Λάθος posts ...

Re: Ryanair στην Ελλάδα

Αυτο και αν ειναι η χειροτερη δικαιολογια, η RYANAIR τα μισα απο τα αεροδρομια που πετα ειναι παραγκες,οτι θελει λεει ο πρακτορας!!!!!!!!!!!!!

Re: Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΔΑΦΟΥΣ??ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥ!!!!! :)

Re: Boeing 787

Γειά σου Βγενόπουλε με τα 787 σου....
Αχαχααχαααχαχααχααχ!!!

Re: Σχέδια για παραγγελία αεροσκαφών από τη MIG

menelaos":30oa9ysg said:
kritikos":30oa9ysg said:
δεν ξερω καθολου απο τεχνικα αεροσκαφων αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ολοι λενε AIRBUS και AIRBUS. ειναι καλυτερα τα AIRBUS απο τα BOEING ?

Πάντως προσωπικά τα a320 μου φαίνονται πολύ πιο άνετα από τα 737. Δεν ξέρω, είναι η ιδέα μου; Μιλάω πάντα σαν επιβάτης. Πρώτα απ'όλα όλες μα ΟΛΕΣ τις φορές που πέταξα με 737 μετά είχα πρόβλημα για κάποιες ώρες με τα αυτιά μου - αυτό προφανώς σημαίνει ότι έχω πιο ευαίσθητα αυτιά από τους περισσότερους, ΑΛΛΑ με a320 δεν έχει συμβεί ποτέ, οπότε υποθέτω ότι κάτι δουλεύει πιο "σωστά" εκεί. Επιπλέον μου δίνουν πάντα την αίσθηση ότι υπάρχει μεγαλύτερος χώρος στην καμπίνα. Και τέλος αν δεν κάνω λάθος ο διάδρομος είναι λίγο πιο φαρδύς οπότε περνάς σαν άνθρωπος με τα carryons χωρίς να σκοτώσεις τους γύρω. Προφανώς δεν πρόκειται για τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά αν παίζουν ρόλο στο θέμα της ποιότητας ενός ταξιδιού για τους επιβάτες σίγουρα αφορούν την κάθε εταιρία που σκοπεύει να προτιμηθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό...

Πιστευω οτι εχει να κανει με την διατομη της ατρακτου,που στα Airbus ειναι ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ενω στα Boeing ΑΥΓΟΥΛΟΕΙΔΗΣ :mrgreen: :mrgreen:

Re: A380

Airbus changes A380 delivery schedule for 2009/2010
6 May 2009

Due to the current economic and aviation crisis and following specific customer requests for deferrals, Airbus is adapting its A380 aircraft delivery schedule for 2009/2010. According to the new plan, Airbus expects to deliver 14 double-decker aircraft in 2009 and more than 20 aircraft in 2010. Onward production rates and deliveries are dependent on airline demand and availability of customer financing. Airbus will take mitigating actions against the negative effects of the new A380-plan on free cash-flow of the company. There will be no significant impact on EBIT.

As announced in February Airbus confirms its intention to reduce the A320 family production rate from 36 to 34 aircraft per month from October 2009. Production of the A330/340 family runs currently at a rate of 8.5 aircraft per month. The A350XWB development process continues with full speed.

Furthermore, Airbus also confirms its plan to deliver in 2009 about the same number of aircraft as in 2008, which was a record year for the company (483 aircraft).

από εδώ: http://www.airbus.com/en/presscentre/pr ... hange.html :)

Re: Νεα ιστοσελιδα OAL

Παλία δεν εμφάνιζε στο σύστημα κρατήσεων του site τις πτήσεις που πραγματοποιούνταν με HJ.Το πρόβλημα επεκτείνεται και στις πτήσεις με Seagle.

*Επίσης στην αρχική βγάζει και ένα διαφημηστικό με τον Ρουβά. :great: (λόγω των ημερών)

Re: Let's talk CRM

Οπως όλοι εδώ μέσα ξέρουμε,στίς αεροπορικές εταιρείες (τουλάχιστον στίς σοβαρές καί εφαρμόζουσες πολιτισμένα πρότυπα) ακολουθείται πλέον η τακτική τού Pilot Flying & Pilot Not Flying οι οποίοι εναλλάσσονται στά δύο ταξίδια (πηγαιμός καί επιστροφή) ή ακόμα καί μεταξύ σκελών,άν το ταξίδι περιλαμβάνη περισσότερες επί μέρους διαδρομές κλπ......
Unquote
Δεν νομίζω αυτό που αναφέρει ο Hastaroth να είναι αιχμή για ΟΑ και Α3 , πρέπει να το διευκρινήσετε εσείς οι γνωρίζοντες το χώρο από μέσα, διότι από όσα εγώ γνωρίζω από μαρτυρίες συναδέλφων σας αυτό υφίσταται και εφαρμόζεται πλήρως τόσο στη μια όσο και στην άλλη εκ των "μεγάλων" γνωστών Ελληνικών εταιριών!

Καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει περάσει από συνέντευξη για ιπτάμενος φροντιστής έχει ειδοποιηθεί για τη β'φάση κ αν γνωρίζετε μέχρι πότε περίπου θα ειδοποιούν..

Aπανωτά deja-vu στο θέμα αυτό.