Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

artemisanna":2b2pidfw said:
καλησπερα στο φορουμ!

Πεταω απο αθηνα για κοπεγχαγη, και μεσω της airtickets εκλεισα εισιτηρια με aegean...

Το θεμα ειναι οτι εβαλα στην θεση του επιθετου το ονομα, και τουμπαλιν (κατα τ αλλα ειναι ολοσωστα :mrgreen: )

Kαλεσα την airtickets ωστε να μου κανουν την αλλαγη η εμπας περιπτωση να δω τι μπορω να κανω βρε αδερφε , και μου ζητησαν εικοσι ευρω να μου το αλλαξουν, κι αλλα εικοσι τα οποια ειναι της aegean, συνολακι μεροκαματακι και βαλε 40. Τελικα αρκεστηκα στο να μου βαλουν σημειωση ( την οποια την επιβεβαιωσα και μεσω της aegean) , αλλα η aegean θεωρει οτι το εισιτηριο πρεπει ν αλλαχθει. Προβλημα απο το αεροδρομιο και τις αρχες δεν υπαρχει (ρωτησα) , εαν καποιος εχει προβλημα, αυτη θα ειναι η ιδια η aegean. Η οποια ομως δεν μου επιβεβαιωνει εαν η ιδια δεχεται την σημειωση ή οχι.

Διαβασα απο αλλους οτι δεν το αλλαξαν, αλλα τα ποστς ηταν παλαιοτερα οποτε λεω να ξανακανω την ερωτηση... :(
geia sou...epeidi ekana akrivos to idio lathos k i RYANAIR thelei 110 euro gia allagi onomatos..sinantises provlima kata tin epistrofi s? ekleisa eisitiria apo thessaloniki romi se ena filiko mou zeugari gia mina tou melitos kai fovamai mipos dn mporesoun na petaxoun..:/ ta eisitiria kostisan 90 pigaine ela...110 gia allagi onomatos polla einai..:/..elpizo na petaxes ara na min antimetopisoume kai emeis provlima..:)

Re: Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΣΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 91%. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ? ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ.

Re: Airspace Traffic monitoring

Γεια σας. Ενδιαφερομαι να αγορασω το Alinco DJ-X30 http://www.meimaris.gr/alinco-dj-x30.html. Απο αυτα που διαβασα στο forum εδω αλλα και γενικα σε λοιπα sites εχω ακουσει και καλες και μετριες κριτικες ως προς την αποδοση τιυ ηχου. Ποια ειναι η αποψη σας, ως εμπειροτεροι; Ευχαριστω.

Καλωσόρισες,
Μάλλον δεν διάβασες τους κανόνες.
Σε αυτή την κατηγορία που έγραψες το θέμα πολύ απλά δεν ταιριάζει γιατί εδω αναφέρουμε άλλα πράγματα.

Ζητώ συγγνώμη απο τους συντονιστές για το off topic.

aris320":2xquj8wc said:
Καλωσόρισες,
Μάλλον δεν διάβασες τους κανόνες.
Σε αυτή την κατηγορία που έγραψες το θέμα πολύ απλά δεν ταιριάζει γιατί εδω αναφέρουμε άλλα πράγματα.

Ζητώ συγγνώμη απο τους συντονιστές για το off topic.

Συγνώμη, μπέρδεψα μάλλον τα topics.

CLUBBER LANG":1mlny5js said:
Καλημέρα σε όλους.

Σχετικά με σημειώσεις για το 2ο στάδιο του διαγωνισμού, είχα αγοράσει από ένα φροντιστήριο πριν λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω: ΔΕΝ είμαι φροντιστήριο ούτε επαγγελματίας.
Δίνω και εγώ αλλά τiς πουλάω επειδή α) οι σημειώσεις κοστίζουν και β) ήταν μεγάλος κόπος να σκανάρω 200+ σελίδες.

Αναλυτικά:
Αρχείο 1) Ανάλυση - μνήμη - λογική > 50+ σελίδες με ασκήσεις στα ελληνικά
Αρχείο 2) Ασκήσεις παρατηρητικότητας > 100+ σελίδες επίσης στα ελληνικά
Αρχείο 3) θεωρία συντεταγμένων από φροντιστήριο > 10 σελίδες (ελληνικά)
Αρχείο 4) Ασκήσεις σε συντεταγμένες > 10+ σελίδες (ελληνικά)

Τιμή 20 Ευρώ
Αποστολή με email - Πληρωμή με κατάθεση στο λογαριασμό μου.

