Καραμήτρος Air
First-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Re: Airspace Traffic monitoring

Gladiator":d1bjjhts said:απο οσο εχω καταλαβει εδω μεσα υπαρχουν δυο κατηγοριες ατομων....Αυτοι που ειχαν καυλα να γινουν πιλοτοι και δεν τα καταφεραν, οποτε ασχολουνται με μοντελακια, simulator, παρακολουθουν πτησεις α/φων, ακουνε αεροπλανα στους ασυρματους, ξεστομιζουν βαριες αεροπορικες φρασεολογιες για να εντυπωσιασουν , γραφουνε ασταματητα εδω μεσα περι ανεμων και υδατων....πουλανε μουρη και το παιζουν ξερολες...και στο τελος καταφερνουν το ονειρο τους να γινει πραγματικοτητα...δηλαδη να γινουν διαχειριστες....ελεγκτες σχολιων εδω μεσα και να βγαλουν ολα τα απωθημενα και τα κομπλεξ που κουβαλανε λογω της αποτυχιας τους να γινουν πραγματικοι αεροποροι......Επειδη εγω ανηκω στην αλλη κατηγορια.....κι επειδη ειστε πολυ λιγοι για να μου καμψετε το ηθικο και την ελευθερια να πεταω και να σας βλεπω σαν μυρμηγκακια....συνεχιστε τη μιζερη ζωουλα σας εδω μεσα οσο καποιοι αλλοι, οργωνουμε τους ουρανους.....Ετσι λοιπον Ακις...εισαι ενα τιποτα που μονη του ευχαριστηση ειναι να παριστανεις τον στρατονομο και να διαγραφεις σχολια, να αποκλειεις οσους ενοχλουν με την αληθεια που γραφουν και να γλυφεις τους ομοιους σου...Παρομοιως και οι υπολοιποι συνοδοιποροι σου.....το γκετ α λαιφ....να το πειτε οταν κοιταχτειτε στον καθρεφτη.....Παω να ετοιμασω την αεροπλαναρα μου τωρα και να σουλατσαρω στους ουρανους που μονο απο κατω θα κοιτατε........ανοητα ερπετοειδη.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι θέμα εξυπνάδας, απλώς τα μίζερα ανθρωπάκια εργάζονται σκληρά για να διαμορφώνουν κλίμα υπέρ των αφεντικών τους στο ΣΥΡΙΖΑ. Άξιος ο μισθός τους.airport123":2qrgu3z7 said:Μπράβο στους πανέξυπνους δημοσιογράφους που όπως είπε κι ο satorcfu παραπάνω πληρώνονται από την Fraport για να γράφουν καλά λόγια γι' αυτήν!