Κεντρικό topic ευχών

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ευτυχισμένο το νέο έτος

να μας εκπληρώσει όλες μας τις επιθυμίες

με τύχη , υγεία , πολλά αεροπορικά ταξίδια

και ό,τι καλύτερο για το airliners.gr

Πρεπει να ειναι το πρωτο ποστ του 2010 αυτο για ολο το airliners.gr...!

Ας ειναι λοιπον ενα ποστ γεματο ευχες για ολους τους συμφορουμιτες, αλλα και ολους τους ανθρωπους..!
Ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να εχουμε εναν ευτυχισμενο χρονο γεματο χαρες και υγεια πανω απ'ολα!
:laola:

Καλημερα-Καλη Χρονια και , ΥΓΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΥΓΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ μας.Καλα ταξιδια σε ολους (εγω σε μερικες ωρες θα εισπνευσω την πρωτη μου κηροζινη για το 2010 :banana: ).Correction from FRA arrived with 30 mins delay due stowages in Athens airport (also meet Mr Michael Miglis)

Χρόνια πολλά και καλή χρόνια παιδιά.Με υγεία.Καλές και ασφαλείς πτήσεις :) :D

Χρονια πολλα και καλα στις Αντωνιες και Αντωνηδες του φορουμ σημερα...

:laola: :party: :laola:

Αυριο 29 Ιανουαριου 2010 κλεινω τα 5 χρονια μου στην σελιδα ,και ομως μου μοιαζει σαν χτες.Μεσα απο ολα αυτα τα χρονια εμαθα ,ασχοληθηκα ,διαβασα , εψαξα και προσπαθησα να βαλω και εγω ενα λιθαρακι οσο και με οποιο τροπο μπορεσα και μπορω αφου ολο αυτο το κανω απο αγαπη και θαυμασμο μονο , για αυτες της μηχανες που μας ταξιδευουν και τους γυρω απο το αντικειμενο, και χωρις ειδικες γνωσεις , (ζηλια για μερικους που το εχουν σαν ρουτινα ,πιλοτους-πληρωματα :P ) .Λυκουργο και λοιποι συντονιστες σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και (sorry σε καποιον που μερικες φορες τον τσιγκλαω με τα πεπραγμενα μου :wink: ).Μακαρι να ειμαστε ολοι καλα και εδω μεσα , ποοοολλλλαααααααααα χρονια. :great:

Χρόνια πολλά Αλέξανδρε, να τα 1000σεις, πάντε με υγεία, χαρά, και ο,τι επιθυμείς! Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

Παναγιωτη, χρονια πολλα, πολυχρονος με υγεια και ο,τι επιθυμεις!!! :) Παντα και μονο επιτυχιες!!!

(στο φατσοβιβλιο με εβγαζε προβλημα και δεν μπορουσα να κανω ποστ)

Άλεξ, δεν σε είχα για τόσο πιτσιρικά (32)!!!! :mrgreen:
Συγχαρητήρια και χρόνια σου πολλά :party:

Γιατι με δινεις ετσι στεγνα, γιατι? 8) :lol:
Να εισαι καλα φιλε και παντα καλες πτησεις!