Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Αν και η άδειά μου τυπικά αρχίζει 12 Αυγούστου, εδώ και 3 εβδομάδες κυκλοφορώ κάπου ανάμεσα σε πισίνα, παραλία και θερινό σινεμά, κάπου μεταξύ Ρόδου, Χίου (Λιθί πρώτο και με διαφορά) και Λέσβου. Έχω υπερφορτίσει τις μπαταρίες και θα τις φορτίζω για 2 μήνες ακόμα. Φιλική συμβουλή: Όσοι έχετε τη δυνατότητα να ξεσκάσετε έστω και λίγο, μην το αναβάλετε, αξίζει τον κόπο ακόμα κι αν πρέπει να οδηγήσεις 20 ευρώ μακρύτερα για να βρεις την ησυχία σου.
Μετά από 3 εβδομάδων απουσία από το φόρουμ, τα θέματα που δεν έχω διαβάσει είναι άπειρα. Είναι σαν να μπαίνεις σε καινούριο φόρουμ. Πολύ καλό
Θα έχει πλάκα από Σεπτέμβριο που θα επιστρέψω σε νορμάλ ρυθμούς....
Παιδιά συγνώμη για τα pm που δεν απάντησα, ή τις νύξεις σε trhread που δεν είδα αλλά: Καλύτερα πισίνα, παρά πισί
Θέλω κι εγώ να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους.
Αφορμή για αυτό το ποστ είναι μια προσωπική περιπέτεια που είχα χτες το μεσημέρι.
Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω λεπτομέρειες.
Απλά, θα ήθελα να προτρέψω όσους οδηγούν μοτοσυκλέτες να φοράνε ΠΑΝΤΑ το κράνος τους.
Είχα διαβάσει/ακούσει (δε θυμάμαι ακριβώς) ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ατυχημάτων/δυστυχημάτων με μηχανές γίνεται σε μια ακτίνα μικρότερη των 200 μέτρων από το σπίτι του αναβάτη.
Η απόσταση αυτή είναι η "πετάγομαι μέχρι το φούρνο/τράπεζα/καφετέρια" κλπ.
Κάπου εκεί λοιπόν παραμονεύει ένας κύριος τον οποίο κανείς δε θέλει να συναντήσει. Ευτυχώς πολλές φορές αυτός ο κύριος "πίνει μπίρες".
Εύχομαι, μια και αυτό είναι το "κεντρικό topic ευχών", να είναι ακόμα περισσότερες οι φορές που ο κύριος αυτός θα πίνει τη μπιρίτσα του.
Την υγειά μας να έχουμε και καλά να είμαστε για να μπορούμε να "Γυρίζουμε τον Κόσμο".