Λάθος posts ...

Re: Skygreece Airlines

Ζεις εσυ καιρο εχω να σε δω αν εισαι νοημων εγραψα ποιο πριν κατι για Αιγαιου και Ολυμπιακη και αν ειχα δικιο ασε να το κρινουν αλλοι :thx:
 
Re: Skygreece Airlines

Κύριοι, Τι σχέση έχουν η Αιγαίου και η Ολυμπιακή σε αυτή την Ενότητα/
 
Re: Skygreece Airlines

Εδώ γράφουμε για SkyGreece και όχι για Αιγαίου και Ολυμπιακή
 
Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Αγαπητέ Alex, πολύ σωστά τα γράφεις. Ο καθένας προετοιμάζει τον εαυτό του όπως νομίζει. Τώρα αν κάποιος πάει γυρεύωντας στα αγγούρια ας προετοιμαστεί και κατάλληλα.
 
Re: Skygreece Airlines

Κύριοι, η συζήτηση στο παρόν νήμα αναφέρεται στην skygreece και οι απόψεις των συμμετεχόντων μελών πρέπει να είναι καλοπροαίρετες, άλλωστε γι αυτό είμαστε το φόρουμ για να εκφράζουμε τις απόψεις μας χωρίς ανομοιογενείς συγκρίσεις με εμπάθεια και παιδαριώδη επιχειρήματα εκτός επικεφαλίδας νήματος.
Πιστεύω ότι είναι περιττό με αυτά τα δεδομένα να συζητήσουμε περαιτέρω για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα αυτού του μεγέθους του ενός ή δυο α/φ. Δεν θα αναφερθώ σε όσα παραπάνω έχουν ειπωθεί αναφορικά με το σχήμα, τα κεφάλαια, την οργάνωση και γενικότερα το επιχειρησιακό πλάνο, θα αναφερθώ πάλι σε ένα επί μέρους βασικό θέμα που έθιξα παραπάνω περί etops και καμιά σοβαρή απάντηση δεν δόθηκε, εκτός από μια πρόχειρη και επιπόλαια άποψη που διάβασα από δυο μέλη, ότι δηλαδή δεν υπάρχει νομικό πρόβλημα και ότι θα δύναται να κάνει υπερατλαντικές πτήσεις «παραλία-παραλία……..» Επειδή δεν είμαι του χώρου και ρώτησα, οι διαδικασίες και οι προϋποθέσεις/απαιτήσεις για να πάρει μια εταιρία etops για δικινητήριο α/φ είναι εξειδικευμένες και χρονοβόρες. Ακόμα και αν έχει ένα α/φ etops από το προηγούμενο χρήστη/εταιρία, δεν μεταβιβάζεται, πολλώ δε μάλλον όταν η συγκεκριμένη εταιρία έχει πρόσφατα ιδρυθεί με ένα αγορασμένο (?) ανενεργό α/φ
 
Re: Skygreece Airlines

jet":2iro26ju said:
Eντελος αστοχο το Αμβουργο γιατι η Γερμανια εχει την ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ ΑΣΧΕΤΕ ενω εμεις δν εχουμε κανενα Αεροδρομιο στον Ελλαδικο χωρο, το μονο που ειμαι μαζι σου ειναι για το οτι τρωγανε με χερια και με ποδια στην παλαια ολυμπιακη

πρωτα απο ολα με προσβαλεις προσωπικα, χωρις κανενα λογο. οπως εκεινη η πολη που ειναι πολυ πιο πλουσια δν μπορει να υποστηριξει υπερατλαντικο δικτυο, ετσι δν μπορει και η Αθηνα. Και οπως ο Γερμανος εκμεταλλευεται τη Φρανκφουρτη και το Μοναχο, ετσι κι ο επιβατης απο την Αθηνα μπορει να εκμεταλλευτει αντιστοιχα τις ανταποκρισεις σε ολα τα κυρια αεροδρομια. Ισα ισα οταν ταξιδευουμε απο Αθηνα για δυτικα, η σταση στην Ευρωπη κοβει την αποσταση. Σχεδον καμια πολη δν μπορει να υποστηριξει δικτυο μονο με O&D κινηση και ολες στηριζονται στις ανταποκρισεις.

και ειρωνιες αλλου οχι σε εμενα το καταλαβες!!!

Το αφηνω ασχολιαστο, δν θελω να πεσω σε αυτο το επιπεδο...
 
Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

επειδή ενδιαφέρομαι πραγματικά για την σωστή μου εμφάνιση για αυτό το λόγο ρώτησα για να μάθω από κάποιους που έχουν περάσει την διαδικασία..καϊ εμένα είναι η πρώτη μου φορά.. δεν βρίσκω σωστό να κρίνετε τις υποψήφιες...καϊ να πετάτε την ατάκα περί ομορφιάς...αυτό το φόρουμ υπάρχει για να λύνονται όλες η απορίες καϊ να πηγαίνουν όσο το δυνατό πιο προετοιμασμένοι στην συνέντευξη οι υποψήφιοι...
 
Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

επισης αυτο το forum ειναι για να γραφουν οσοι θελουν να απαντησουν σε ερωτησεις και οχι να χλευασουν...οσοι θελουν ας ρωτανε και οσοι θελουν ασ απαντανε...και κατι ακομη...εφοσον καποιους απο εσας δεν σας ενδιαφερει ουτε το θεμα των συνεντευξεων ουτε οι αποριες μας περι αεροσυνοδων...γιατι απαντατε αρνητικα; ισα ισα για να μας χαλασετε τη μερα; απο μερια μου καλη τυχη σε ολους και οσοι γνωριζουν και θελουν! ας απαντανε...
 
Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

μην κρίνεις για να μην κριθεις αγαπητέ αλεξ...ειδικά άτομα τα οποία δεν τα γνωρίζεις καθόλου καϊ παλεύουν για να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους η μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
 
Re: Skygreece Airlines

Δεν θελω φιλε μου να κανω 13 και 16 ωρες για ενα προορισμο maximum 9 ωρων απλα τα πραγματα και σου ξαναλεω εχουν ενωση στην Γερμανια με ολα τα σημεια της γης αρα ειναι ΑΤΟΠΟ αυτο που λες εμεις δν εχουμε καμια ενωση με Ελληνικη αεροπορικη συνδεση εκτος ευρωπης ειμαι απολυτα κατανοητος πιστευω δεν σου ειπα να πηγαινω στην Αργεντινη αλλα στην Ν Υορκη ειναι υποχρεωμενοι δν ξερω απ το κρατος απ οπου στα αναθεμα να με συνδεουν γιατι να ειμαι πολιτης τριτης κατηγοριας γιατι?
 
Top