makedonas
Concorde-Class-Member
- Website
- avianewsgr.blogspot.com
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RUS
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Socrates":faxjr6yk said:Κοινοποίηση
...
Ηλεκτρονική εφημερίδα Zougla.gr
Εφημερίδα Real News[/i]
Δεν θα σταθώ -ακόμη- στο περιεχόμενο της επιστολής αλλά αρχικά μου προξενεί εντύπωση πως δυο απο τους αποδέκτες είναι Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτά προς το παρόν
Γιατι σου προξενει εντυπωση. Το ξερουν οτι οι κλικες και τα τσιρακια σε λιγο θα εχουν παψει να υφιστανται. Καιγονται και θελουν να τους βλεπει ο κοσμος να καιγονται γιατι βλεπουν εαυτους μαρτυρες. Τα συμφεροντα τους χανονται, στην Ελλαδα ειμαστε, περιμενεις ΕΥΘΥΝΗ απο καποιον? Περιμενεις καποιος γραφειοκαφρισκος να αποδεχθει τις οποιες αλλαγες συμβαινουν γυρω του οταν βλεπει οτι χανει το ποστο του? Περιμενεις να τους νοιαζει για το πως θα δουλεψουν οι νεοι συναδελφοι τους? Οχι βεβαια. Στα παπαρια τους. Αυτοι δεν θελουν να χαλαστει η ζαχαρενια τους. Δεν θα ειχαμε φτασει εκει αν το κρατος ηταν κρατος, και οι νομοι νομοι. Δεν αναφερομαι στη σημερινη κυβερνηση αποκλειστικα. Το να λεει κανεις οτι η ΟΑ εφτασε εκει λογω της σημερινης κυβερνησης αποκλειστικα, ειναι τουλαχιστον δειγμα μηδενικης νοημοσυνης, ευθυνοφοβιας, και νοσου Αλτσχαιμερ.. (μιλαω παντα για την σημερινη αντιπολιτευση). Την ΟΑ την διελυσε ο κρατικος μηχανισμος, που δεν επενεβη για να την προστατεψει, αντιθετα εφαγε απο την σαρκα της. Δεν την διελυσε ουτε το ΠΑΣΟΚ μεμονωμενα, ουτε η Νεα Δημοκρατια μεμονωμενα. Ολοι τους βαλανε το δαχτυλακι στο μελι και το γλυψανε. Οι και καλα συνδικαλιστες τωρα, βλεπουν οτι χανουν το παιχνιδι. Αν υπαρχει εστω και ενας εδω στο φορουμ και με διαβαζει να του υπενθυμισω, οτι οι καφριλες που συνεβησαν τις τελευταιες μερες (και οχι μονο, σιγουρα θυμαστε το θρυλικο αυτοσχεδιο λιβερι του SX-BPA σε αποχρωσεις της Celtic!) αν γινοταν σε αλλη ευρωπαικη χωρα, οι "κυριοι" αυτοι θα ειχαν να αντιμετωπισουν την δικαιοσυνη. Διοτι εκθεσανε εαυτους και αλληλους σε κινδυνο (το μελος kostasfmx το ειπε πολυ γλαφυρα: εχω αγχος!) για το μελλον. Ισως λογω του καθισιου μερικοι να ξεχασανε οτι η δουλεια αυτη απαιτει συνεχη εκπαιδευση. Αν ειμασταν στην Ουγκαντα η στο Τιμπουκτου, μπορει να βλεπαμε τετοιες σκηνες. Αλλα ειμαστε Ελλαδα. Και στο παρελθον το εχω γραψει συχνα, και το γραφω αλλη μια φορα.. Ο Ελληνας ειναι ενας ζαμαφουτιστας, καλοπερασακιας, ειναι ενας τζογαδορος (οχι μονο στα παιχνιδια - τη ζωη οι πιο πολλοι την βλεπουν σαν μπαρμπουτι, ρισκαρουν για να πετυχουν τι? παπαρια), ειναι ενας που δεν θελει να του χαλαστει η ζαχαρενια του.. Και μιας και μιλαμε για χαλασμενες ζαχαρενιες.. (οχι δεν προκειται να αναφερθω στους λογους που ζητω την διαγραφη μου) "Κυριοι" του σωματιου μιλατε για τα δικαιωματα που εχετε εσεις και οι συναδελφοι σας, και που σιγουρα κανεις δεν τα αμφισβητει. ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ γιατι το βουλωνετε? Οταν θες να μιλησεις για δικαιωματα, κοιτας να εισαι ενταξει με τις υποχρεωσεις σου. Οταν μπαινεις και την πεφτεις σε ωρα εκπαιδευσης προσωπικου με τη συνοδια τηλεοπτικης καλυψης...
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΦΡΟΣ!
Και τωρα σε σενα φιλε Κωστα..
Σιγουρα οι εμπειριες αυτες δεν ηταν οι καλυτερες, σε εναν νεο εργασιακο χωρο να γινει ντου απο συναδελφους που δεν ξερανε και αυτοι τι θελουν, απλα ακολουθουσαν το τι ελεγαν τα αφεντικα τους. Μην αγχωνεσαι, μην στεναχωριεσαι. Ειναι γνωστο οτι καθε αρχη και δυσκολη. Σιγουρα δεν ηταν το τελευταιο ντου των εν δυναμει συναδελφων σου. Κανε τη δουλεια σου παντα ευσυνηδητα, και μην φοβασαι ειδικα στις αρχες να ρωτησεις για να μαθεις. Καλυτερα τωρα παρα σε 1-2 χρονια..

Φιλικα Στεφος
PS: Sorry για το μεγαλο μου ποστ, αλλα δεν γινοταν διαφορετικα...