Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet
Κοίτα να δεις, άκρη μαζί σου δε βγαίνει. Πρώτα απ' όλα ποιος ο λόγος να γραφτείς σ' αυτό το forum και να γράψεις για τα chemtrails/contrails όπως θέλεις πέστα , τέλος πάντων . Όι περισσότεροι εδώ μέσα, γνωρίζουμε ΠΑΡΑ πολύ καλά τι αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα : C O N T R A I L S . Τελεία και παύλα. Αφού θέλεις διάλογο, κι επειδή βλέπω το θέμα να πηγαίνει στον κουβά σε λίγο, θα ήθελα πραγματικά να μας πεις ΓΙΑΤΙ postαρες ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ άρθρο ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
Επίσης, μιας κι αναφέρθηκες στον έλεγχο του νου κλπ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε αναφερθει πριν κανα μήνα στο forum, πάλι σ' αυτό το topic, προκάλεσε πλήθος γέλωτος και τις αντίστοιχες απαντήσεις, αντιδράσεις. Μάλιστα έκανα τον κόπο ν' απαντήσω στον γράφοντα στο εν λόγω ιστολόγιο, αλλά μάλλον δεν του άρεσαν όσα έγραψα (εκει αναφέρονταν για έλεγχο του νου κλπ) και φυσικά αγνόησε τα σχόλια. Σε Σχόλιο πιλότου, που του εξηγούσε επιστημονικά τι είναι τα contrails απάντησε με τις ίδιες μπαρουφολογίες.
Κι αναρωτιέμαι λοιπόν με το φτωχό μου μυαλό, το ψεκασμένο, ΜΗΠΩΣ είσαι ΕΣΥ ο συντάκτης του συγκεκριμένου άρθρου ? Λέω, ΜΗΠΩΣ ? Δε βρίσκω άλλη λογική απάντηση στο ερώτημα, γιατί να γράψεις εδώ μεσα αυτες τις μπαρούφες. Όπως και να έχει, γνώμη σου και γνώμη μας. Ήδη σου απαντήσαμε άλλοι φαιδρά κι άλλοι πιο σοβαρά. Εσύ επιμένεις. Δικαίωμά σου, αλλα σε παρακαλώ πολύ, μιας κι έθεσες το θέμα έρευνας κι επιστήμης να μου αποδείξεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ (με τύπους, αξιώματα, παραδείγματα, θεωρείες και θεωρήματα και ό,τι άλλο νομίζεις) ότι αυτά που βλέπουμε στον ουρανό ΔΕΝ είναι contrails αλλά Chemtrails. Kι εγώ επιστήμονας είμαι και θα καταλάβω. Επίσης, μην παίζεις το παιχνιδάκι των λέξεων "τα contrails είναι chemtrails" γιατί μπορώ ΠΑΡΑ πολύ εύκολα να σου αποδείξω ότι ΠΟΛΛΑ αέρια (δικά σου, δικά μου, του γέιτονα, του σκύλου μου , του αναπτήρα μου κλπ) ΕΙΝΑΙ chemtrails οπότε υπάρχει μια παγκόσμια συνωμοσία ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σώμα.
Εμπρός λοιπόν, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ και πες μας που αποσκοπούσε το post σου. Το μπαλάκι είναι στη δική σου μεριά...