Re: Μισθοί Ιπταμένων
Κατ' αρχήν δεν σου επιτίθεμαι. Εγώ όπως θα διαπίστωσες δε μίλησα για το θέμα του μισθού. Δεν αναφέρθηκα καν για το αν είναι λίγα ή πολλά τα 700 ευρώ, οπότε δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Εγώ μίλησα στη γνώμη σου για θέματα ασφαλείας όταν -χτύπα ξύλο- έρθει η κακιά η ώρα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνοι είναι οι κυβερνήτες και το πλήρωμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου απαντάς σε θέμα που δεν έθιξα καν. Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα (το ύψος αμοιβής πρωτοδιοριζόμενης αεροσυνοδού) συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είπα ότι δεν έχεις σχέση με τα αεροπλάνα αλλά είπα "φαίνεται να μην εισαι σχετικός με το θέμα", το οποίο θέμα ήταν το ότι οι επιβάτες της AF ήταν τυχεροί στο συγκεκριμένο ατύχημα και δεν εννοούσα την αεροπορία γενικότερα. Το ότι ο πατέρας σου ήταν μηχανικός ρανταρ και ότι έχεις πετάξει τόσες πολλές φορές με C-130 (που ούτε καν ονειρεύτηκα) και με ΟΑ και έχεις μπει σε AWACS (όταν δεν πετούσε), δε σημαίνει απαραίτητα ότι γνωρίζεις το αντικείμενο των πληρωμάτων και της ασφαλειας μιας εταιρίας. Δεν παίζει ρόλο πόσες φορές έχει μπει κάποιος σε αεροπλάνο για να ξέρει πολλά πράγματα περί αεροπορίας. Σε αυτή την περίπτωση όσοι (λογω δουλειάς ή οτιδήποτε άλλο) πετάνε 3,4 και 5 φορές το μήνα, θα έπρεπε να ήταν ειδήμονες.
Το αν έχω εμπειρίες με αεροπλάνα (που δεν έχω δει ουτε σε αφίσα) ή τι σχέση έχω με την αεροπορία, δεν μπορείς να το ξέρεις, οποτε μην εικάζεις τέτοιου είδους πράγματα με τέτοια ειρωνεία, γιατί κάνεις λάθος.
Θα σου απαντούσα με πμ αν αυτό που είχα να πω αφορούσε μόνο εσενα. Όμως αναφέρθηκα στο Post σου και την παράθεση της γνώμης σου σχετικά με την ασφάλεια της πτήσης (όπως κι εσυ απάντησες στον Fotis). Και εγώ τη γνώμη μου είπα.
Και τέλος εδώ δεν είναι ούτε φορουμ ψώνιων (με την καλή έννοια) που θέλουν να γίνουν πιλότοι. Εδω ειναι φορουμ ανθρώπων που αγαπάνε την αεροπορία ή ασχολούνται με αυτήν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Ή όπως το λες κι εσύ: φορουμ ψώνιων με την αεροπορία.
Κλείνω λοιπόν εδώ γιατί ούτως ή άλλως είμαι εκτός θέματος, μιας και το θέμα εδώ είναι οι μισθοί των ιπταμένων.