Με εκτίμηση
ΒΤ
Boreis na provaleis ena email wste na epinoinwnisoume? Endiaferome gia tis shmeiwseis tou B stadiou. Se euxaristw polu...!!!

Gnwrizei kaneis pote tha anoikoinwthoun oi hmerominies tou B stadiou? Exw akousi fhmes gia 4 Decemeber? Lete na isxuei?

Euxaristw polu.....
KS

Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

http://www.voria.gr/article/to-aerodrom ... kivernisis

Σε μετωπική σύγκρουση με την κυβέρνηση είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και τουριστικοί φορείς της Χαλκιδικής αν, όπως προγραμματίζεται, μείνει κλειστός ο διάδρομος προσαπογειώσεων 16/34 του αεροδρομίου "Μακεδονία", στο τμήμα που τέμνεται με τον επεκτεινόμενο 10/28, ως τα μέσα Ιουλίου.

"Την επόμενη εβδομάδα έχουμε συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών, γιατί ήδη από τώρα, εν όψει των εργασιών αναβάθμισης του τμήματος στο οποίο τέμνονται οι δύο διάδρομοι, η ΥΠΑ δεν δίνει slots πτήσεων στις αεροπορικές εταιρείες, ούτε για το βοηθητικό διάδρομο, που θέλουν από τώρα να προγραμματίσουν τα δρομολόγιά τους. Δίνουν slots σε ώρες τελείως ακατάλληλες, στις οποίες τα τουριστικά γραφεία δεν μπορούν να κλείσουν πακέτα. Ρωτάμε τι θα γίνει και δεν μας απαντούν. Το θέμα είναι κρίσιμο και πιεστικό, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στη Βρετανία έχουν αρχίσει ήδη να κλείνουν πακέτα για το επόμενο καλοκαίρι", είπε ο κ. Ανδρεάδης.

Οι τουριστικοί φορείς ζητούν άμεσα λύση στο πρόβλημα και δηλώνουν πως δεν μπορεί να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα του διαδρόμου και να παραμείνει κλειστό ως τα μέσα Ιουλίου. Μάλιστα ο κ. Ανδρεάδης είπε, ότι θα πρέπει η κυβέρνηση να αφήσει στην Fraport, που αναλαμβάνει τη διαχείριση και λειτουργία του "Μακεδονία", να εκτελέσει το έργο όπως έχει προτείνει, αφού την καθυστέρηση των εργασιών για δύο και πλέον χρόνια ( σ.σ επέκταση του διαδρόμου 10/28 προς τη θάλασσα και αναβάθμιση του παλιού του τμήματος) θα πληρώσουν οι επιχειρήσεις του τουρισμού.

Για το θέμα αυτό ανησυχία έχει εκφράσει από τον Σεπτέμβριο ακόμη και ο εμπορικός διευθυντής του αερομεταφορέα Ryanair, κ. David O'Brien, o οποίος είχε ζητήσει να γίνουν έγκαιρα οι παρεμβάσεις στους παράπλευρους διαδρόμους του 16/34 που υπολόγιζε ότι θα μπορούσαν να είναι έτοιμες στα τέλη Νοεμβρίου, ώστε έγκαιρα να προσαρμόσουν τα πτητικά τους προγράμματα οι αεροπορικές εταιρείες.

Re: Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

τετοια εποχη φιλε μου που ειναι ολα τα αεροπλανα γεματα και τελαιυταιες μερες δυσκολα θα βρης εισητιρια/θεσεις σε αξιοπρεπες τιμες, της πολιτιμες αυτες θεσεις ολες οι εταιριες της πουλανε οσο ποιο ακριβα μπορουν μιας και ειναι πολυ λιγες οι ελευθερες και θα της πουλησουν σιγουρα

Re: Απορία για Aegean

Σε πτήση ATH-IOA-ATH στης 2 Ιανουαρίου έχει την πτήση ως Airbus 320 operated by
Olympic Air;

Έχει γίνει κάποιο λάθος και ξέχασαν να βάλουν operated by Aegean Airlines;

Η συμβαίνει κάτι άλλο;