Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Charter πτήσεις των Κ.Α.

Απο 31 Ιουλιου το ενα Α330 θα πετα wet lease μεχρι τελοι Οκτωβριου για το Βρετανικο MOD . Θα φερη ενα καλο ισοδιμα για τιν ετερεια παντος , μερικοι απο εσας εδω μεσα κανατε κε κολιβα για τιν Cyprus air. Θα σας μινοθν να ταισεται τισ κοτες σας παντογνωστες του Αviation !

Re: Charter πτήσεις των Κ.Α.

nonstop2":3t6cx5wl said:
Απο 31 Ιουλιου το ενα Α330 θα πετα wet lease μεχρι τελοι Οκτωβριου για το Βρετανικο MOD . Θα φερη ενα καλο ισοδιμα για τιν ετερεια παντος , μερικοι απο εσας εδω μεσα κανατε κε κολιβα για τιν Cyprus air. Θα σας μινοθν να ταισεται τισ κοτες σας παντογνωστες του Αviation !

Ορθογραφικός έλεγχος;

Re: Hellenic Imperial Airways

Καλησπέρα σας!

Δηλαδή δεν έχουν λεφτά για τα βαφία :?: :?: :?: :?: Γιατί βάφτικαν και τα δύο και δεν περίμεναν με το ενα εος ότου έχουν τα χρήματα....
Δεν ξέρω... Γιατί μετα τέτια επένδιση ? :wall:

Μόλις βρίκα μια ηστορία στα γερμανικά, ιδού το λίνκ.... Δέν ξέρω μονο πος μεταφράζετε στα ελληνικά.. Πείραν δάνιο για να πληρώσουν τα καύσημα..

<http://www.express.de/regional/koeln/kein-geld-fuer-sprit---urlaubsjet-gestoppt/-/2856/735430/-/index.html> :cry:

Έυχομαι σύντομα να λιθούν τα προβλήματα και να δώ επιτέλους τα Α340 εν δράση...

Re: Ενδιαφέροντα άρθρα/video στο internet

Δε νομίζω πως αξίζει να μπει τέτοιο βίντεο σαν το παραπάνω στο θέμα αυτό.

Να βάζουμε βίντεο που κάτι καλό θα δούμε και όχι δημιουργίες του photoshop.

Re: LGSK/JSI Skiathos &quot;A. Papadiamantis&quot;

Θα βρίσκομαι στην Σκιάθο από 4 μέχρι 10 Αυγούστου (Πέμπτη με Τετάρτη). Ξέρει κάποιος ποια μέρα έχει την περισσότερη κίνηση το αεροδρόμιο για να κάνω λίγο spotting; Θα με ενδιέφερε περισσότερο κάποια μέρα με αφίξεις charters από Βρετανία.

Αγαπητέ panos81c, η μέρα σου μάλλον είναι η Παρασκευή. Η γνωστή "Μεγάλη Παρασκευή" της Σκιάθου. Μέχρι πολύ αργά το απόγευμα θα χαίρεσαι.. άγγλους :mrgreen:

καραδικός σου

Εγω παλι παω αυριο... Ξερουμε μηπως που μπορω να δω τι ερχεται στη Σκιαθο το επομενο τριημερο? :roll:

Re: Συμβάν σε πτήση Παρίσι-Αθήνα

Δεν ξέρω άν υπάρχει κατάλληλο θέμα γιαυτό βάζω εδω το βίντεο, ρίξτε μια ματιά παραλίγο να γίνουν οι της Αιγαίου.
http://www.youtube.com/watch?v=NQ1Gk0PD0D4

Re: Συμβάν σε πτήση Παρίσι-Αθήνα

Φιλε μου νομίζω πως υπάρχει ήδη topic LROP Runway Incursion