Υπάρχουν οι αεροσυνοδοί για την ασφάλειά μας;

• Thread starter Thread starter cadet deck officer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: Μισθοί Ιπταμένων

Ναι ρε, seven4seven, ειναι loser....στο θεμα ''σχολες πιλοτων'' ολοι οσοι εστειλαν τις ερωτησεις τους ηταν ατομα που αδικως ρωτουσαν πως θα μπορουσαν να γινουν πιλοτοι αφου ΔΕΝ ειχαν δυστηχως τα λεφτα.Μονο κανα δυο ειχαν τα λεφτα και αυτοι ΜΟΝΟ θα πραγματοποιησουν το ονειρο τους!!!Μακαρι να ειχαν τα παιδια λεφτα να πανε,ειληκρινα,τους το ευχομαι!Απο εκει και περα το ονειρο σου περιοριζεται σε αφισες αρεοπλανων,τζαμπα ονειρα και πολλα ''αν''.Την γνωμη μου ειπα αρχικα για τον -και πολυ τους ειναι - μισθο των αεροσυνοδων και πεσατε να με φατε.Επισης ειπατε πως οι αεροσυνοδοι ειναι εκπαιδευμενοι να σωσουν τους επιβατες.Αυτο ειναι το πιο αστειο πραγμα που ακουσα ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τοτε γιατι σερβιρουν καφεδες??????εχεις την εντυπωση αγαπητε μου πως αν δεν εισαι τυχερος θα ζησεις απο αεροπορικο ατυχημα θα ειναι επειδη σου ανοιξαν την πορτα οι αεροσυνοδοι???Δηλαδη μετα απο ατυχημα το αεροπλανο μενει αθικτο.Οχι φυσικα.Γινεται κομματια και μεσα απο αυτα βγαινουν οι επιζωντες.Δεν βγαινουν απο την πορτα που τους ανοιξαν οι αεροσυνοδοι.Και για να απαντησω και στους αλλους που με κραζουν και λενε για το περιστατικο που οι αεροσυνοδοι εσωσαν τον κοσμο εχω να πω πως κανατε γαργαρα την μ@λ@κια που εκαναν στο περιστατικο που σας ειπα στα προηγουμενα μηνυματα.Παρακαλω τους moderators/admin να κανουν split στο θεμα αφου οπως λεει ο seven4seven εχει ψωμι το θεμα και θελει να το συνεχισει.

Παρακαλω πολυ να κλειδωθει το θεμα αυτο.Δεν ειναι σωστο να υοτιμουνται επαγγελματα εδω μεσα απο ανθρωπους που δεν εχουν ιδεα.Επιτελους αυτο το φορουμ πρεπει να γινει πιο σοβαρο.

faapilot, μην τα παραλες. Εχουν και παραεχουν ιδεα. Εχουν μπει σε Grumman και σε C-130. Επισης, ξερουν οτι ο ICAΟ του Ελ.Βεν. ειναι el v. Εισαι τοσο αδικος! :lol:

Καταρχήν να πω πως συμφωνώ με τον niogr πως τα πληρώματα καμπίνας δεν έχουν τελειώσει ΑΕΙ και πως με τη σημερινή κατάσταση στην αγορά εργασίας (κυρίως στην Ελλάδα) δεν μπορούν να έχουν υψηλότερες μισθολογικές απαιτήσεις.

Όσον αφορά το post του Α300
A300":1lmy7map said:
Ενώ οι πιλότοι που πάνε και τα ακουμπάνε στην κάθε Φλόριντα και παίρνουν πτυχίο σε 1.5 χρόνο, ΆΕΙ έχουν τελειώσει και βγάζουν τόσα χρήματα; Λάθος επιχείρημα φίλος.
να πω πως ναι μεν οι πιλότοι δεν έχουν τελειώσει ΑΕΙ, αλλά σε όγκο ύλης που πρέπει μάλιστα να βγει σε χρόνο ρεκόρ, χτυπάνε άνετα τα bachelors των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων (3ετούς διάρκειας)!
Επίσης έχουν τελειώσει μία άκρως απαιτητική επαγγελματική εκπαίδευση που τους έχει "βάλει μέσα" μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Για να μην υπολογίσουμε και έξοδα διαμονής και τυχόν Self Sponsored Type Rating! Τότε ξεπερνάμε τα εκατό χιλιάδες euros! Κάποια στιγμή λοιπόν πρέπει να γίνει απόσβεση της επένδυσης! Ακόμα ο καθημερινός φόρτος εργασίας των χειριστών είναι πολύ υψηλότερος από αυτόν των πληρωμάτων καμπίνας και οι απαιτήσεις κάθε μέρα πολλές. Και τέλος δεν νομίζω κάποιος από το πλήρωμα καμπίνας να υπογράφει και να παίρνει την ευθύνη για ό,τι συμβεί στο αεροπλάνο, όπως κάνει ο κυβερνήτης.
Δεν υποβαθμίζω σε καμία περίπτωση το έργο των αεροσυνοδών, αλλά ας σκεφτούμε λίγο πριν αρχίσουμε να επιχειρηματολογούμε!

