καινουργιες στολες για την ΟΑ

• Thread starter Thread starter GR321
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ας μιλήσω και σαν γυναίκα που είμαι...
κατα την γνώμη μου μακράν καλύτερη είναι η 3η επιλογή!
το φόρεμα είναι τέλειο σε Α γραμμή και απο το σχέδιο του φαίνεται πως είναι κατάλληλη για γυναίκες με στήθος!
πολύ ωραία και μοντέρνα η στολή του φροντιστή!
της Σύλιας δεν μου αρέσει!το μόνο που μου αρέσει είναι τα παπούτσια της..
απο την ΑΚΤΟ μου αρέσει κάπως το φόρεμα το οποίο πιστέυω πως είναι αρκετά άνετο για την συγκεκριμένη δουλεια..
κατα τα άλλα Π^2 δαγκωτό ;)

Μήπως το πρασινάκι, για το οποίο γίνεται τόση κουβέντα, έχει κάποια σχέση με τα χρώματα της Marfin Egnatia Bank;
Αν δεν κάνω λάθος (και αυτή) ανήκει στον όμιλο MIG.

...άντε καλέ....

Πάντως το λιγουλάκι πράσινο μπορεί να είναι και ...κλείσιμο του ματιού σε μια ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης...
Διαλέξτε και πάρτε...

Επειδή τα χρώματα της ΟΑ από την ίδρυσή της μέχρι το 81 ήταν μόνο εθνικά ( εξυπηρετώντας κατά τη "σύμπτωση" τόσο τον πανέξυπνο μακαρίτη Ωνάση όσο και την ΝΔ ) , ερχόμενο το ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια μπήκε λίγο και το πράσινο σε αρκετό υλικό της ΟΑ ( και στις στολές καμπίνας / μιας και των Πιλότων είναι διαχρονικά κλασσικές /σημ. θα κάνουν μα@@@ια αν τις αλλάξουν με μοντέρνες , τύπου easy , πηλικίων Κρυθαριώτη, π2 ,κλπ... )

Τώρα όσον αφορά τη νέα γάτα/Β ιδιοκτήτη μάλλον θα προτιμήσει να παίξει και με τα δύο χρώματα για ευνόητους λόγους , μιας και έχουν καθιερωθεί πλέον τα βασικά χρώματα των κυβερνητικών κομμάτων ( μπλε+πράσινο ) + ταυτόχρονα θα συνδυάζει τόσο τα εθνικά μας χρώματα, όσο και τα χρώματα Μαρφιν/ Παναθηναϊκού ( ίδωμεν )

Re: Λογότυπο ΟΑ

Πώς και δεν αναφέρθηκε ότι τρέχει ο διαγωνισμός για τις στολές της νέας ΟΑ!
Το κοινό μπορεί να ψηφίσει μία από τις τρεις προτάσεις στο http://www.oafashion.gr και να πάρει και μέρος σε διαγωνισμό για εισιτήρια σε οποιονδήποτε προορισμό της νέας ΟΑ! Μετά, μπορεί να παίξει και ένα παιχνιδάκι (να ταιριάξει τις στολές στις προτάσεις) και να πάρει και δεύτερη συμμετοχή!

Εμένα μου άρεσε πρώτα η πρόταση της Σίλιας, μετά το π2 και το ΑΚΤΟ μου φάνηκε πολύ baggy...

Δύο προβλήματα:
1. Όλοι χρησιμοποιούν τους υπάρχοντες κύκλους ενώ τρέχει ο διαγωνισμός για το νέο λογότυπο!
2. Όλοι λίγο πολύ παίζουν με το σκούρο μπλε και το πράσινο, τα χρώματα της MIG, ως χάιδεμα μάλλον στην MIG! Προσωπικά δεν με πειράζει, μάλιστα η πρόσταση της Σίλιας με το πράσινο-μπλε φορεματάκι είναι απίστευτη! Το θέμα είναι τι θα γίνει αν το νέο λογότυπο παίζει με άλλα χρώματα... Θα έπρεπε οι δύο διαγωνισμοί να συνδιαστούν, πράγμα που φαντάζομαι ότι θα γίνει όταν βγει και το νέο λογότυπο, δηλαδή θα κληθεί ο νικητής σχεδιαστής να προσαρμόσει την πρότασή του στο νέο λογότυπο!

Re: Λογότυπο ΟΑ

Καλησπέρα σε όλους,

Εγώ ψήφισα για το δεύτερο μοντέλο, τις "ΑΚΤΟ", τα αλλα δυο είναι χαλια συγγνώμη :oops: :shock: , ...
Μου αρέσει γιατί βλέπουμε καλά τους έξι κύκλους και παραμένει το μπλε χρώμα, πιστεύω είναι το καλύτερο, ... να δούμε και σε λίγο για το λογότυπο τι θα δώσει, ... ΝΑ σας ρωτήσω, οι 6 κύκλοι θα φύγουνε?? :cry: από το λογότυπο? :(

φιλια σε όλους! bye

Ψήφισα το Νο2 της Acto.

Ελπίζω οι πράσινες πινελιές στις στολές να είναι το πρώτο βήμα προς τη σταδιακή μετονομασία της εταιρίας σε Panathinean Air.

Εγώ πάλι ψήφισα την 1η πρόταση! Και οι τρεις ήταν πολύ καλές! Τη 2η την απέρριψα λόγω του μπλέ, το κάνανε πολύ ανοικτό ίσως για πιο "μοντέρνο", αλλά δε θυμίζει καθόλου το μπλέ της ΟΑ!
Όσων αφορά την τρίτη, δε μου αρέσουν οι τεράστιοι-γιγάντιοι κύκλοι και η εντελώς άδεια ποδιά σερβιρίσματος!

Είδατε τα γούστα πόσο διαφορετικά είναι!; :D

Υ.Γ.---> Δε βγάζουμε το γάμα απ' τον τίτλο; :twisted:

OFF TOPIC
Το "γάμα" στο οποίο αναφέρεσαι υποθέτω πως αντιστοιχεί στη λέξη καινούρΓιες. Η σωστή ορθογραφία είναι όμως όπως αυτή του τίτλου, δηλαδή καινούργιος, καθώς η λέξη προέρχεται από το καινός+έργον, δηλαδή νέο έργο.
/OFF TOPIC

Όσο για τις στολές, δεν μου πολυάρεσαν ομολογώ, ψήφισα μόνο και μόνο για τα εισιτήρια. Προσωπικά με ενδιαφέρει απλώς να είναι ίδιες για όλους και το προσωπικό που θα τις φορά να κάνει σωστά τη δουλειά του!

Off Έχεις εν μέρη δίκιο αγαπητό sofopaidi και ζητώ συγνώμη. Για την πληροφόρηση όλων η λέξη γράφεται και με τους δύο τρόπους. Υπάρχουν δε λεξικά που υποστηρίζουν μόνο την εκδοχή χωρίς γ. Όπως: http://www.komvos.edu.gr/dictonline...y_full_lemma?the_lemma_id=19834&target_dict=1

Οn Και μένα δε με "τρέλαναν" ιδιαίτερα καμία από τις 3 προτάσεις...