Re: Freedom Airways - ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Here we go again!!!!!!!
Αντρέας Παντελή: Ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής…
Πριν μερικούς μήνες, ο Ανδρέας Παντελή αναμίχθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στα εσωτερικά του Ηρακλή, ωστόσο τότε οι οπαδοί των «κυανολεύκων» θεωρώντας την παρουσία του ανώφελη, δεν συνηγόρησαν σ' αυτήν. Το αποτέλεσμα ήταν ο Κύπριος επιχειρηματίας και πρώην ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, να αποσυρθεί διακριτικά από τα κοινά του «γηραιού».
Σήμερα, ο ίδιος εμφανίζεται και πάλι ενδιαφερόμενος και πρόθυμος να αναλάβει όλη την ΠΑΕ, αρκεί αυτή να μην υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τοποθετήσεις του, είναι ικανός και έτοιμος να εξυγιάνει σταδιακά την ομάδα και να την επαναφέρει, εφ' όσον πέσει στην Φούτμπολ Λιγκ, σε διάστημα μιας και μόνο χρονιάς στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Κύπριος παράγοντας, που έχει επιχειρήσεις στην γειτονική Βουλγαρία, βρίσκεται τακτικά στην Θεσσαλονίκη έχοντας δείξει ενδιαφέρον για το σύλλογο και, με τοποθετήσεις του, επισημαίνει πως στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ο Ηρακλής θα χρειαστεί ένα ποσό μεγαλύτερο του μισού εκατομμύριου ευρώ για να δρομολογήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις που τώρα είναι κυριολεκτικά τελματωμένες.
"Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να εμπλακώ αν η ομάδα υποβιβαστεί στη Δ΄ Εθνική, αφού ένας τέτοιος υποβιβασμός θα είναι απολύτως καταδικαστικός για τον σύλλογο. Δ΄ Εθνική για μένα δεν υπάρχει. Γνωρίζω τα πάντα για τον Ηρακλή, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι προγραμματισμός, τόσο οικονομικός, όσο και αγωνιστικός. Προσωπικά είχα κάνει μια συζήτηση με τον Αντώνη Ρέμο πριν από 1,5 μήνα, όμως τότε είχα διαπιστώσει πως υπήρχε πρόθεση κάποιων ατόμων ακόμη να εμπλακούν κι έτσι θεώρησα σωστό να μην πιέσω καταστάσεις. Εγώ δεν μπορώ να βρεθώ εν μέσω διασταυρωμένων πυρών. Οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίσουν. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να συμμετάσχουν κι άλλοι στην προσπάθεια αρκεί φυσικά να έχουμε συζητήσει πρώτα όλα τα διαδικαστικά. Οι άνθρωποι του Ηρακλή ήταν αυτοί που επικοινώνησαν μαζί μου για να διαπιστώσουν αν υπάρχει επιθυμία από πλευράς μου να εμπλακώ στα διοικητικά της ομάδας, κάτι που τόνισα ότι μπορώ να κάνω υπό κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα πρέπει να συζητηθούν», επεσήμανε ο κ. Παντελή που περιμένει τις εξελίξεις αλλά όπως λέει δεν υπάρχει χρόνος πολύς για την αναδιοργάνωση της ομάδας.