Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Η Α3 πήρε ένα Α319 από την OA, αυτό που είχε κινητήρα του ίδιου κατασκευαστή που ήδη είχαν όλα τα Airbus της (IAE).
Οι σοβαρές εταιρίες δεν κάνουν τη ζωή τους δυσκολότερη αποκτώντας ίδιου τύπου αεροσκάφη με διαφορετικούς κινητήρες (και καλά να το κάνει καμια Lufthansa, αλλά η Olympic με τα 15 αεροσκάφη; :P ).

Δε διάβασες μια σελίδα πίσω: viewtopic.php?p=131476#p131476 ;)

Re: LGKR/CFU Kerkyra "Ioannis Kapodistrias"

Ίσως άσχετο αυτό που θα πω αλλα το LGKR δεν σας θυμίζει λίγο το LGAT;;;;;;

mimithem μακραν η καλύτερη απάντηση που έχω δει σε αυτό το φόρουμ
πρέπει να κυλιώμουν κι 10 λεπτά στο πάτωμα από τα γέλια :)

Re: Sky wings

Στα stands της βόρειας πλευράς του ΑΙΑ είδα δύο Avro RJ100 ή BAe 146, ολόλευκα όπως φαίνονταν (από το ΜΤΒ). Αυτά είναι της Sky Wings; Και το λευκό Α320 που είναι στα νότια remote stands;

Ένα Β757 που είχαν τι έγινε;

Re: Εξομοίωση άδειας χειριστού με ΤΕΙ

didis said:
H αναγνώριση δίνετε από το Ι.Τ.Ε. (Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) του Υπουργείου Παιδείας. (Στείλε ΠΜ για περισσότερες πληροφορίες).

Κ εγώ ενδιαφέρομαι. Εχω frozen ATPL. Ξέρεις τι δικαιολογητικά χρειάζονται?
Ευχαριστώ.

Ελπίζω μόνον ο φίλος micikel να μην παρεξηγήθηκε! :)

Θα προτιμούσα να μου το εξηγήσεις με λόγια , αν δεν σε πειράζει

Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

A ok! Thanks για την πληροφορία :!:

Re: πιλότος

file mou.... se paromoia oikonomiki katastasi vriskomoun k egw prin xekinisw.... mporeis na ksekiniseis tin ekpaideusi sou stadiaka... arxika me to ppl kai stin suneheia me ta upoloipa.. apla na enimerwnesai sunehws ap to internet gia tuxwn prosfores pou ginontai apo sholes.... kai apla einai mia duskoli apofasi pou prepei na pareis gia na kaneis tin arxi.... kai min xehnas oti i arxi einai to imisi tou pantos... kali tuxi