Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Ιατρέ μου,ο άνθρωπος το λέει καθαρά:"Δείτε εδώ δύο ενδιαφέροντα άρθρα"...

Συνεπώς τα πιστεύει αυτά,αφού τα βρίσκει "ενδιαφέροντα".

Τελικά,κάποιους τους ΜΠΖεκάζουν στ'αλήθεια...... :lol:

stopnwo":3tm1oc8z said:
...Αποκλειστικό : Πέμπτη 14.04.2011. ‘Από τό μεσημέρι δεκάδες ‘αεροσκάφη ψέκαζαν ‘ασταμάτητα μέ Chemtrails, τό λεκανοπέδιο ‘Αττικής. Έκρυψαν άλλη μιά φορά τόν ήλιο. !!!
http://norfid.wordpress.com/2011/04/15/ ... %b5%cf%81/
Πασιφανές...
Εν τω μεταξύ τόσες μέρες έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο.
Τώρα συνδυάζω τα γεγονότα: Εκείνη την Πέμπτη ήμουν όλη μέρα "εκτεθιμένος" στον ήλιο.
Δούλευα έξω!!!
Άδικα έβαζα τη μάνα μου να με ξεματιάζει...

Nα φοράς καπέλο, Φωτη και να μασας σκόρδο. Διώχνει τους βρυκολάκους και τα ΜπΖεγκ :thx:

1) O διαχωρισμός σέ Contrails kai Chemtrails είναι τελείως συμβατικός.Kαί τά 2 είναι ''χημικές ουρές''. 'Ακόμα καί άν κάνουμε τήν υπόθεση ότι υπάρχουν μόνο τά φυσιολογικά καυσαέρια (Contrails) αυτά κατά τήν γνώμη σας δέν είναι Chemical Trails? Είναι ακίνδυνα καί αβλαβή; Μηπως είναι καί αυτά ''πράσινα''; Δυστυχώς γιά πολλούς πού ειρώνευονται έχει τύχει νά έχουμε εργαστεί στό παρελθόν γιά αρκετό καιρό μέσα στό παλιό αεροδρόμιο (καί συγκεκριμένα μέσα στήν πίστα) καί η μυρωδιά τών απλών καυσαερίων ήταν σέ ακτίνα εκατοντάδων μέτρων α-ν-υ-π-ό-φ-ο-ρ-η.
2) Στήν φωτογραφία από τό δορυφόρο φαίνονται καθαρά γραμμές αεροσκαφών εκατοντάδων χιλομέτρων. Νά ‘υποθέσουμε ότι τά ‘απλά καυσαέρια τών άεροσκαφών (Contrails), ‘αφήνουν ίχνη 300-400 ή 500 χιλιομέτρων καί μένουν ώρες σέ ευθεία γραμμή;

Μην το συνεχίζεις sopnwo (ή stopnow ?) ΔΕΝ υπάρχουν ΜπΖεγκΑζμοί. Πάρτο απόφαση κι εσύ κι όλοι που τα πιστεύετε αυτά τα πραγματα. Είναι δυνατόν να πιστέυετε το 2011 ότι μας ψεκάζουν για να μας ελέγχουν το μυαλό ?. ΕΛΕΟΣ πια, φτάνει, τόσα προβλήματα έχει ο κόσμος κι εσείς το χαβά σας. Οι εποχές που ο κοσμάκης έτρωγε κουτόχορτο και καίγονταν στην πυρά πέρασαν εδώ και 400 χρόνια. Πίστευε ό,τι θέλεις, ελευθερία σκέψης και λόγου έχουμε, αλλά εδώ είναι αεροπορικό forum. Είναι ντροπή να προσπαθείς να περάσεις ΑΥΤΕΣ τις απόψεις εδώ μέσα...

