Λάθος posts ...

Re: Freedom Airways - ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η "ΕΤΑΡΙΑ" ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟY Β.ΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ NEW PROP AVIATION.

ΗΔΗ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ FOKKER 50 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΚΑΦΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Re: 2008 - Η καταραμένη χρονιά

Μαλλον πρεπει να αλλαξει ο τιτλος και να παμε στο 2009...

Φετος βεβαια τα πραγματα ΔΕΙΧΝΟΥΝ να ειναι καλυτερα(δε ξερω βεβαια αν ειναι,γιατι μη ξεχναμε,ολοκληρη XL εκλεισε μετα το καλοκαιρακι).

Re: Easyjet στην Ελλάδα

Ρωτάω κιι εδώ μηπως το δει κάποιος..στις ειδήσεις είπαν αύριο 24ωρη της ΥΠΑ..πετάω το πρωί με easyjet Θεσ/νίκη-Λονδίνο και δεν με εχουν ενημερώσει με μέιλ εάν θα γίνει ή όχι..εάν μου κάνουν rerouting θα γίνει μόνο με πτήση της εταιρίας?ή και με άλλες? γιατί η επόμενη είναι την Κυριακή κι έχω πληρώσει χοτέλ από την παρασκευή

Re: 2008 - Η καταραμένη χρονιά

Ωχ!!!Σορρυ!Δε το παρακολουθουσα το συγκεκριμενο τοπικ και ετσι θεωρησα οτι δεν υπαρχει για το 2009!!( :oops: :oops: )
Ελπιζω να μη σας κουφανα με το πρωτο σκελος του ποστ μου λοιπον!

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Στην wikipedia περπιπτοντως (αν και δεν ειμε μεγαλος "φαν" της) αναφερει οτι η Ολυμπιακη εχει στον στολο της 2 Airbus A320

χαρακτηριστικα : operated by Air VIA (LZ-MDA) and Hellas Jet (SX-BVL)

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

Ουσιαστικά είναι τέσσερα A320:
Air comet (EC-KBM)
Hellas Jet x2 (SX-BVL, SX-BVK)
και Air Via (LZ-MDA)

Ο πιλοτος , μακρια μας 15 χρονια !!!

Περασαν κιολας 15 χρονια απο εκεινη την αποφραδα ημερα , Πρωτομαγια του 1994 στο Σαν Μαρινο που τον στερησε απο κοντα μας.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει.Θεός σ'χωρέστον !!! :( http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=30737

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ

15 Χρονια χωρις εSenna

ελα ρε φιλε και συ γιλος του Ayrton?

αν και τοτε ημουν πανω-κατω 5 χρονων, τωρα καταλαβαινω ποσο τελειος πιλοτος ηταν

Re: Ryanair στην Ελλάδα

εμενα μου λες???