Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Προσκύνημα στο Μάτσου-Πίτσου και λίγη Νέα Υόρκη

Ατύχημα κατά την προσγείωση α/φ της Peruvian Airlines

https://www.youtube.com/watch?v=21skrFeyknk

Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα και ευτυχώς δεν πάθαμε κάτι εμείς όταν την χρησιμοποιήσαμε.

Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

Πριν απο λίγο προσγειώθηκαν στα Ιωάννινα απο τον 32 δυο A330-200 MRTT της RAF και ακολούθησε ενα C-17 της Βασιλικής Αεροπορίας του Κατάρ και ενα DC10 της Ολλανδικης Πολεμικής Αεροπορίας ολα αυτά δεν εξέπεμψαν σε κανένα Radar ουτε στο Flight Radar 24. Οι προσεγγίσεις εγιναν λίγο μετά τις 11π.μ.
Μια σπανιότατη επίσκεψη που σκοπο είχε αγνωστο σε εμένα.

Φωτογραφίες θα πάω να βγάλω απο το νεο πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ιωαννίνων θα είναι φανταστική η θέα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλή πρωταπριλιαααάαα!!!!

Πράκτορες ήταν μέσα στο αεροπλάνο....

Δύο (2) Ενεργά θέματα περι Ιωαννίνων Αεροδρόμιο :

Νο 1 : 88 Απαντήσεις..
Νο 2 : 351 Απαντήσεις και προχωράμε..

Ζήτημα εαν το 5% είναι χρήσιμο απο ότι διαβάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι με νέες δημοσιευσεις..
Συγνώμη κύριοι διαχειριστές , αλλά Έλεος !

Υ.Γ. : Μου θύμιζει τα παλιότερα post της "Απόλυτης"..
Δεν γράφουμε μόνο για να γράφουμε.

Με προλάβατε, ήθελα να γράψω ένα για το SKG, του χρόνου δεν πειράζει.

Αγαπητέ KOSTASX, έχεις εν μέρη δίκιο, όμως χαίρομαι τουλάχιστον εγώ προσωπικά, που έχουμε έναν ρεπόρτερ στα Γιάννενα, να μας αναφέρει το τι συμβαίνει, σε αυτό το αεροδρόμιο, το οποίο δεν κατέχει κάποιο κομμάτι στην πίτα των μεγάλων ελληνικών αεροδρομίων. Παίζει και αυτό το αεροδρόμιο, έναν ρόλο στην ελληνική οικονομία, και στον αεροπορικό τομέα της χώρας, οπότε καλό είναι να μαθαίνουμε και για αυτό.

Delete.

astronautofemotion":2be31ioy said:
Με προλάβατε, ήθελα να γράψω ένα για το SKG, του χρόνου δεν πειράζει.

Αγαπητέ KOSTASX, έχεις εν μέρη δίκιο, όμως χαίρομαι τουλάχιστον εγώ προσωπικά, που έχουμε έναν ρεπόρτερ στα Γιάννενα, να μας αναφέρει το τι συμβαίνει, σε αυτό το αεροδρόμιο, το οποίο δεν κατέχει κάποιο κομμάτι στην πίτα των μεγάλων ελληνικών αεροδρομίων. Παίζει και αυτό το αεροδρόμιο, έναν ρόλο στην ελληνική οικονομία, και στον αεροπορικό τομέα της χώρας, οπότε καλό είναι να μαθαίνουμε και για αυτό.

Αγαπητέ astronautofemotion, σε Ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Ναί να μας ενημερώνει με απλά και καθαρά σχόλια και να μαθαίνουμε το τι γίνεται.
Δέν λέω το αντίθετο αλλά λέω όχι να επαναλαμβάνουμε το εάν η μπαλαντέζα του Πύργου Ελέγχου χάλασε πάλι και εάν ξέβαψε η κεραία και εάν...
Μήπως γράφουμε στο Facebook και δεν το έχω καταλάβει ?
Σταματάω Εδώ.

aris320 , απευθύνθηκα στους διαχειριστές, εάν διαβάσεις καλά.
Δεν σε γνωρίζω αλλά ούτε και εσύ.
"Μήπως" γνωριζόμαστε...?

Το να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα χωρίς να με ξέρεις με το Υφάκι
" Εσένα ποιό είναι το πρόβλημα σου σε πειράζει που γράφω εγω;
Αν σε πειράζει μην το κοιτάς το θέμα. "
,
δικαιολογείται από την Ηλικία σου.

aris320 , το θέμα το κοιτάζω γιατί είσαι σε Δημόσιο φόρουμ και εαν θέλει κάποιος
διαβάζει και σχολιάζει εδώ..
Δεν είμαστε στο Messenger. ( Delete. ?)

Εγω τουλάχιστον σου έστειλα προσωπικό μυνήμα για να μην γεμίζουμε με ανούσια δημοσιεύματα το θέμα.
Γιατί όπως είχαν πει οι συντονιστές και ο διαχειριστής ότι ανούσιο θέλουμε να συζητήσουμε το συζητάμε εκτός δημόσιας συζήτησης σε προσωπικά μυνήματα,ούτε χρειάζεται να σε ξερω ουτε χρειάζεται να με ξέρεις απλώς για να μην γεμίζουμε οπως είπα με ανούσια μυνήματα αυτην την δημόσια συζήτηση.

Ας πέσει μια γερη διαγραφή από τους συντονιστές ώσπου να γράψω την πρώτη Διεθνή πτήση τον Ιούνιο.

Ότι να ναι...καπως ετσι μου τα ειπε και ο Πρόεδρος του Εδεσσαικού ..
Άστο να παει το παλιάμπελο..