Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Hellenic Imperial Airways

avro7446":2dxt6zxb said:
Φίλε geo kav όταν έκανες την εγράφη σου σε αυτό το forum προφανώς θα διάβασες για τους όρους!!!!!!!
ucp.php?mode=terms

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
• Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ,……………………………

Οπότε μπορούσες απλά να ζητήσεις μια συγγνώμη από το να αυτοχαρακτηρίζεσαι Βλαχάκη… σε ειρωνικό στυλ. Σε όποιον δεν αρέσουν οι όροι χρήσης του forum απλά δεν κάνει εγράφη!!!
Φιλε μου διαβαζω πολυ καιρο την σελιδα αυτη, ξερεις ποσα ατομα θα πρεπει να ζητησουν συγνωμη για αυτα που γραφουν εδω μεσα? αλλα ξερεις ποσο ευκολα μπορουν να κρυφτουν πισω απο την ανωνυμια τους....

Δεν σου είπε κανείς να ζητήσεις συγγνώμη για το τί έγραψες... Ως τέτοιος αδέκαστος κριτής, μόνο εσύ παρουσιάζεσαι ως τώρα. Αλίμονο αν όλοι αρχίσουμε να κριτικάρουμε τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων. Μια κουβέντα σου είπαμε για τα greeklish και πήρες την τρίχα και την έκανες τριχιά. Θα μπορούσα να ασχοληθώ και με τα προηγούμενα γραφόμενά σου, αλλά πραγματικά, δεν αξίζει καν τη φθορά στο πληκτρολόγιο. Νά΄στε καλά εσύ και η ΗΙΑ, να έχουμε να ασχολιόμαστε. Καληνύχτα παληκάρι, εκεί βαθιά που είσαι...

geo kav":102a7qju said:
avro7446":102a7qju said:
Φίλε geo kav όταν έκανες την εγράφη σου σε αυτό το forum προφανώς θα διάβασες για τους όρους!!!!!!!
ucp.php?mode=terms

Γενικοί κανόνες για τα μηνύματα:
• Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ,……………………………

Οπότε μπορούσες απλά να ζητήσεις μια συγγνώμη από το να αυτοχαρακτηρίζεσαι Βλαχάκη… σε ειρωνικό στυλ. Σε όποιον δεν αρέσουν οι όροι χρήσης του forum απλά δεν κάνει εγράφη!!!
Φιλε μου διαβαζω πολυ καιρο την σελιδα αυτη, ξερεις ποσα ατομα θα πρεπει να ζητησουν συγνωμη για αυτα που γραφουν εδω μεσα? αλλα ξερεις ποσο ευκολα μπορουν να κρυφτουν πισω απο την ανωνυμια τους....
Για αυτο λοιπον καλα θα κανουν καποιοι εξυπνοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα να μας δωσουν το επωνυμο τους για να τους μαθουμε και εμεις...........
Αλλα ειπαμε, η ΜΗΖΕΡΙΑ ειναι κακο πραγμα........

vassdel":ce6w05b4 said:
Δεν σου είπε κανείς να ζητήσεις συγγνώμη για το τί έγραψες... Ως τέτοιος αδέκαστος κριτής, μόνο εσύ παρουσιάζεσαι ως τώρα. Αλίμονο αν όλοι αρχίσουμε να κριτικάρουμε τις γνώμες και τις απόψεις των άλλων. Μια κουβέντα σου είπαμε για τα greeklish και πήρες την τρίχα και την έκανες τριχιά. Θα μπορούσα να ασχοληθώ και με τα προηγούμενα γραφόμενά σου, αλλά πραγματικά, δεν αξίζει καν τη φθορά στο πληκτρολόγιο. Νά΄στε καλά εσύ και η ΗΙΑ, να έχουμε να ασχολιόμαστε. Καληνύχτα παληκάρι, εκεί βαθιά που είσαι...
δεν με πειραξε φιλε μου αυτο για τα greeglish, με πειραξε αυτο που ειπε στο τελος........
για την Ο/Α που πεταξε τοσα παιδια στον δρομο δεν βλεπω κουβεντα....... κατσε και εσυ εκει στην μιζερια σου και στην ανωνυμια σου......

Εσύ κύριε Geo Kav γιατί δε μας λες το ονοματάκι σου;

Με εκτίμηση

Ααρών Κουνζ

Offtopic

Σκέφτομαι να ανοίξω θέμα με ψηφοφορία και τίτλο: "Σε πόση ώρα θα φάει ban ο geo kav;"
Προσωπική εκτίμηση, εντός 4ώρου.

aakunz":tsa2s1dj said:
Εσύ κύριε Geo Kav γιατί δε μας λες το ονοματάκι σου;

Με εκτίμηση

Ααρών Κουνζ
γεωργιος καβαλιερατος....

geo kav":3rret242 said:
δεν με πειραξε φιλε μου αυτο για τα greeglish, με πειραξε αυτο που ειπε στο τελος........
Αυτό που είπε ποιος; Εγώ;
geo kav":3rret242 said:
για την Ο/Α που πεταξε τοσα παιδια στον δρομο δεν βλεπω κουβεντα....... κατσε και εσυ εκει στην μιζερια σου και στην ανωνυμια σου......
Για την ΟΑ θες να μιλήσουμε στο thread της ΗΙΑ; Και στο αντίστοιχο της Ολύμπικ τί θα λέμε; Για το νέο livery των 742; Ή διάβασες όλο το φόρουμ και είδες ότι πουθενά δεν μιλήσαν κάποιοι για τα γεγονότα της ΟΑ;
Επίσης, αν είχες διαβάσει και δυο κουβέντες παραπάνω, θα ήξερες πως ούτε μίζερος είμαι, ούτε και ανώνυμος. Αλλά έχεις κολλήσει τόσο πολύ, που δεν μπορείς να δεις ούτε μπροστά στα μάτια σου. Τέλος πάντων, αυτά από μένα. Πες ό,τι θες, δεν θα ασχοληθώ άλλο. Θα κρυφτώ πίσω από το μεγαλείο σου... μέχρι να πάει όλος αυτός ο συρφετός στον κουβά..

Να σας ανακοινώσω ότι η ΗΙΑ από τον ερχόμενο Νοέμβριο θα συνδέει 2 φορές την εβδομάδα την Αθήνα με την Πιονγκ Γιάνγκ.
Είμαι πρόθυμος να απαντήσω σε τυχόν απορίες σας...

Κιμ Σογκ Ιλ
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Hellenic Imperial στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας...

Μήπως γνωρίζετε με τι τύπο αεροσκάφους θα γίνει αυτή η σύνδεση και αν θα διατηρείται όλο το χρόνο το δρομολόγιο;