Κατ' αρχήν, σωστούς τόνους.jet":3b3ys7sk said:Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!
Θα ήθελα να μη ζητούν τη γνώμη μου για off-topic ερωτήσεις....jet":151f1atd said:Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!
Το "καταρχήν" σημαίνει "βασικά, κατά κανόνα". Το "καταρχάς" σημαίνει "αρχικά, στην αρχή" και το χρησιμοποιούμε όταν πρόκειται να παραθέσουμε μια σειρά λόγων.george_a":2rajzmxp said:Κατ' αρχήν, σωστούς τόνους.jet":2rajzmxp said:Μιας και μιλαμε για στολο ενας εφικτος στολος θα ηταν 40 Α320 10 Α321 και 6 Α319 και 6 long haul αεροσκαφη και η γνωμη μου με logo olympic, aegean ας μεινει εδω το ονομα γνωμη μου!!!!! πειτε αποψεις για το τι θελετε!!!
Κατά δεύτερο, λογική.