Jokez

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ένας κλέφτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμέμος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναργερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή.
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Ξαφνιασμένος κοιτάει να δει από που έρχεται η φωνή αλλά μη βλέποντας τίποτα συνεχίζει τη δουλειά του. Οπότε σε λίγο ξανακούει τη φωνή να του λέει:
- "Ο Ιησούς σε βλέπει και θα σε τιμωρήσει."
Αποφασισμένος να δει από που έρχεται η φωνή βλέπει ένα παπαγαλάκι.
- "Εσύ μιλάς και με τρόμαξες;"
- "Ναι, εγώ."
- "Μπα και πως σε λένε;"
- "Όμηρο."
- "Όμηρο; Μα καλά τι όνομα είναι αυτό για παπαγάλο;"
- "Γιατί είναι το Ιησούς όνομα για ντόπερμαν;"

1) -Tι είπε ο Μπιν Λάντεν όταν είδε τον Πύργο της Πίζας;
- Καλά, αρχάριοι ήταν οι πiλότοι?

2) Ποιος θέλει να γίνει εκατομυριούχος;
Αποφασίζει ο Οσαμα Μπιν Λαντεν να πάει στο "Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος". Με τα πολλά έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση για τα 50 μύρια και του έχουν μείνει 2 βοήθειες. Το 50-50 και το τηλέφωνο. Του λέει λοιπόν ο Παπαδόπουλος την τελευταία ερώτηση: Λοιπόν Οσάμα βρίσκεσαι ένα βήμα πριν τα 50 εκατομμύρια. Η ερώτηση είναι: Ποιο είναι το πιο ψηλό κτίριο στη Νέα Υόρκη.
α) Το εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ;
β) Ο πύργος του Αιφελ;
γ) Οι δίδυμοι πύργοι του WTC;
η δ) Το άγαλμα της ελευθερίας;
Σκέφτεται λίγο ο Οσάμα κ λέει: Θα πάρω τη βοήθεια του 50-50. Την παίρνει λοιπόν και του μένουν 2 επιλογές. Το εμπαιρ στειτ και οι δίδυμοι πύργοι. Το βλέπει ο Οσάμα και τι να κάνει τι να κάνει λέει στον Παπαδόπουλο να πάρει και το τηλέφωνο.
- Ποιον θα πάρουμε; του λεει ο Παπαδόπουλος.
- Τον φίλο μου τον Μοχάμετ Άτα.
- Πολύ ωραία λοιπόν, στο τηλέφωνο παρακαλώ τον κύριο Μοχάμετ Άτα.
Ντρρρρρρρν ντρρρρννννννν!
- Ναι;
- Παρακαλώ.
- Ο κύριος Μοχάμετ;
- Ο ίδιος
- Έχουμε εδώ στο παιχνίδι μας τον φίλο σας τον Μπιν Λαντεν. Έχει φτάσει στην τελευταία ερώτηση και θα θέλαμε τη βοήθεια σας.
- Αν μπορέσω πολύ ευχαρίστως.
Πάρτε το φίλο σας λοιπόν:
- Έλα Μοχάμετ που είσαι ρε;
- Στο αεροπλάνο για Νέα Υόρκη.
- Έλα ρε βλάκα να σου πω, ξέρεις ποιο είναι το πιο ψηλό κτίριο στη Νέα Υόρκη, το Εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ η οι δίδυμοι πύργοι?
- Εσύ ποιο θέλεις να είναι;
- Έλα ρε βλάκα κόψε τις βλακίες και πες μου.
- Καλά.. πες τους ότι σε κάνα τέταρτο θα είναι το εμπαιρ στειτ μπιλντινγκ...

:arrow: English for beginners
3 ΜΑΓΙΣΣΕΣ KOITAZOΥN 3 Swatch ΡΟΛΟΓΙΑ. ΠOIA MAΓIΣΣA KOITAZEI ΠOIO Swatch ΡOΛOI;
Μετάφραση:
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which swatch watch?

:arrow: advanced english
3 MAΓIΣΣEΣ META AΠO EΓΧEIΡIΣH AΛΛAΓHΣ ΦΥΛΛOΥ KOITAZOΥN 3 Swatch KOΥΜΠIA ΡOΛOΓIOΥ. ΠOIA EΓΧEIΡIΣMENH MAΓIΣΣA KOITAZEI ΠOIO KOYMΠI Swatch ΡOΛOΓIOΥ;
Μετάφραση:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?

:arrow: English at the end
3 ΕΛΒΕΤΙΔΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, OI OΠOIEΣ EΠIΘΥMOΥN EΓΧEIΡIΣH AΛΛAΓHΣ ΦΥΛΛΟΥ KOITAZOΥN 3 Swatch ΚΟΥΜΠΙΑ ΡΟΛΟΓΙΟΥ. ΠΟΙΑ ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΡΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΛΟΥ KOITAZEI ΠOIO KOΥMΠI Swatch ΡΟΛΟΓΙΟΥ;
Μετάφραση:
Three swiss witchbitches, which wished to be switched swiss witchbitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witchbitch which wishes to be a switched swiss witchbitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Έχω ένα ανάλογο από τα τουρκικά:

ΠΗΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΟΠΩΛΗ:

ÇİÇEKÇİDEN BİRKAÇ KÜÇÜK ÇİÇEK ALDIM

Πώς προφέρεται: Τσιτσεκτσιντέν μπιρκάτς κιουτσιούκ τσιτσέκ αλντήμ

και ένα ανάλογο από τα κυπριακά:

