Λάθος posts ...

Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Επειδή είχε συζητηθεί εκτενώς το σχετικό θέμα εδώ, να πούμε πως επιτέλους μετά από έξι χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες των δυο χωρών αποφάσισαν σημαντική αύξηση των τακτικών αεροπορικών δρομολογίων μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας.
Αναλυτικά η νέα συμφωνία που ισχύει από 1 Απριλίου προβλέπει:

- Αύξηση των εβδομαδιαίων τακτικών δρομολογίων προς κάθε χώρα από 31 σε 52 (21 επιπλέον) με προορισμούς την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη από πλευράς Ελλάδος και την Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη από πλευράς Τουρκίας.

- Προσθήκη τριών νέων σημείων αναχωρήσεων από κάθε χώρα. Για τις ελληνικές εταιρείες προβλέπονται πτήσεις από Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη προς Κωνσταντινούπολη και Σμύρνη και για τις τουρκικές εταιρείες πτήσεις από Αττάλεια, Τραπεζούντα και από Νεάπολη (Nevsehir/ Καππαδοκία),προς Αθήνα και Θεσ/νίκη.

- Ικανοποίηση του πάγιου αιτήματος της ελληνικής πλευράς για βιώσιμα σλοτς (χρονοθυρίδες) που εξασφαλίζουν πιο εμπορικές ώρες πτήσεων, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως με την παραχώρηση δύο, προς χρήση από ελληνικές αεροπορικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τουρκικής πλευράς οι 41 πτήσεις την εβδομάδα θα πάνε στις Τουρκικές Αερογραμμές και οι υπόλοιπες πτήσεις στις άλλες τουρκικές αεροπορικές εταιρείες. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον άμεσα η Pegasus θα ανακοινώσει δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Sabiha Gokcen (Κων/πολη).

Για τη Θεσσαλονίκη οι Τουρκικές Αερογραμμές εξετάζουν πλέον το ενδεχόμενο να βάλουν και πτήση από Σμύρνη, ενώ παίζει το ενδεχόμενο η δεύτερη καθημερινή πτήση από Κωνσταντινούπολη να αλλάζει τον χειμώνα (καθώς η μια πτήση είναι αρκετή) και να μπαίνει από Αττάλεια, Τραπεζούντα ή Νεάπολη. Αυτό αν γίνει θα ανεβάσει συνολικά την τουριστική κίνηση προς Θεσσαλονίκη.

Από ελληνικής πλευράς η Aegean που λύνει με την νέα συμφωνία το βασικό της πρόβλημα που ήταν τα σλοτς σε λογικές ώρες στην Κωνσταντινούπολη, θα ξεκινήσει άμεσα πτήσεις την θερινή περίοδο από Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη προς Κωνσταντινούπολη.
 
Re: Turkish Airlines στην Ελλάδα

Κι ένα RHO-ADB ή εναλλακτικά HER-RHO-ADB να δοκιμάσει, ας είναι και με πρα-πρα.
 
Re: Skygreece Airlines

Ναί μετά το Πρέβεζα, Κέρκυρα, Γιάννενα θα έχει και Σκιάθο! Εκεί να δείτε τζετ-μπλαστ που θα χουμε με το 340, St.maarten! :D
 
Re: Skygreece Airlines

Από το 2016 -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- Πρέβεζα, Κέρκυρα και Γιάννενα θα τροφοδοτούν τη βάση της Skygreece στο Τορόντο και από εκεί θα υπάρχουν ανταποκρίσεις για διαγαλαξιακές πτήσεις.
 
Re: Skygreece Airlines

kalispera, exei perasei kaneis apo sunenteuksi sth skygreece? an nai ti diadikasies exoun? euxaristw
 
Re: Skygreece Airlines

1) Σαράντα μέρες αυστηρή νηστία
2) Αναγνώριση 20 Αγίων σε 60 δευτερόλεπτα
3) Να πεις τον Ακάθιστο ύμνο ΑΠΝΕΥΣΤΙ
4) Να διαβάσεις τους κανόνες του forum, που λένε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ GREEKLISH...
 
Top