Κεντρικό topic ευχών

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Happy birthday φίλε Mike_ και προσοχή εκεί στο Αμέρικα.... :stupid: Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι :stupid:
:party: :party:

Φίλε Βασίλη (Vasmad) χρόνια σου πολλά και ότι καλύτερο για σένα κ το νησί σου. Όποτε θέλω να σε δω, κάτι συμβαίνει κ την πατάω (φτηνές δικαιολογίες :mrgreen: ). Την επόμενη φορά μου στο νησί(Νοέμβριο), θα βρεθούμε σίγουρα (ελπίζω :P ). Και πάλι χρόνια σου πολλά :laola:

6 Δεκεμβριου σημερα και εορταζει ο Άγιος Νικόλαος ο οποις θεωρείται ο κατ' εξοχήν προστάτης των Ναυτικών καθώς και του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος, γιατί στον βίο του αναφέρονται θαύματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα. Για το λόγο αυτό, όλα τα πλοία του πολεμικού ναυτικού, καθώς και όλα τα εμπορικά, φέρουν την εικόνα του.Χρονια Πολλα και απο εμενα σε ολους τους Νικολαους και σε ολους τους ναυτικους (εαν υπαρχει αλλος εδω μεσα :? )

Xρονια πολλα και καλα με υγεια και χαρα και αγωνιστικους χαιρετισμους στο συντροφο COMPUTERISE ! Ειθε το πνευμα του Κιμ Μπα Σι Τζερ να σε φωτιζει!

:mrgreen: :banana: :mrgreen:
:party: :party:

Χρόνια μου πολλά λοιπόν!!!

ε... τότε, χρόνια σου πολλά manos_p! :party:
Αλήθεια, τί σου πήρες δώρο; διότι αφού αυτοεύχεσαι, μάλλον αυτογιορτάζεσαι κιόλας και άρα αυτοδωρίζεσαι!

Τις φετινές γιορτές τρώμε τρία μελομακάρονα και δύο κουραμπιέδες λιγότερους, μειώνουμε τα ψώνια κατά μία φανέλα, κάνουμε το ίδιο με το αναψυκτικό που μας αρέσει, λέμε στον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ να αφαιρέσει το μισό κιλό επιπλέον τυρί/κρέας/σαλάμι/τυροσαλάτα που έβαλε όταν εμείς ζητήσαμε 750 γραμμάρια και ΔΕΝ δίνουμε τα "ψιλά" μας στους επαίτες του λεωφορείου/ηλεκτρικού/μετρό/φαναριού.

Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούμε ένα μικροποσό το οποίο για κάποιους άλλους είναι σωτήριο.
Επειδή μόνοι μας δε (νομίζω πως) μπορούμε να το προσφέρουμε εκεί που πρέπει, προτιμάμε να το δωρίσουμε σε οργανώσεις που προσπαθούν να φροντίσουν όσους χρήζουν βοηθείας.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές.
Γιατροί του Κόσμου, Χαμόγελο του παιδιού, Γιατροί χωρίς Σύνορα, είναι κάποιοι από αυτούς.

Η επιλογή δική σας,
η υποχρέωση όλων μας!!!

Να έχετε πολύ καλές γιορτές και να έχετε πάντα την υγειά σας (για να μπορείτε να ταξιδεύετε).

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον admin του site μας!!!!!!!!!!!! :laola: :laola: :party: :party:

Εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όλους, καλές γιορτές, υγεία, πολλά ταξίδια & εμπνευσμένα trip reports! Είθε το νέο έτος που έρχεται κατά πάνω μας με δρασκελιές να μας φέρει νέες εμπειρίες και καλά μυαλά ώστε να τη βγάλουμε καθαρή για άλλες 365 ημέρες της ζωής πάνω στον πλανήτη (ή έστω στην ατμόσφαιρα του)!

Μαζί με τις ευχές μου, λάβετε και δύο αγαπημένα τραγούδια στο πνεύμα τον ημερών... Ho, Ho, Ho!!!

A) Από Monty Python's Meaning of Life
http://www.youtube.com/watch?v=8MfbR7JA ... re=related
B) Από South Park (Mr. Garrison)
http://www.youtube.com/watch?v=ksOCE5S_ ... re=related

ΥΓ: Για την απόλαυση των παραπάνω ίσως απαιτηθεί αυξημένη δόση χιούμορ. Άτομα με έλλειψη των αδένων που εκκρίνουν χιουμορίνη παρακαλούνται να αποφύγουν την έκθεση στα βίντεο. Ο υπογράφων ουδεμία ευθύνη φέρει για πιθανές παρενέργειες!

Φιλε Γιαννη (gioannis), για τα σημερινα σου γεννεθλια σε ευχομαι χρονια πολλα και καλα, ο,τι καλυτερες ευχες υπαρχουν και πανω απολα υγεια για σενα και την οικογενεια σου, και ολα τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα!! :)

:laola: :party: :laola:
:laola: :party: :laola: