Καπνισμα κ οδήγηση

• Thread starter Thread starter Pocopico
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Σε πόσα χρόνια θα απαγορευτεί το κάπνισμα κατά την οδήγηση..??

• Σε 10 χρόνια

Votes: 4 44,4%
  • Σε 20 χρόνια

Votes: 1 11,1%
  • Ποτέ...!!

Votes: 4 44,4%

• Total voters
    9

Pocopico

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Anywhere....
Website
www.subspace.homelinux.net
Μέτα από σχετικό αρθρο που διαβασα στο in.gr ερευνα έδειξε πως η απολαυση του τσιγάρου κατά την οδηγηση μπορεί να αποβει μοιραια.. (καλα ρε παιδια τι καπνιζανε???) Και ελεγε επίσης οτι σύντομα θα απαγορευτει το καπνισμα κατα την οδηγηση (Αγγλια η Σουηδια)

Εσεις τι πιστευετε... στην Ελλαδα σε ποσο καιρό θα μπορούσε να ισχύσει κατι τετοιο...???

-Σε 10 χρόνια θα απαγορευτεί δια νόμου
-Σε 30 χρόνια θα επικυρωθεί ο νόμος
-Σε 100 χρόνια θα αρχίσει να αστυνομεύεται η εφαρμογή του νόμου

και...

Στον αιώνα τον άπαντα θα υπακούσει ο Έλληνας...

Edit:
Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον η οδήγηση πρέπει να απαγορευτεί στην Ελλάδα, όχι το κάπνισμα :D

Δε νομίζω ότι θα σταματήσω ποτέ να βλέπω οδηγούς με τα τζάμια του αυτοκινήτου θολωμένα, να κρατάνε στο ένα χέρι το τσιγάρο, το άλλο χέρι να το έχουν στις ταχύτητες, και να μιλάνε στο κινητό έχοντάς το σφηνωμένο μεταξύ αυτιού και ώμου! Μη μου πείτε ότι δεν το έχετε δει ποτέ αυτό? :x

Δεν ξέρω αν τελικά θα απαγορευτεί αλλά εύχομαι να μη γίνει!!!!!!

Ήδη στα τελευταία μοντέλα των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων
βάζουν το τασάκι σε δυσπρόσιτα σημεία.(επίτηδες το κάνουν!)
Δηλ.για να τινάξεις τη στάχτη πρέπει να στραμπουλήξεις τον καρπό σου..
Μάλλον θα τα καταργήσουν τα τασάκια,ίσως και τον αναπτήρα

:oops:

Πραγματικά καταστροφικό μέτρο για τους Έλληνες καπνιστές, οι οποίοι πάντα πετάνε τη στάχτη και τη γόπα στο τασάκι του αυτοκινήτου τους. Τώρα θα αναγκαστούν να πάνε κόντρα στη συνείδησή τους και να τα πετάνε από το μισάνοιχτο παράθυρο. Κρίμα.

Λάθος κάνεις..
τα συσσωρεύουν στο τασάκι το οποίο όταν τιγκάρει..το αδειάζουν στο δρόμο :(

Hunting a Shadow":2fqxqisf said:
Πραγματικά καταστροφικό μέτρο για τους Έλληνες καπνιστές, οι οποίοι πάντα πετάνε τη στάχτη και τη γόπα στο τασάκι του αυτοκινήτου τους. Τώρα θα αναγκαστούν να πάνε κόντρα στη συνείδησή τους και να τα πετάνε από το μισάνοιχτο παράθυρο. Κρίμα.

Ενώ μέχρι τώρα νομίζεις ότι δεν το πετούσαν έξω από το μισάνοιχτο παράθυρο?
Μάλλον δεν οδηγείς μηχανή έτσι ώστε να σου έχει έρθει στο κράνος (ευτυχώς είχα κλειστή τη ζελατίνα) η γόπα από κάποιο μα#@%$#κα οδηγό στην Αττική Οδό με 140χλμ

Το να καπνιζει καποιος οταν οδηγει ειναι δικαιωμα του (και ευθυνη του). Το να ρυπαινει με τη γοπα του, ειναι καφριλα.
Αν θελετε τη γνωμη μου, αν αποαγορευθει το καπνισμα κατα την οδηγηση, γιατι να εξακολουθει να επιτρεπεται το να πινεις πχ αναψυκτικο η να τρως πχ τυροπιτα? Γιατι ΚΑι αυτο ειναι πολυ συχνο φαινομενο.
Αν τους απασχολει η οδικη ασφαλεια, ας τα απαγορεψουν ΟΛΑ αυτα. Αν ειναι θεμα αντικαπνιστικης υστεριας (που αυτο ειναι) τοτε μονο το καπνισμα θα την πληρωσει.

off topic: να ρωτησω τον Φωτη, που προφανως ειναι δικυκλιστης: απο που εχετε ολοι παρει ατυπα προτεραιοτητα στα διοδια και "δικαιουστε" να χωνεστε και να περνατε πρωτοι? (Καμια διαθεση για αντιδικια, ειλικρινα ρωταω, γιατι μου τυχαινει συχνα, και οποτε κανω την κλασσικη ερωτηση "εισαι πολυ εξυπνος τωρα?" ακουω "εχεις οδηγησει ποτε μηχανη?" και στο "οχι κ ουτε προκειται" που ανταπαντω, δεν παιρνω ποτε απαντηση)

φίλε seven4seven, κανείς δε μας έχει πει ότι προηγούμαστε. Απλά εκμεταλευόμαστε το μικρότερο σε σχέση με το αυτοκίνητο μέγεθός μας και περνάμε μπροστα. That's all. 8)