Jokez

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι ειναι αυτο που ζει στην αμμο, εχει καμπουρα, μοιαζει με σαυρα και πηδαει πολυ???

Ριχτε ιδεες (πμ), απαντηση αυριο!!!! :mrgreen:

Ο καμπουρογαμοσαυρος ο αμμωδης. (παλιο) :mrgreen:

O Αλεξης χαλασε την σασπενς.. Οσο παλιο και να ειναι καποιοι δεν το ξερανε. Γιαυτο ειπα κιολα απαντησεις μεσω πμ ... :wall:

Αλεξη εχεις ταλεντο...

:wall:

Αναρωτιεμαιεαν οι 4 που μου στειλανε απαντησεις μεσω πμ ητανε βλακες η μακακες... :wall:

Sorry guys, εσεις θα παρετε την φωτο που σας υποσχεθηκα.. οι αλλοι...

Στεφο συγγνωμη αν χαλασα το σασπενς, μιας και πιστευω οτι χιλιαδες μελη δεν κοιμηθηκαν χτες βραδυ ψαχνοντας την απαντηση (οσοι δεν διαβασαν την απαντηση μου, that is).

Ελεος

ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Τηλεφωνήματα στην ραδιοφωνική εκπομπή της Ελληνοφρένειας.
Για όποιον δεν τα έχει ακούσει ήδη

Η Βαρβάρα και τα Χρόνια Πολλά της!
http://www.youtube.com/watch?v=1nn0Dzys ... re=related

Ακούστε οπωσδήποτε Φιδέμπορας η Τριλογία!!!

Κάποιος καθόταν στο μπαρ του αεροδρομίου της Ατλάντα, όπου πρόσεξε μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται δίπλα του.
Σκέφτηκε:
- "Πω πω, κουκλάρα, πρέπει να είναι αεροσυνοδός. Αλλά σε ποια εταιρία να δουλεύει;"
Ελπίζοντας να σπάσει τον πάγο, σκύβει στο πλάι και ψυθιρίζει το σλόγκαν της Delta:
- "Love to fly and it shows?"
Εκείνη τον κάρφωσε με ένα παραξενεμένο βλέμα, οπότε αυτός σκέφτεται: - "Μπα, δεν δουλεύει για τη Delta..."
Λίγο αργότερα, θυμήθηκε ένα άλλο σλόγκαν, αυτό της American Airlines: - "Something special in the air?"
Εκείνη τον κοίταξε με το ίδιο παραξενεμένο βλέμα, οπότε αυτός ξέγραψε και την American Airlines. Αμέσως μετά δοκίμασε το σλόγκαν της United: - "I would really love to fly your friendly skies?"
Αυτή τη φορά η γυναίκα γύρισε και του απάντησε εκνευρισμένη:
- "What the f** do you want?"
Αυτός χαμογέλασε και κάθησε κανονικά στην καρέκλα του...
- "Aaaa, Olympic Airways..."

Επειδή το thread είνα μεγάλο και παίζει να μου διεύφυγε αν έχει ξαναειπωθεί το Joke Κόφτε με!!!!!!!!!

Οπως ισως ξερετε ο Κοκε (παικτης του Αρεως SKG για τους νοτιους) δηλωσε την προηγουμενη βδομαδα οτι θελει να μεινει μια ζωη στον Αρη, να παρει την ελληνικη υπηκοοτητα και να φορεσει την φανελα της εθνικης Ελλαδος! Τωρα αλλος ενας παικτης του Αρη δηλωσε το ιδιο, και μαλιστα εσπευσε να αλλαξει το ονομα του, διαλεγοντας κατι πιο ελληνικο! Προκειται για τον Χαβιτο, ο οποιος συμφωνα με εγκυροτατες πληροφοριες μου εκανε αιτηση να αλλαξει το ονομα του σε Χαβλιτο!

:twisted:

ΥΓ: (οι κακιες μιας γριουλας πρωινοδευτεριατικα!!!)

:twisted:

Κατά την διάρκεια μια αεροπορικής πτήσης ο πιλότος διαπιστώνει πρόβλημα στα όργανα του και ζητάει την βοήθεια μέσω του πύργου ελέγχου.
Το σκηνικό στο cockpit ενός αεροπλάνου:
- Πιλότος προς πύργο ελέγχου... πιλότος προς πύργο ελέγχου... Βρίσκομαι στα
2000 πόδια ύψος και η στεριά είναι 400 χιλιόμετρα μακριά. Δεν έχω σταγόνα
καύσιμα. Δώστε μου οδηγίες. Ακούει;...

- Πύργος ελέγχου προς πιλότο... Πύργος ελέγχου προς πιλότο...Ακούει; Επανέλαβε
μετά από μένα: "Πάτερ ημών, ο έν τοις ουρανοίς..."

Σε ένα αεροπλάνο, αφού έκανε την καθιερωμένη ανακοίνωση ο πιλότος, ξέχασε να κλείσει το μικρόφωνο. Μετά από λίγη ώρα λέει στον άλλο πιλότο:

- Λοιπόν, πάω να χέσω και μετά θα γα**σω την αεροσυνοδό.

Το ακούν λοιπόν όλοι οι επιβάτες και αρχίζουν τα κρυφόγελα. Ακούγοντας το και η αεροσυνοδός, αρχίζει να τρέχει, για να τους πει να κλείσουν το μικρόφωνο. Εκεί που έτρεχε, έπεσε πάνω στην τσάντα μιας γριάς. Βλέποντας την αεροσυνοδό, η γριά γελάει και της λέει:

Σιγά-σιγά κόρη μου. Είπε ότι θα πάει να χέσει πρώτα