Ρε cadet deck officer δεν ντρέπεσαι λιγάκι για αυτά που γράφεις;;
Στην αρχή μας κάνεις διαφήμηση για τις τρελές σχέσεις που έχεις με την αεροπορία και μετά γράφεις ό,τι σου κατέβει και επιτίθεσαι σε όλους όσοι δεν έγιναν πιλότοι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κρίμα γιατί προέρχεσαι και μέσα από την αεροπορική οικογένεια.
Και τελικά μάλλον εσύ είσαι ο loser του forum με τα γραφόμενά σου, που νομίζεις πως επειδή ο πατέρας σου κατάφερε στη ζωή του να γίνει αξιωματικός της Π.Α. πάει κληρονομικά και αυτομάτως γίνεσαι και εσύ ειδικός στα αεροπορικά θέματα.
Τέλος μπορεί στα C130 που έχεις χιλιάδες ώρες πτήσης να μην σε βοηθάει ο load master να εγκαταλείψεις το αεροπλάνο σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά στα πολιτικά επιβατηγά θα το κάνουν οι σερβιτόρες! Και μετά, για να μην ξεχάσουν και τη δουλειά τους, θα σε κεράσουν και ένα καφεδάκι :wink:

Φτωχε μου seven4seven επειδη δεν ξερω τι ειναι το ICAO δεν σημαινει οτι δεν μπορω να καταθεσω την εμπειρια και την γνωμη μου.Αλλα ακομα και μην γνωριζοντας τι ειναι το ICAO και να κοπανιεσαι κατω τις εμπειριες που εχω με αεροπλανα απο μικρο παιδι δεν θα τις δεις ουτε στο ονειρο σου!!!!!!Και ειρωνευσου οσο θες.Η' επειδη διαβαζεις περιοδικα η' βιβλια με αεροπλανα και ξερεις κανα δυο πραγματα παραπανω{πχ τι ειναι ICAO} σε καθιστα γνωστη του θεματος της αεροπλοοιας??????Οσο για σενα faapilot,τι εκανα και καθιστω το φορουμ ασοβαρο????Η' θαρρεις πως εισαι πιο σοβαρος απο εμενα?????Και δεν εναι η πρωτη φορα που επιτιθεστε σε καποιον.Καποια στιγμη κατηγορησατε καποιον κυριο -ο οποιος ειναι πιλοτος σε μεγαλη εταιρια{και οχι κατα φαντασιαν οπως εσεις}-οτι εκανε διαφημιση στις αμερικανικες σχολες και πιθανον στην δικη του σχολη πιλοτων.Και ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι εχετε δικιο.Τι σας νοιαζει να βγαλει καποιος ενα κομματι ψωμι{η' μαλλον παντεσπανι} διαφημιζοντας την σχολη του??????Αλλα ετσι ειναι,εσεις ειστε ειδικοι που νομιζεται οτι ειστε πιλοτοι επειδη παιζεται flight simulator και ξερετε ενα-δυο χαρακτηρισμους παραπανω διαβαζοντας περιοδικα η' βιβλια του ειδους{βλεπε ICAO}.Tα ICAO και τα αλλα αστα για την κοπελα σου που θες να την ψαρωσεις οτι εισαι πιλοτος :lol: η' γνωστης του θεματος και οχι σε μενα.Α!!!και κατι αλλο.Νομιζεται οτι το διπλωμα του πιλοτου δεν ειναι επιπεδου ΑΕΙ????Ειναι ισαξιο ΑΕΙ αν διανοειθειτε τα μαθηματα που κανουν.

Αγαπητέ cadet deck officer ,

Χωρίς να θέλω να παρέμβω στην συζήτηση που έχετε , επέτρεψε μου μία συμβουλή.

Αν υποθέσουμε στο πλοίο που θα παρουσιαστείς για το πρώτο σου ταξίδι εφαρμόσεις την τακτική που εφάρμοσες εδώ μπαίνοντας στο forum , δεν προβλέπω να κατέβεις από την σκάλα του πλοίου στο λιμάνι του προορισμού.

Μάλλον κολυμπώντας θα πας.

'Αλλαξε λοιπόν τακτική (και ύφος) αν ενδιαφέρεσαι να φθάσεις στον βαθμό του καπετάνιου.

Καλό Πάσχα και το άγιο φως ας δίνει Φώτιση.......

Έκανα το split που ζητήσατε, αλλά αν συνεχίσει αυτό το θέμα έτσι τότε πάει για κλείδωμα.

