sylvia2907
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- RYR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGRD
Re: Λάθος στο όνομα του εισιτηρίου

geia sou...epeidi ekana akrivos to idio lathos k i RYANAIR thelei 110 euro gia allagi onomatos..sinantises provlima kata tin epistrofi s? ekleisa eisitiria apo thessaloniki romi se ena filiko mou zeugari gia mina tou melitos kai fovamai mipos dn mporesoun na petaxoun..:/ ta eisitiria kostisan 90 pigaine ela...110 gia allagi onomatos polla einai..:/..elpizo na petaxes ara na min antimetopisoume kai emeis provlima..artemisanna":2b2pidfw said:καλησπερα στο φορουμ!
Πεταω απο αθηνα για κοπεγχαγη, και μεσω της airtickets εκλεισα εισιτηρια με aegean...
Το θεμα ειναι οτι εβαλα στην θεση του επιθετου το ονομα, και τουμπαλιν (κατα τ αλλα ειναι ολοσωστα)
Kαλεσα την airtickets ωστε να μου κανουν την αλλαγη η εμπας περιπτωση να δω τι μπορω να κανω βρε αδερφε , και μου ζητησαν εικοσι ευρω να μου το αλλαξουν, κι αλλα εικοσι τα οποια ειναι της aegean, συνολακι μεροκαματακι και βαλε 40. Τελικα αρκεστηκα στο να μου βαλουν σημειωση ( την οποια την επιβεβαιωσα και μεσω της aegean) , αλλα η aegean θεωρει οτι το εισιτηριο πρεπει ν αλλαχθει. Προβλημα απο το αεροδρομιο και τις αρχες δεν υπαρχει (ρωτησα) , εαν καποιος εχει προβλημα, αυτη θα ειναι η ιδια η aegean. Η οποια ομως δεν μου επιβεβαιωνει εαν η ιδια δεχεται την σημειωση ή οχι.
Διαβασα απο αλλους οτι δεν το αλλαξαν, αλλα τα ποστς ηταν παλαιοτερα οποτε λεω να ξανακανω την ερωτηση...![]()