Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Αυτό εσύ το λες εφικτό;; Με τα τωρινά δεδομένα; :shock:

jet":3b3ys7sk said:
Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!
Κατ' αρχήν, σωστούς τόνους.
Κατά δεύτερο, λογική.

jet":151f1atd said:
Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!
Θα ήθελα να μη ζητούν τη γνώμη μου για off-topic ερωτήσεις....

Καταρχην δεν γραφω για να περασω εξετασεις, δευτερο τα αεροσκαφη που ειπα συνολικα ειπα να φτασουν τοσο, πχ εχει 26 Α320 αρα ακομα 14 προσθηκες, 4 Α321 υπαρχον στολος +6, 1 Α319 +5 ετσι τα υπολογησα, πχ 26 υπαρχον στολος Α320 +40 δεν εννοουσα αυτο, να εγινα κατανοητος τωρα? και οσο εσυ που λες οτι ειμαι offtopic για στολο εννοουμε οταν λεμε aegean family!!!

george_a":2rajzmxp said:
jet":2rajzmxp said:
Κατ' αρχήν, σωστούς τόνους.
Κατά δεύτερο, λογική.
Το "καταρχήν" σημαίνει "βασικά, κατά κανόνα". Το "καταρχάς" σημαίνει "αρχικά, στην αρχή" και το χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται να παραθέσουμε μια σειρά λόγων.

Εχετε ξεφυγει απο το θεμα ομως και κουραζομαστε...

Re: Skygreece Airlines

Προβλεπω η skygreece αν πανε ολα καλα με την βιωσιμοτητα της να πηγαινει την ελληνικη αποστολη στην βραζιλια για το μουντιαλ, μιας και δν υπαρχει απ την αιγαιου αεροσκαφος για τετοιο προορισμο τι πιστευετε?

Φτάνει το Q400 με στάσεις!

Σου εχω μια καλυτερη λυση παρε το trolley no6 θα σε παει 100% καμια εξυπναδα αλλη εχεις να πεις?

Re: Emirates info

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΙRATES ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :
ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΩ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΗ... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑΟΥΑΖ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ. ?.