Λάθος posts ...

Re: Ryanair news

Μπήκε στο site της Ryanair απο Βόλο για Βρυξέλλες και Ρώμη εκτός από Φρανκφούρτη και Μιλάνο που είχε φέτος το καλοκαίρι. 'Ολα αυτά για κλεισίματα από Απρίλιο το 2011 :D
 
Re: Επάγγελμα Αεροσυνοδός

Kat arxin sygnomi gia ta greeklish. Grafo apo to eksoteriko apo ypologisth pou den exei ellinika. Elpizo na diabaseis to minima mou pron to sbisoun oi mods. O misthos einai mia xara gia arxh. Kaneis de tha sou dosei perissotera. Sou parexoun monimi ergasia se mia apo tis kalyteres etaireies me statherotita, asfaleia kai polles prooptikes gia kareiera, kati pou sthn ellada einai anikousto. kali epityxia
 
Re: Αναγκαστική προσγείωση και για 747 της Qantas

billos_340":17dbouqy said:
Μα δεν είναι μόνο αυτα τα 2 συμβάντα...Εχεις ξεχάσει τότε με την έκρηξη στην κοιλιά του 744 που έκανε αναγκαστική στην Μανίλα,τα άπειρα 330-767 που πέφτουν σε αναταράξεις με τραυματίες,το ατύχημα που μια υπάλληλο catering που έπεσε από ένα 744....είναι και άλλα που αυτή τη στιγμή δεν μου έρχονται...Δεν υπάρχει μήνας που να μην ακούσουμε κάτι για την QANTAS και είναι κρίμα για μια τόσο ιστορική εταιρία.... :?

Ακομα περιμενω τα απειρα. Δωσε μας τα φωτα σου!

billos_340":17dbouqy said:
ι η γελειώτητα μερικών δεν λείπει... :shock:

Eιμαι γελείως, το αναγνωριζω
 
Re: Αναγκαστική προσγείωση και για 747 της Qantas

seven4seven":27xylewp said:
Eιμαι γελείως, το αναγνωριζω

Εσύ και τα υπόλοιπα 5232 μέλη του φόρουμ..
 
σχολές πιλότων-φροντιστών

Γεια σε όλους. Έχω ήδη αναρτήσει ένα θέμα αλλά δυστυχώς το είδα να καταλήγει στο trash area για αυτό το λόγο το ξαναθέτω στους φίλους του blog!!!!! έχω ήδη λάβει μια απάντηση αλλά παρόλα αυτά το ξαναγράφω μήπως και μπορειτε και καποιοι αλλοι να μου δωσετε κι αλλες πληροφοριες!!!!!!
Γεια σε όλα τα μελή του blog!!!! Είμαι νέος εδώ και ο κύριος λόγος που γράφτηκα είναι γιατί έχω μεγάλη αγάπη κυρίως για τα πολιτικά αεροπλάνα
Οκ για να μην φλυαρώ θέλω πολύ να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα. Δεν με πειράζει αν θα γίνω πιλότος η φροντιστής (το ξέρω ότι ακούγεται γελοίο στη μια δουλεία έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο ενώ στη άλλη-πιλότος-παίρνεις καλά λεφτά μένεις σε καλά ξενοδοχεία αλλά σχεδόν σε όλη τη πτήση είσαι μέσα στο πιλοτήριο) έχω πσάξει για πολλές σχολές κυρίως για πιλότους και βρήκα πολλά που λένε για άμεση εύρεση επαγγέλματος και τέτοια. Τέλος πάντων ξέρετε για καμία καλή σχολή(μη μου πείτε για ίκαρους-έχω μυωπία-).επειδή θέλω να δουλέψω στο εξωτερικό (Αμερική και τέτοια) σίγουρα ένα πτυχίο από Ελλάδα δεν φτάνει ούτε για να μπουν σε σκέψεις για το αν θα με πάρουν για λάντζα και επίσης λίγο οικονομική(ζητώ πολλά γι αυτό κιόλας θέλω τη βοήθεια σας ).τώρα για το θέμα του φροντιστή τι πρέπει να κατέχω κυρίως για να μπω σε μια αρκετά καλή εταιρία(εκτός από ωραία εμφάνιση και μέσον που δυστυχώς δεν έχω).πολύ σημαντικό ανάφερα αρκετές φόρες ότι θέλω να δουλέψω σε καλή εταιρία (QATAR,DELTA,EMIRATES) εσείς έχετε παρόμοιες εμπειρίες τι κάνατε ??ααα και άμα πάω σε σχολή εταιρίας πχ(DELTA) μετά έχω πιθανότητες να δουλέψω για αυτή???? Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας έσπασα τα νεύρα κάνοντας σας να διαβάσετε όλα αυτά!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?:
:cool: :cool: :cool: :cool: :great:
 
