Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Απορία για Aegean

OA702":mclcfu8k said:

Oa702 γιατί να γράψω με ψευδώνυμο,αν ήταν θα έγραφα με το πραγματικό μου όνομα,εγω δεν κολλαω οτι εχω να πω θα το πω και δίκιο και άδικο,βασικά το τελευταίο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να το κάνω.

Πάντως δεν έχει καθόλου άδικο ίσα-ισα και λιγα λέει.

Ρε σεις είναι ντροπή ολόκληρος νόμος Ιωαννίνων που στην κυριολεξία είναι πέρασμα για τα Βαλκάνια να στερείται βασικών αεροπορικών συνδέσεων. Έχουμε μια εταιρεία που όσο πάει όλο και μου την δίνει στα νεύρα με τις άθλιες τιμές που εχει, Μεγαλοβδομαδο,η βδομάδα αυτη,η βδομάδα η άλλη για την πρωινή δεν βρίσκεις κατω απο 130€ για ενα δρομολόγιο 40-45 λεπτών πάνε καλά. Με τιμές της αρπαχτής δεν πιάνεις κόσμο,αυτη η πολιτική δεν είναι συντηρητική που θέλει να κρατήσει ο Βασιλάκης,αυτη η πολιτική είναι "τιμολογιακή αυτοκτονία". Εγω τωρα θέλω και θα το χαρώ που τις επόμενες μέρες τίθενται σε λειτουργία το νέο σύστημα τυφλής προσγείωσης και τα καύσιμα να σκάσει από πίσω καμία Low cost Ryanair,Volotea κλπ να ξεκινήσει πτήσεις προς Αθήνα αρχικά και θα τα πούμε κυρα-Aegean.
Οσο για την Ρόδο μακάρι τι να πω εμείς πτήσεις θέλουμε να έχουμε πιο πολλές πτήσεις για να μεταφερόμαστε με άνεση σε διάφορα μέρη.
Ας μπει ένα τέλος σε αυτό το μονοπώλιο διότι δεν πάει άλλο.
Εγω μυνήματα εχω στείλει στην Aegean να ξεκινήσει προορισμούς οπως Λάρνακα,Ηράκλειο κλπ "αλλά φωνή βοώντος εν τι ερημω",δεν πειράζει θα την προλάβουν άλλες αναπτυσσόμενες αεροπορικές και θα ησυχάσει και αυτή.

ολόκληρος νόμος Ιωαννίνων που στην κυριολεξία είναι πέρασμα για τα Βαλκάνια

Συγγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά ο ν. Ιωαννίνων είναι πέρασμα μόνο για την Αλβανία. Τα υπόλοιπα Βαλκάνια (και κατά συνέπεια η υπόλοιπη Ευρώπη) περνούν οδικώς από και προς την Ελλάδα από τους νομούς Κιλκίς, Σερρών και Έβρου.

flying Doc":1fkwz9u6 said:
ολόκληρος νόμος Ιωαννίνων που στην κυριολεξία είναι πέρασμα για τα Βαλκάνια

Συγγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά ο ν. Ιωαννίνων είναι πέρασμα μόνο για την Αλβανία. Τα υπόλοιπα Βαλκάνια (και κατά συνέπεια η υπόλοιπη Ευρώπη) περνούν οδικώς από και προς την Ελλάδα από τους νομούς Κιλκίς, Σερρών και Έβρου.

Παρέλειψα να αναφέρω οπως λες και εσυ οτι το μοναδικό πέρασμα είναι μόνο η Αλβανία και είσαι σωστός,εγω θα πω πως υπάρχει και άλλο πέρασμα και είναι δια μέσου της Ηγουμενίτσας και του λιμανιού της που μπορεί να συνεργαστεί με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και αλλη βαλκανική-Ευρωπαϊκή διεξοδος. Επίσης το πέρασμα απο Αλβανία μεσω των αυτοκινητοδρόμων μπορει να σε στείλει σε αλλες βαλκανικές πόλεις όπως Μαυροβούνιο,Ντουμπρόβνικ,Σπλιτ κλπ.. Αλλα πότε δεν ξέρεις μπορεί να συνδεθούμε και αεροπορικώς με αυτές τις πόλεις ΚΆΠΟΤΕ.

το οποιο λιμανι σιγα σιγα το ξεπερναει σε κινηση το δυραχιο....

και τελικα σε βλεπω να κανεις οτι κανανε στην καρβαλη (καβαλας)....

αυτο βεβαια μεχρι να τελιωσει ο δρομος που θα σε βγαζει στην ουσια...μετα τα γιαννενα χωρις παπουτσια πανινα....

μεχρι τοτε μπορειτε εσεις.... οι ηπειρωτες....την δουλεια της φαγομαρας να την εξελίξετε ....
(αν δεν ξερετε πως δειτε τι κανουν και αλλες περιοχες)

Re: Η Αegean στην Κυπρο

Πια μένει με λίγους προορισμούς και δεν θα απορήσω αν αποχωρίσει τελείως από την Κύπρο
κρίμα γιατί η Α3 έχει γίνει διάσημη και βλέπω ότι την έχουν αγαπήσει όλοι οι ρωσοφωνοι.
Ένταξη τώρα τις δίκες τους παλιές αεροπορικές εταιρίες οι ρωσοι τις γνωρίζουν ,όμως αυτές έχουν υψηλές τιμές .Για τις καινούργιες που ανοίγουν τώρα στην Κύπρο ακόμα δεν τις γνωρίζουν για αυτό το λόγο δεν έχουν ακόμα επιστημοσύνη .
Κρίμα που απαγόρευσαν τις απευθείας πτήσεις από Κύπρος προς την ρωσια για εμάς .

Re: AIA master plans

Μία απορία έχω : ο δορυφορικός σταθμός εξυπηρετεί κανονικά και επιβάτες και από ότι είδα έχει και φυσούνες; Αν ναι, ποιες εταιρίες πηγαίνουν εκεί;

Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

τι ψαχνεις τωρα....κριμα παντος...

Νομίζω πως δεν στέκει αυτό η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου να μην εχει αεροδρόμιο ώστε να μπορούν να μην μεταφέρονται ο τοσος κόσμος, οι φοιτητές και οι τουρίστες που έρχονται. Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εξυπηρετεί την πόλη, τα Ζαγοροχώρια,το Μέτσοβο,την Ηγουμενίτσα και την Νότια Αλβανία.

Του Ακτίου η δουλειά του είναι μονο εποχιακή και εξυπηρετεί τα παράλια και την Λευκάδα.

Εδω αυτοι απο οτι διαβάζω μαλλον φοβούνται τον ανταγωνισμό καθως η Gissco συνεργάζεται με την Fraport, οποτε μαλλον είναι ο ανταγωνισμός στην μέση.

Γιατί να μας τύχει κι αυτό; Γιατί;