Αγαπητέ stopnwo, ότι νόημα έχουν αυτά που λες για τα ''chemtrails'' έχουν και για τα contrails. To αν τα αεροσκάφη μολύνουν την ατμόσφαιρα ή αλλάζουν συνειδήσεις, το ξέρεις καλύτερα από εμάς αφού δούλευες πίστα. Αν δεν το ξέρεις δεν πειράζει, η ζωή συνεχίζεται. Η συζήτηση περί του θέματος μπζεκ είναι μάλλον περιττή...

stopnwo":2lwd2csf said:
1) O διαχωρισμός σέ Contrails kai Chemtrails είναι τελείως συμβατικός.Kαί τά 2 είναι ''χημικές ουρές''. 'Ακόμα καί άν κάνουμε τήν υπόθεση ότι υπάρχουν μόνο τά φυσιολογικά καυσαέρια (Contrails) αυτά κατά τήν γνώμη σας δέν είναι Chemical Trails? Είναι ακίνδυνα καί αβλαβή; Μηπως είναι καί αυτά ''πράσινα''; Δυστυχώς γιά πολλούς πού ειρώνευονται έχει τύχει νά έχουμε εργαστεί στό παρελθόν γιά αρκετό καιρό μέσα στό παλιό αεροδρόμιο (καί συγκεκριμένα μέσα στήν πίστα) καί η μυρωδιά τών απλών καυσαερίων ήταν σέ ακτίνα εκατοντάδων μέτρων α-ν-υ-π-ό-φ-ο-ρ-η.
2) Στήν φωτογραφία από τό δορυφόρο φαίνονται καθαρά γραμμές αεροσκαφών εκατοντάδων χιλομέτρων. Νά ‘υποθέσουμε ότι τά ‘απλά καυσαέρια τών άεροσκαφών (Contrails), ‘αφήνουν ίχνη 300-400 ή 500 χιλιομέτρων καί μένουν ώρες σέ ευθεία γραμμή;

1. Φίλε μου, δεν μπήκες εδώ μιλώντας για το πόσο επιβλαβή είναι τα φυσιολογικά προϊόντα της κάυσης. Ναι είναι επιβλαβή και ναι, έχουν γίνει τεράστια βήματα βελτίωσης, μετά από συστηματική έρευνα δεκαετιών. Θέλεις να μιλήσουμε για αυτό; Τα περί ψεκασμών, που προφανώς ξεκίνησες την κουβέντα και τώρα τη γυρίζεις, άστα για τον Χαρδαβέλα.

2. Ναι, συμβαίνει.

'Αγαπητέ flying Doc , στό σχόλιο σου γράφεις :
1) δυνατόν να πιστέυετε το 2011 ότι μας ψεκάζουν για να μας ελέγχουν το μυαλό ?.
2) αλλά εδώ είναι αεροπορικό forum. Είναι ντροπή να προσπαθείς να περάσεις ΑΥΤΕΣ τις απόψεις εδώ μέσα...

1) Ποιός μίλησε γία έλεγχο του νου;;; Τά περί έλεγχου νού, μάλλον είναι ''άλλουνού παπά ευαγγγέλιο''. μάλλον απαντάς σέ κάποιους άλλους, γιατί εγώ δέν πιστεύω κάτι τέτοιο.
Tο Site το οποίο έδωσα γραφει τα εξής: Από τό μεσημέρι δεκάδες ‘αεροσκάφη ‘αρχισαν πτήσεις πάνω ‘από τό Λεκανοπέδιο τής ‘Αττικής, μέ ‘αποτέλεσμα τήν δημιουργία ‘απίστευτων σχηματισμών ‘από ”ψευδοσύννεφα”. Τά ‘αεροσκάφη σχημάτιζαν συνεχόμενα παράλληλες ή διασταυρούμενες γραμμές στόν ουρανό, μέ τεράστια έκ τών υστέρων εξάπλωση τους καί δημιουργία ‘απίστευτων μορφών ”συννέφων”. Ήταν μία ‘αλλόκοτη δύση ηλίου, μέ τελείως ‘ασυνήθιστα χρώματα καί σχήματα στά ”σύννεφα”. κλπ κλπ Τό site γράφει ότι κρύφτηκε ο ήλιος καί ότι δημιουργήθηκαν περιέργες σε σχήμα καί χρώμα μορφές σύννεφων.
2) σύμφωνα μέ τήν άποψη σου, είναι ντροπή η εξέταση κάποιον θεμάτων; Η πεμπτουσία τής επιστήμης καί τής δημοκρατίας είναι η έρευνα καί ο διάλογος (πού φυσικά εσύ αρνείσαι), θέση - αντίθεση - σύνθεση.
3) αρνείσαι πεισματικά νά καταλάβεις τό αυτονόητο : Ακόμη καί νά μήν υπήρξαν ποτέ Chemtrails καί όλα αυτά νά είναι μία μπαρούφα και παραφιλολογία καί νά πρόκειται γιά απλά Contrails, πρέπει κάποιος νά μάς λύσει μία απορία : τόσες δεκαετίες μέ εκατομμύρια πτήσεις ολα αυτά τα χρόνια, γιατί τά Contrails δέν έκαναν στούς ουρανούς τέτοιους σχηματισμους;;; 'αλλαξε απότομα η σύσταση τών καυσιμων;;; 'αλλαξε κάποιος άλλος παραγοντας;;;