Re: σχολές πιλότων-φροντιστών

Γεια σου και πάλι.
Απλά, το να έχει ήδη καταλήξει στο trash area υποθετω πως σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να έχει δημιουργηθεί, μιας και η θεματολογία σου (υπερ)καλύπτεται στο θέμα με τίτλο ''Επάγγελμα:Αεροπορία'' του forum.Εκεί υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις και γενικές(και όχι μόνο) πληροφορίες για την εργασία στον αεροπορικό χώρο.Σε συμβουλεύω να διαβάσεις προσεκτικά όλες τις σελίδες γιατί αξίζει τον κόπο.Επίσης, το καλύτερο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να επισκεφθείς τα site των εταιρειών που σε ενδιαφέρουν και να δεις τι απαιτήσεις έχουν από τους υποψήφιους υπαλλήλους τους.Μόνο έτσι θα πάρεις μια γενική εικόνα.Ακόμα, μπορείς να ρωτήσεις κάποια μέλη με μορφή προσωπικού μυνήματος, που είναι και πιο ''άμεσο''.
Για το επάγγελμα του φροντιστή είναι επισημασμένο το θέμα ''Επάγγελμα Αεροσυνοδός'' που είναι κατατοπιστικότατο μιας και οι περισσότεροι που γράφουν εκεί είναι είτε παιδιά που δουλεύουν είτε άλλοι υποψήφιοι που έχουν κάποια εμπειρία από συνεντεύξεις κλπ.Για αυτό του χειριστή υπάρχουν πολλές συζητήσεις πιο κάτω, που περιέχουν πολλά links με πληροφορίες, ειδήσεις και κυρίως(αυτό) που σε ενδιαφέρει εσένα τώρα, εκεί θα βρεις σχόλια για τις διάφορες σχολές πιλότων που υπάρχουν εδώ αλλά και ''έξω''.Μακάρι να ήταν τόσο λίγα που να μπορούσαμε να τα γραψουμε εδώ, αλλά όπως θα διαπιστώσεις τα πράγματα δεν είναι απλά.Θέλει πολύ προσωπικό χρόνο και ψάξιμο.Αυτό είναι το βασικό.
Αν το αγαπάς αξίζει να αφιερώσεις μερικές ώρες.Έως και αρκετές..
Ελπίζω να βοήθησα και εύχομαι να πετύχεις, αν και ο χώρος είναι πολύ απαιτητικός από πολλές απόψεις.Αυτά ακούω κι εγώ τουλάχιστον..
Αν μπορώ να βοηθήσω σε τίποτα στείλε μου μήνυμα.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το πιθανότερο είναι κι αυτό να καταλήξει trash!! :|
 
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231066764
Ενδιαφέρουσα είδηση από το χώρο των αερομεταφορών (έστω και εμπορευματικών). Μη ρωτήσετε γιατί το πόσταρα εδώ...
 
Re: υπάλληλοι αεροδρομίου

IATA/TASOS":2ki3rzli said:
Αγαπητή Μίνα

για τις εταιρείες handling να πας να δώσεις το βιογραφικό σου στα γραφεία που βρίσκονται στο δευτερο όροφο και όχι στα εκδοτήρια (swissport and goldair handling).

για την Ολυμπιακή σου προτείνω να μπείς στη σελίδα στο ιντερνετ http://www.olympicair.com και θα βρείς που μπορείς να στείλεις βιογραφικα.
Σου προτείνω να στείλεις και στα 2 e mail hr@olympicair.aero & hr@olympic-handling.aero
για την αιγαίου το e mail ειναι hr@aegeanair.com
για να είσαι σίγουρη αν θές για την ολυμπιακή και την Αιγαίου πέρνα και άσε και στα γραφεία τους.
Μετά υπάρχουν και οι Pandair, Interservice που άν θές μπορείς και εκεί να αφήσεις βιογραφικό.

σου εύχομαι καλη τύχη και μεγάλη υπομονή αν μπείς στο χώρο (ή και χορό) :D





I INTERSERVICE vouliazei exei diwksei kosmo kai osoi douleuoun einai aplirwtoi apo to dekemvrio tou 09!!!!!
malista akoustikan kai gia apeiles apo tin etaireia pros tous ergazomenous,kati tetoies etairies den tha eprepe na yparxoun kan.Kalytera steile allou viografiko
 
Re: Συνεργασία Αιγαίου - Ολυμπιακής?

Krinagoras II":2fdotzyg said:
Μη ρωτήσετε γιατί το πόσταρα εδώ...
Αν μας άφηνες να ρωτήσουμε γιατί το πόσταρες εδώ, θα μπορούσαμε να σε ενημερώσουμε κιόλας ότι έχει ήδη ποσταριστεί από τον flesland στην σωστή ενότητα: Ενδιαφέροντα άρθρα στο ίντερνετ. :twisted:
 
Top