Η ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΥŞE, ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΑΣ ΕΧΕΙ

Η ΑΘΑΣΣΙΑ ΤΗΣ ΑΫΣΙΕΣ ΑΝ ΕΣΙΕΙ ΑΘΑΣΣΙΑ ΑΣ ΕΣΙΕΙ

Πώς προφέρεται:Η αθαshά της αϋshές αν έshει αθάshα, ας έshει)

Ήταν ένας Ιάπωνας, ένας Αμερικανός κι ένας Έλληνας και συζητούσαν. Λέει, λοιπόν, ο Ιάπωνας: «Σκάψαμε στην Ιαπωνία σε βάθος 10m και βρήκαμε σύρματα χαλκού. Αυτό σημαίνει ότι πριν 1000 χρόνια είχαμε τηλεφωνία!»
«Σιγά μωρέ», λέει ο Αμερικανός. «Εμείς σκάψαμε στην Αμερική σε βάθος 20m και βρήκαμε οπτικές ίνες. Αυτό σημαίνει ότι πριν 2000 χρόνια είχαμε broadband internet!»
«Αυτό δεν είναι τίποτα», λέει με τη σειρά του ο Έλληνας. «Εμείς σκάψαμε στην Ελλάδα σε βάθος 30m και δεν βρήκαμε τίποτα!»
«Ε, και τι σημαίνει αυτό;» ρωτούν απορημένοι οι άλλοι δύο.
«Ότι πριν 3000 χρόνια είχαμε ασύρματα δίκτυα!»

Συλλεκτικό...
Οι καλύτερες ατάκες
Ράφτης: [Μετράει] Μάλιστα. Μέση 52. Αν έχετε και στήθος 65...
Θανάσης Βέγγος: ...βγαίνω σταρ Ελλάς, ξέρω...
Ένας τρελός τρελός Βέγγος

Μπάτλερ: Μαθήματα αριστοκρατικής συμπεριφοράς: Θέλω να δω πως θα καθαρίσετε και θα φάτε τον αστακό.
Θανάσης Βέγγος: Γιατί βρε παιδάκι μου με αρχίζεις από τα δύσκολα; Τον αστακό ούτε ο καρχαρίας δεν μπορεί να τον φάει. Φέρε μου ένα γιαούρτι με το κουτάλι να δεις για πότε το τρώω...

Μπάτλερ: Πάντα το πηρούνι στο αριστερό και το μαχαίρι στο δεξί. Ποτέ το πηρούνι στο δεξί.
Θανάσης Βέγγος: Γιατί, αν κρατήσω το πηρούνι με το δεξί, τι θα μου κάνουν; Φάκελο;

Λάμπρος Κωσταντάρας: Που είναι η κυρία σου παιδί μου;
Οικιακή βοηθός: Εξήλθεν έξω!
Λάμπρος Κωσταντάρας: Πάλι καλά που δεν εξήλθε μέσα...
Η γυναίκα μου τρελάθηκε

Γεωργία Βασιλειάδου: Και θα μ' αφήσεις μόνη με τον ταξιτζή;
Μίμης Φωτόπουλος: Ε, τώρα δε φοβάται πια. Σε συνήθισε.
Η ωραία των Αθηνών

(Διανέλλος και Βέγγος πέφτουν να κοιμηθούν στο ίδιο κρεβάτι και πριν περάσει ένα λεπτό ο Βέγγος αρχίζει να ροχαλίζει)
Λαυρέντης Διανέλλος: Ροχαλίζεις πάντα;
Θανάσης Βέγγος: Μόνο όταν κοιμάμαι...
ΘΒ Φαλακρός πράκτωρ
To be continued...

Μετά από τη διεθνη κατακραυγη αλλαζω το ανεκδοτο....

Τρεις συνταξιούχοι στο καφενείο
- Θανάσης: Αφήστε ρε παιδιά δεν περίμενα ότι θα καταντήσω έτσι.
Προχθές μου ζήτησε η εγγονή μου να την διαβάσω και δεν έβλεπα τα γράμματα. Ποιος εγώ που χτύπαγα πουλί στα διακόσια μέτρα.
- Κώστας .Που να δείτε τι έπαθα εγώ. Πήγα να δω ένα φίλο, τον
Μήτσο που μένει στον πρώτο όροφο, μόνο δεκαεπτά σκαλοπάτια και φούσκωσα,. Ποιος εγώ που για προθέρμανση έτρεχα μαραθώνιο.
- Πάνος. Και που να σας πω τι έχω πάθει εγώ. Προχθές ήρθε η Σβετλάνα να μου καθαρίσει το σπίτι. Ανέβηκε στην σκάλα , εγώ από κάτω κοίταζα Έχει ένα κωλο, κάτι πόδια και γαμώ . Την κατέβασα από την σκάλα, το ένα έφερε το άλλο και την πήδ..ξα. Όταν τελειώσαμε γυρνάει θυμωμένη και μου λέει. Αμάν κύριε Πάνος τρίτη φορά σήμερα , τι έχετε πάθει!

Είδατε ρε παιδιά, ΞΕΧΝΑΩ, ΞΕΧΝΑΩ.

Πρεπει να ειναι ισαμε η 10η φορα που ποσταρεται το συγκεκριμενο στο θεμα αυτο...

Το σχόλιό μου στην αρχή αυτής της σελίδας ακριβώς στην διαρκή επανάληψη του κειμένου αναφέρεται. Προφανώς αν δε το έχουμε σε περίοπτη θέση σε κάθε σελίδα δεν αξίζουμε τον τίτλο των ερλάινερζζζ...