Re: Frequency scanner / AirBand

Καλησπερα στο παλικαρι που στελνει δεδομενα στη σελιδα του Βeryl απο την Καβαλα,θα θελα να τον ρωτησω αν ακουει το μακεδονια κοντρολ στα VHF που εκπεμπει απο απεναντι του δηλαδη απο την Θασο?
Ευχαριστω

Κοίτα να δεις, άκρη μαζί σου δε βγαίνει. Πρώτα απ' όλα ποιος ο λόγος να γραφτείς σ' αυτό το forum και να γράψεις για τα chemtrails/contrails όπως θέλεις πέστα , τέλος πάντων . Όι περισσότεροι εδώ μέσα, γνωρίζουμε ΠΑΡΑ πολύ καλά τι αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα : C O N T R A I L S . Τελεία και παύλα. Αφού θέλεις διάλογο, κι επειδή βλέπω το θέμα να πηγαίνει στον κουβά σε λίγο, θα ήθελα πραγματικά να μας πεις ΓΙΑΤΙ postαρες ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ άρθρο ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Επίσης, μιας κι αναφέρθηκες στον έλεγχο του νου κλπ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε αναφερθει πριν κανα μήνα στο forum, πάλι σ' αυτό το topic, προκάλεσε πλήθος γέλωτος και τις αντίστοιχες απαντήσεις, αντιδράσεις. Μάλιστα έκανα τον κόπο ν' απαντήσω στον γράφοντα στο εν λόγω ιστολόγιο, αλλά μάλλον δεν του άρεσαν όσα έγραψα (εκει αναφέρονταν για έλεγχο του νου κλπ) και φυσικά αγνόησε τα σχόλια. Σε Σχόλιο πιλότου, που του εξηγούσε επιστημονικά τι είναι τα contrails απάντησε με τις ίδιες μπαρουφολογίες.
Κι αναρωτιέμαι λοιπόν με το φτωχό μου μυαλό, το ψεκασμένο, ΜΗΠΩΣ είσαι ΕΣΥ ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου ? Λέω, ΜΗΠΩΣ ? Δε βρίσκω άλλη λογική απάντηση στο ερώτημα, γιατί να γράψεις εδώ μεσα αυτες τις μπαρούφες. Όπως και να έχει, γνώμη σου και γνώμη μας. Ήδη σου απαντήσαμε άλλοι φαιδρά κι άλλοι πιο σοβαρά. Εσύ επιμένεις. Δικαίωμά σου, αλλα σε παρακαλώ πολύ, μιας κι έθεσες το θέμα έρευνας κι επιστήμης να μου αποδείξεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ (με τύπους, αξιώματα, παραδείγματα, θεωρείες και θεωρήματα και ό,τι άλλο νομίζεις) ότι αυτά που βλέπουμε στον ουρανό ΔΕΝ είναι contrails αλλά Chemtrails. Kι εγώ επιστήμονας είμαι και θα καταλάβω. Επίσης, μην παίζεις το παιχνιδάκι των λέξεων "τα contrails είναι chemtrails" γιατί μπορώ ΠΑΡΑ πολύ εύκολα να σου αποδείξω ότι ΠΟΛΛΑ αέρια (δικά σου, δικά μου, του γέιτονα, του σκύλου μου , του αναπτήρα μου κλπ) ΕΙΝΑΙ chemtrails οπότε υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σώμα.
Εμπρός λοιπόν, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ και πες μας που αποσκοπούσε το post σου. Το μπαλάκι είναι στη δική σου μεριά...