MerNion
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Αθήνα
- Website
- athensairport.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- AEE
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Ερώτηση προς όσους έχουν περάσει από αυτό το στάδιο και θέλουν να προσφέρουν λίγη βοήθεια.. Καθώς το κόστος είναι μεγάλο για οποιοδήποτε από τα τρία αυτά πακέτα, δεν είναι δυνατό να αγοράσω δύο (ή και τα 3 απο αυτά). Οπότε πρέπει να επιλέξω ένα απ' όλα.. Καθώς κάνω το commercial στην Αμερική και έχω χρησιμοποιήσει τα βιβλία της Jeppesen για το commercial, αν τα βιβλία της για την Ευρώπη είναι ίδια πιστεύω οτι θα είναι καλά.. Παρόλα αυτά έχω δει πολλούς που διαβάζουν αυτά της Oxford... Και δεν ξέρω κανέναν που να έχει της Nordian..
Αρκετά πράγματα θα τα έχω μάθει ήδη πιστεύω από την θεωρία του commercial που κάνω στην Αμερική, οπότε μια βάσική γνώση (γιατί απ' ότι ξέρω η θεωρία στην Ευρώπη πηγαίνει αρκετά εις βάθος σε όλα τα μαθήματα) θα έχω.. Θέλω το κατάλληλο πακέτο βιβλιών για να εμπλουτίσω τη γνώση αυτή και να μπορέσω να δώσω τις εξετάσεις στην ΥΠΑ (και να ξέρω και 10 πράγματα.. οχι να διαβάσω μόνο το bristol.gs).
Μερικές τιμές που βρήκα για καινούρια πακέτα με όλα τα βιβλία:
Oxford 649 λίρες (710 ευρώ)
Jeppesen 699 λίρες (760 ευρώ)
Nordian 699 λίρες (760 ευρώ)
Αρκετά πράγματα θα τα έχω μάθει ήδη πιστεύω από την θεωρία του commercial που κάνω στην Αμερική, οπότε μια βάσική γνώση (γιατί απ' ότι ξέρω η θεωρία στην Ευρώπη πηγαίνει αρκετά εις βάθος σε όλα τα μαθήματα) θα έχω.. Θέλω το κατάλληλο πακέτο βιβλιών για να εμπλουτίσω τη γνώση αυτή και να μπορέσω να δώσω τις εξετάσεις στην ΥΠΑ (και να ξέρω και 10 πράγματα.. οχι να διαβάσω μόνο το bristol.gs).
Μερικές τιμές που βρήκα για καινούρια πακέτα με όλα τα βιβλία:
Oxford 649 λίρες (710 ευρώ)
Jeppesen 699 λίρες (760 ευρώ)
Nordian 699 λίρες (760 ευρώ)