέχρι το Σταθμό του μετρό "Paddington" (στον οποίον μπορείς επίσης να κάνεις check-in για την πτήση σου, αν εξυπηρετεί την αεροπορική σου εταιρεία). Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.heathrowexpress.com/ με τιμές που ξεκινούν από περίπου 15 λίρες για την Οικονομική Θέση.

alexander":3gvrk0sv said:
ναι, δεν αντιλέγω, αλλά κανείς δεν με διαβεβαιώνει ότι τότε θα πετάει με αυτά ακόμα. Δυστυχώς δεν έχει ένα σταθερό πρόγραμμα αυτή η εταιρία. πετάει με ότι να 'ναι, και δεν θέλω πάλι 737

Αυτό είναι πράγματι άσχημο. Εγώ είχα κλείσει επιστροφή με το Α300-600 (Α60) αλλά τώρα το άλλαξαν με 734. Όμως οι πτήσεις με Α340 γίνονται κατά 90% με αυτά τα α/φη.

alexander":9n28nwqs said:
κάποιο συγκεκριμένο spotingspot?
τα decks είναι κλείστα, right?

Έτσι, τα decks είναι κλειστά. Για spotting είναι το Hatton Cross. Με το μετρό πας μια στάση έως Hatton Cross ( λογικό ε; ). Αφού βγεις έξω, περνάς εκεί τα φανάρια και πας δεξιά. Περνάς ένα πρατήριο καυσίμων και προχωράς. Εν το μεταξύ τα αεροσκάφη ήδη περνάνε λίγα μέτρα πάνω από το κεφάλι σου και συνεχίζεις ως ότου βρεις μια σχετικά μεγάλη έκταση με πρασινάδα. Εκεί είσαι σωστά.

κατι ακομα.....γιατι δεν τσεκαρεις και easyjet? 150euros(taxes included) απο ath για gatwick....
και απο εκει μην παρεισ gatwick express ειναι πανακριβο...κλεισε το λεωφορειο που προτεινει η easy στο σιτε της..αν εν κανω λαθος...λιγοτερο απο 20λιρες return

Μη χασεις το Μουσειο κερινων ομοιοματων (που προελεχθη) και τη βολτα γυρω απο το Λονδινο με τα διοροφα cabrio λεοφωρεια που διαθετουν και ακουστικα με ξεναγηση.