@cadet deck officer
Πάτα λίγο φρένο, γιατί αλλιώς θα σου τραβήξω το χειρόφρενο!!!

cadet deck officer":3naqqfuh said:
Φτωχε μου seven4seven επειδη δεν ξερω τι ειναι το ICAO δεν σημαινει οτι δεν μπορω να καταθεσω την εμπειρια και την γνωμη μου.Αλλα ακομα και μην γνωριζοντας τι ειναι το ICAO και να κοπανιεσαι κατω τις εμπειριες που εχω με αεροπλανα απο μικρο παιδι δεν θα τις δεις ουτε στο ονειρο σου!!!!!!Και ειρωνευσου οσο θες.Η' επειδη διαβαζεις περιοδικα η' βιβλια με αεροπλανα και ξερεις κανα δυο πραγματα παραπανω{πχ τι ειναι ICAO} σε καθιστα γνωστη του θεματος της αεροπλοοιας??????Οσο για σενα faapilot,τι εκανα και καθιστω το φορουμ ασοβαρο????Η' θαρρεις πως εισαι πιο σοβαρος απο εμενα?????Και δεν εναι η πρωτη φορα που επιτιθεστε σε καποιον.Καποια στιγμη κατηγορησατε καποιον κυριο -ο οποιος ειναι πιλοτος σε μεγαλη εταιρια{και οχι κατα φαντασιαν οπως εσεις}-οτι εκανε διαφημιση στις αμερικανικες σχολες και πιθανον στην δικη του σχολη πιλοτων.Και ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι εχετε δικιο.Τι σας νοιαζει να βγαλει καποιος ενα κομματι ψωμι{η' μαλλον παντεσπανι} διαφημιζοντας την σχολη του??????Αλλα ετσι ειναι,εσεις ειστε ειδικοι που νομιζεται οτι ειστε πιλοτοι επειδη παιζεται flight simulator και ξερετε ενα-δυο χαρακτηρισμους παραπανω διαβαζοντας περιοδικα η' βιβλια του ειδους{βλεπε ICAO}.Tα ICAO και τα αλλα αστα για την κοπελα σου που θες να την ψαρωσεις οτι εισαι πιλοτος :lol: η' γνωστης του θεματος και οχι σε μενα.Α!!!και κατι αλλο.Νομιζεται οτι το διπλωμα του πιλοτου δεν ειναι επιπεδου ΑΕΙ????Ειναι ισαξιο ΑΕΙ αν διανοειθειτε τα μαθηματα που κανουν.

Απο τα παραπανω συμπεραινω οτι δεν ειμαι εγω ο φτωχος...

Πηγαινε να λυσεις κανεναν καβο τωρα, και ασε την κουβεντα για αυτους που ξερουν.

over and out απο εμενα

@cadet deck officer :
μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά αυτά που γράφεις φαίνονται πολύ γελοία στα μάτια πολλών εδώ μέσα (και όχι μόνο). Σταμάτα όσο είναι καιρός.
Μιλάς λες και έχεις μεγάλο κομπλεξ με κάτι (δεν ξέρω τι είναι αυτό για ψάχτο).

Μιλάς για εμπειρίες που εδώ μέσα δεν έχει κανείς... Έχεις καταλάβει σε τι ανθρώπους αναφέρεσαι? Επειδή μπήκες μέσα σε AWACS πιστεύεις ότι κατάφερες κάτι? Ξέρεις με τι έχουμε ταξιδέψει εμείς και τι έχουμε κάνει μέσα στις πτήσεις που έχουμε κάνει? Αλλά βλέπεις, η μετριοπάθεια είναι μεγάλη αρετή.

Νομιζεται οτι το διπλωμα του πιλοτου δεν ειναι επιπεδου ΑΕΙ????
Μάθε ορθογραφία επίσης.. ένας απόφοιτος ΑΕΙ(και ΤΕΙ μη σου πω) δε θα έκανε ποτέ τέτοιο λάθος (βρες τώρα μια δικαιολογία στο καραβάκι σου..).

Για όλα τα παραπάνω σε καλώ να αποχωρήσεις από το φόρουμ γιατί μας ενοχλεί η σκέψη σου.

on-topic : καλώς ή κακώς οι αεροσυνοδοί εκεί πάνω είναι για την ασφάλειά μας. όσο κλισέ και αν ακούγεται πρέπει να φροντίζουν για την ασφάλεια της καμπίνας πριν την προσγείωση/απογείωση. εξάλλου αυτός ήταν ο ρόλος τους τον πρώτο καιρό (εξ ου και ήταν νοσοκόμες). τώρα αν κάποια δεν τηρούνται είναι μια άλλη ιστορία

over and out και από μένα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.